Miłość - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Masz swoją drugą po?ow? ?

Tak, mam :)
29
29%
Nie mam :(
51
50%
Nie chc? mie? o_O
8
8%
Nie wiem [ są takie chwile ]
13
13%
Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 16 gru 2006, 0:30

Bravo Grill - a nie - Girl to rzeczywiście powazny czynnik ogłupiający młodzież. Dzieci czytają takie pierdoły a potem ni stąd ni z owąt biora się 12 letnie matki. Sam seks bez uczucia, powiązania. Tylko wsadz i wyjmij i po robocie. Gdzie te dziewczyny które Mickiewicz opisywał w Panu Tadeuszu ... ehh

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 0:33

bagg pisze:nie bede ci tego tlumaczyc. kiedys sam zalapiesz.
Ej no wez mi wytlumacz. Bede przygotowany na przyszlosc :o
"Mlody jestem, szarosc zycia tlamsze."
bagg pisze: tu sie nie zgodze. obracam sie w srodowisku takich dziewczyn i te o ktorych piszesz to raczej wyjatki.
Ale wiekszosc z nich chce sie trzymac za rece przez 3 tygodnie. Dopiero potem dojdzie do jakiegos bardziej intymnego starcia... :?
EDIT
Goguś pisze:Gdzie te dziewczyny które Mickiewicz opisywał w Panu Tadeuszu ... ehh

:? To juz lekka przesada...
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 0:34 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 16 gru 2006, 0:33

bagg pisze: tu sie nie zgodze. obracam sie w srodowisku takich dziewczyn i te o ktorych piszesz to raczej wyjatki.
ehh no dobra, zacytuje z tekstu kilka postów wyżej
RóżA pisze:Stereotypy. Od tego jest się bardzo ciężko uwolnić.
i tyle :wink:
na razie panowie, ide spac bo na uczelnie wyruszam rano 8)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 16 gru 2006, 0:34

Goguś pisze:Uważam że z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie.
W takim razie proponuję związek homoseksualny z facetem :P Przynajmniej nie będziesz miał kłótni i zamieszania bo z kobietami podobno same problemy są :D

Ja ze swoją kobietą jestem dwa lata i naprawdę warto. Są trudniejsze chwile ale tak jest w każdej dziedzinie życia. Zresztą pewnie z wiekiem zmienisz zdanie i jestem tego przekonany.
A jak nie to zacznij rozglądać się za mężczyznami :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2006, 0:36

guru pisze:Ale wiekszosc z nich chce sie trzymac za rece przez 3 tygodnie. Dopiero potem dojdzie do jakiegos bardziej intymnego starcia...

a te weekendowe ? :o

guru pisze:Ej no wez mi wytlumacz. Bede przygotowany na przyszlosc

"Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt." ;)

EDIT:

Bobohawk, to nie ja napisalem ;)
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 0:51 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 16 gru 2006, 0:41

Bobohawk pisze:
Goguś pisze:Uważam że z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie.
W takim razie proponuję związek homoseksualny z facetem :P Przynajmniej nie będziesz miał kłótni i zamieszania bo z kobietami podobno same problemy są :D

Ja ze swoją kobietą jestem dwa lata i naprawdę warto. Są trudniejsze chwile ale tak jest w każdej dziedzinie życia. Zresztą pewnie z wiekiem zmienisz zdanie i jestem tego przekonany.
A jak nie to zacznij rozglądać się za mężczyznami :lol:
Albo będe kontynuował tradycje Jarosława K., już nawet znalazłem kota.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 16 gru 2006, 0:47

bagg pisze:Albo będe kontynuował tradycje Jarosława K., już nawet znalazłem kota.
W sumie również ciekawe rozwiązanie :P
To przychodzi niespodziewanie nawet się nie obejrzysz a się zakochasz. W moim przypadku było to w najmniej oczekiwanym momencie. Jeszcze młody jesteś więc niebawem możesz szybko zmienić swoje poglądy.

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 16 gru 2006, 0:51

Bobohawk pisze:
bagg pisze:Albo będe kontynuował tradycje Jarosława K., już nawet znalazłem kota.
W sumie również ciekawe rozwiązanie :P
To przychodzi niespodziewanie nawet się nie obejrzysz a się zakochasz. W moim przypadku było to w najmniej oczekiwanym momencie. Jeszcze młody jesteś więc niebawem możesz szybko zmienić swoje poglądy.
Zobaczymy, na razie jest tak jak mówiłem, może w przyszłości, teraz nie mam pojęcia.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2006, 0:52

Goguś pisze:- Nie wierzę w miłość
- nie mam zamiaru spełniac wszystkich kobiecych życzeń które na etapie chodzenia wrecz wymuszaja na nas niektóre rzeczy/zachowania. I zapamietajcie sobie - nie odprowadzę Was jeżeli nie mam po drodzę, nie będe Wam usługiwał w żadnym sensie tego słowa, mamy równouprawnienie
- jestem skończonym hamem, dzięki temu tak lubicie moje teksty, przez to mało która jest zainteresowana, a ja naprawde nie mogę się opanować. Gdy pytasz mnie jak wyglądasz a wygladasz okropnie to nie będe wmawiał Ci że jest inaczej.
- nie potafie być cały czas miły, jakkolwiek bym się starał w końcu nie wytrzymam.
- teraz w typie dziewczyn jest pedałek (pffu, metroseksualista) z włosami na żel, wosk i lakier jednocześnie. Do tego czuły i delikatny. A ja nie mam jak postawić tej łysej pały chociażby na wodę, o czułości nie wspominająć
o kutwa tak to czytam i mysle sobie czy ja przypadkiem podswiadomie nie jestem posiadaczem konta "Gogus" :lol: :lol:
Gdyz wszytsko co jest zawarte w zacytowanym fragmencie rownie dobrze ja moge napisac :P - szczegolnie o lysej pale :rotfl:
pietrek861 pisze:na razie panowie, ide spac bo na uczelnie wyruszam rano
o cholera ja tez :x 8:00 a juz prawie 1:00
Goguś pisze:Albo będe kontynuował tradycje Jarosława K., już nawet znalazłem kota.
Ja torche zmodyfikowalem i zamiast kota mam psa :mike:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 gru 2006, 1:05

czeher pisze:Ja torche zmodyfikowalem i zamiast kota mam psa
A tą... zaraz, zaraz jak ona sie zwała :think: A już wiem :arrow: Bukmacherkę rzuciłeś :?: :lol2:

Ja znam/łem już nie jednego tak zwanego 'łikendowca' który mówił że nigdy się nie zakocha a teraz co niedzielę do przyszłych teściów na obiadki lata :P

Ja tam wierzę że co jest komu zapisane to żebym nie wiem co to i tak się spełni. Jak dany jest wam jakis lachon to przeżyjecie nawet skok z Pałacu Kultury ale natraficie na tą drugą połowę. Wszystko tak się potoczy że i tak kiedys ją odnajdziecie... a jak nie to piesek i spacerek we dwoje :lol2: :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 gru 2006, 1:12

Yukasz pisze: A tą... zaraz, zaraz jak ona sie zwała :think: A już wiem :arrow: Bukmacherkę rzuciłeś :?: :lol:
8) 8) 8) pytanie - ona zawsze w mym sercu :smoke: chociaz ostatnio staram sie ograniczyc :lol: i nawet chodzi mi po glowie aby ja rzucic - tylko co ja wtedy bede robic :think: ewentualne obiadki u tesciow mi nie leza :lol2: moze wroce do narciarstwa :smoke:
Yukasz pisze:a jak nie to piesek i spacerek we dwoje
albo wypad do STSa :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 1:27

Yukasz pisze:Ja znam/łem już nie jednego tak zwanego 'łikendowca' który mówił że nigdy się nie zakocha a teraz co niedzielę do przyszłych teściów na obiadki lata Razz

Ja tak nigdy nie powiedzialem. Z drugiej strony to wiazanie sie w tak mlodym wieku z dziewczyna to glupota. Chcesz sie wybrac z kumplami na balety a tu ci sila wyzsza(dziewczyna) niepozwala :? O powaznym zwiazku mozna myslec dopiero po 20, dalekiej dwudziestce 8)
Tylko czasami przychodzi to wczesniej i tu jest problem, ktory ma Roza.
W moim przypadku to platoniczna dlatego nie ma co sie martwic :lol:
bagg pisze:"Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt."
:?
Goguś pisze:DZIEWCZYNA
MA:
- nie lubieć techno ani hip-hop-siupu - nie chcę słuchać idioty śpiewajacego "lala, A, lala B, lala C ..."
- być inteligentna, nie zamierzam rozmawiać z nią o pierdołach tylko móc znaleźć z nią wspólny temat,
- gotować i sprzątać - ja jako głowa rodziny mam zarabiać a nie prowadzić dom.

Widze twoj problem. teraz takich dziewczyn juz niema. W dzisiejszych czasach to tylko rocznik 1930-1950 ma takie szczescie. :wink:
Ostatnio zmieniony 16 gru 2006, 1:35 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 16 gru 2006, 1:30

Ale z was niedojrzale emocjonalnie kaleki :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 gru 2006, 1:44

guru pisze:Ja tak nigdy nie powiedzialem. Z drugiej strony to wiazanie sie w tak mlodym wieku z dziewczyna to glupota. Chcesz sie wybrac z kumplami na balety a tu ci sila wyzsza(dziewczyna) niepozwala O powaznym zwiazku mozna myslec dopiero po 20, dalekiej dwudziestce
Ale ja pisałem o kolegach (nie o sobie, nie o Tobie tylko taki przykład z życia że to spada w najmniej oczekiwanym momencie i nie wybronisz się przed tym) którzy skończyli studia.

A co do wieku to mi tez już bardzo mało zostało z tych studiów więc trochę po 20 to ja już jestem :shock:
guru pisze:Chcesz sie wybrac z kumplami na balety a tu ci sila wyzsza(dziewczyna) niepozwala
Jak ona nie chce gdzieś wyjść to albo ty ją kochasz a ona ciebie to nie zależy ci na baletach bo razem robicie co lubicie czyli jak lubisz balety to innym razem wyjdziecie we dwoje bo ona też tak ma albo masz ją gdzieś i wychodzisz - w sumie dośc proste.
guru pisze:Tylko czasami przychodzi to wczesniej i tu jest problem, ktory ma Roza.
Myślę że będzie musiał nauczyć się z tym jakoś żyć i wtedy powinien dożyć emerytury :wink: Tak serio to Róża chyba nie jest z tego faktu (tego kochania o ile jest to kochanie a nie zauroczenie) jakoś niezadowolony.

Wg mnie praktycznie wszystko jest dla ludzi i każdy powinien się kiedyś ustatkować i przejść przez wszystkie tego etapy. Oczywiście są też indywidualiści którzy jedynie z własnego wyboru a nie wmawiania sobie że im samym jest dobrze wybiorą życie singla. Ale takie życie wg mnie tez nie jest za fajne bo wszystko prędzej czy później co teraz dobre sie skończy i jak na starość będziesz chory to kto poda ci szklankę wody :?: Białorusinka sprzątająca mieszkanie lub laska z agencji :?: :badziewie: Ja tam chciałbym mieć się z kim zestarzeć :oops: Chyba odzywa się we mnie dusza romantyka :roll:

Jakieś dwa tygodnie temu dziadek zapytał się mnie kiedy się ożenię :zgon: Szlony :P

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 8:04

guru pisze:Tylko czasami przychodzi to wczesniej i tu jest problem, ktory ma Roza.

Tylko kto od razy powiedział że z tego powodu będę przez nią w aż tak drastyczny sposób ograniczany? To wcale nie jest tak. Jeśli będę chciał to zrobię to na co przyjdzie mi ochota, z tym że teraz będzie wymagało to dogłębnego zastanowienia z mojej strony :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”