Jarzinho pisze:Widac kasa kasa kasa.
A może chęć osiągnięcia czegoś więcej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 10:58
Jarzinho pisze:Widac kasa kasa kasa.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 11:08
A może chęć osiągnięcia czegoś więcej
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 11:13
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 16 gru 2006, 11:13
Popraw mnie jeśli się mylę, piłkarz zarabia tyle ile ma zapisane w kontrakcie (pomijam tutaj jakieś premie czy ewentualne sprzedawanie meczy). Jego głównym i w przygniatającej większości przypadków jedynym źródłem utrzymania (w Polsce) jest gra w piłkę i kasa, którą za to dostaje.Jarzinho pisze:Widac kasa kasa kasa.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 gru 2006, 11:21
A może jeszcze ogólny klimat wokół klubów. Może atmosfera, w tym ta na trybunach. Może koncepcja rozwoju drużyny, klubu i miejsca jakie zajmuje w tym Grzelak została lepiej przedstawiona przez działaczy Legii niż Zagłębia. A może niepewność jaka związana jest z państwową firmą - nowe wybory (nie wiadomo kiedy), nowi działacze, nowe priorytety KGHM, w których klub piłkarski nie będzie za wysoko?Jarzinho pisze: jedyne co przemawialo za Legia to historia i indywidualny kontrakt
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 gru 2006, 14:37
A co przemawiało za Zagłębiem ?jedyne co przemawialo za Legia to historia i indywidualny kontrakt
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 gru 2006, 14:46
Wczoraj Prezes Robert Pietryszyn oraz Dyrektor Sportowy Jakub Jarosz udali się do Warszawy. W stolicy mieli się spotkać ze Zbigniewem Bońkiem, osobą, która decyduje o najbliższych losach świeżo upieczonego reprezentanta Polski, Grzelaka. - Nie udało nam się spotkań ze Zbigniewem Bońkiem. Skontaktował się natomiast z nami Grzelak, który zakomunikował nam, że zmienia swoje żądania finansowe. Napastnik Widzewa podniósł swoje żądania o połowę! - nie ukrywa irytacji Dyrektor Sportowy, dodając. - Już w wywiadzie do jednej z gazet powiedziałem, że takich apanaży może żądać piłkarz, który strzela po dwadzieścia kilka bramek w sezonie i zostaje królem strzelców. A pragnę przypomnieć, że Bartłomiej Grzelak zdobył cztery gole. Pierwszy raz spotkałem się tak niepoważnym zachowaniem. Wychodzę bowiem z założenia, że jeśli ktoś się umawia na konkretną kwotę, to później nie zmienia już ustaleń. A Grzelak tak właśnie uczynił - wyjaśnia zdenerwowany Jarosz.
Zico_FCI pisze: A co przemawiało za Zagłębiem ?
Grzelak pisze:- Zdecydowanie najbardziej podobałby mi się transfer do Lubina. To kusząca propozycja. I nie chodzi mi o finanse, ale o aspekt sportowy. Zagłębie ma fajną, młodą drużynę, bardzo dobrego szkoleniowca. Poza tym za klubem stoi dobra infrastruktura, świetna organizacja i stabilność finansowa
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 gru 2006, 14:55
Jakich źródeł ? Pisałem to z głowypiwus pisze:Parzy Cię podawanie źródeł?
Mówił to przed wpłynięciem oferty Legii czy mi się wydaję ? Na tamten moment była najkorzystniejsza, późnie przestała być.Grzelak pisze:- Zdecydowanie najbardziej podobałby mi się transfer do Lubina. To kusząca propozycja. I nie chodzi mi o finanse, ale o aspekt sportowy. Zagłębie ma fajną, młodą drużynę, bardzo dobrego szkoleniowca. Poza tym za klubem stoi dobra infrastruktura, świetna organizacja i stabilność finansowa
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 gru 2006, 15:08
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 gru 2006, 15:08
Szczególnie trzy ostatnie mają pełen obraz negocjacji finansowych w Legii, a trzy pierwsze są okropnie wiarygodne. Odpowiadasz bezczelnie, potem edytujesz, podajesz jednak źródła... co to, łaska? Dziękuję.Zico_FCI pisze:Ale niech będzie: źródło: PS, Dziennik, ŻW, Legia.net, Legia.com.pl, LegiaLive
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 16 gru 2006, 15:14
A jakiego źródła się spodziewałeś ? Które jest dla Ciebie wiarygodne ? Żadne więc poco wpisywać te żałosne warszawskie szmatławce.piwus pisze:Szczególnie trzy ostatnie mają pełen obraz negocjacji finansowych w Legii, a trzy pierwsze są okropnie wiarygodne. Odpowiadasz bezczelnie, potem edytujesz, podajesz jednak źródła... co to, łaska? Dziękuję.
Toż to ja napisałem ale nie widzieć czemu to wykasowałeśpiwus pisze:Nie, nie, ja nie twierdzę, że próbował wykorzystać ostatnią szansę, by się nachapać.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 gru 2006, 15:42
Obrażał? Czytam to zdanie po raz kolejny i nie rozumiem. A od ilu procent zaczyna się "obrażanie"? I jakby miało się "obrażanie" do sytuacji gdyby Zagłebie zgodziło się na tę sumkę? I jak w tym wszystkim rozumieć "zachowanie jak panienka"?piwus pisze: Pytanie tylko, czemu Grzelak obrażał Zagłębie zachowując się jak panienka i żądając 50% więcej zamiast zwyczajnie podziękować za rozmowy i poinformować, że wybrał jednak oofertę Legii.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 gru 2006, 15:53
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 gru 2006, 15:54
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 gru 2006, 15:57
Wzial przyklad z najlepszego Moderatora na forum, ale mniejsza z tym.Co teraz Ty zrobileś?
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio