GratulacjeRóżA pisze:Koniec Świata. Róża się zakochał [']
guru pisze:Uwazaj, Platon byl gejem. I nie zyje. To moze byc trudna milosc. // mod zombi
Ja też... W gimnazjum praktycznie co 1-2 miesiące zmieniałem dziewczynę ale to było raczej tak dla szpanu - tydzień pochodzić za rączkę i koniecGoguś pisze:Ja zaznaczyłem opcję numer 3 od góry.
Ja raczej nie mam zamiaru brać udziału w tym wyścigu szczurów, którym jest cały dzisiejszy świat. Liczy się tylko kariera itd. Najchętniej zostałbym pustelnikiemGoguś pisze:Wolę nie ryzykować a skupić się na ... pracy, pieniądzach etc.
Eee tam... Po co od razu takie duże wymagania - IMO cztery-zero w bicepsie w zupełności wystarczapietrek861 pisze:Mówisz że teraz dziewczyny lecą na pedałków z irokezami na głowie?
Jest naukowo udowodnione że po około 2 latach zaczynasz dostrzegać wady ukochanej osoby.guru pisze:Skoro jestes w kims zakochany to ta osob nigdy dla Ciebie nie bedzie wygladac okropnie.
Nie przesadzaj... Miłość istnieje z tym że szanse na jej napotkanie są bliskie zeruGoguś pisze:Nie wierzę w miłość
Wszystko super tylko pamiętaj o często popełnianym błędzie - oczekujesz wolności a sam wypytujesz dziewczynę co robiła; odstawiasz sceny zazdrości etc. Uwierz mi, to bardzo trudne, ale właśnie na zaufaniu opiera się udany związek.RóżA pisze:Tylko kto od razy powiedział że z tego powodu będę przez nią w aż tak drastyczny sposób ograniczany? To wcale nie jest tak. Jeśli będę chciał to zrobię to na co przyjdzie mi ochota z tym że teraz będzie wymagało to dogłębnego zastanowienia z mojej strony