Miłość - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Masz swoją drugą po?ow? ?

Tak, mam :)
29
29%
Nie mam :(
51
50%
Nie chc? mie? o_O
8
8%
Nie wiem [ są takie chwile ]
13
13%
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 16 gru 2006, 16:25

RóżA pisze:Koniec Świata. Róża się zakochał [']
Gratulacje :) Chociaż z drugiej strony współczuję :P
guru pisze:Uwazaj, Platon byl gejem. I nie zyje. To moze byc trudna milosc. // mod zombi
:rotfl2:
Goguś pisze:Ja zaznaczyłem opcję numer 3 od góry.
Ja też... W gimnazjum praktycznie co 1-2 miesiące zmieniałem dziewczynę ale to było raczej tak dla szpanu - tydzień pochodzić za rączkę i koniec ;P Z wiekiem inaczej patrzy się na takie sprawy. Naprawdę trudno jest znaleźć dziewczynę z którą można normalnie pogadać, a jeśli już to jest zajęta, pali papierosy (to dla mnie element wykluczający dziewczynę z kręgu zainteresowania) albo cuś :? Ja aktualnie preferuję takie dziewczyny na jedną imprezę - podchodzisz, pogadasz, potańczysz, wypijesz piwko na koniec buzi (w usta ofkorz :lol: ) i do domu... I wszyscy są zadowoleni a jednocześnie bez zobowiązań :wink:
Goguś pisze:Wolę nie ryzykować a skupić się na ... pracy, pieniądzach etc.
Ja raczej nie mam zamiaru brać udziału w tym wyścigu szczurów, którym jest cały dzisiejszy świat. Liczy się tylko kariera itd. Najchętniej zostałbym pustelnikiem :lol:
pietrek861 pisze:Mówisz że teraz dziewczyny lecą na pedałków z irokezami na głowie?
Eee tam... Po co od razu takie duże wymagania - IMO cztery-zero w bicepsie w zupełności wystarcza :P
guru pisze:Skoro jestes w kims zakochany to ta osob nigdy dla Ciebie nie bedzie wygladac okropnie.
Jest naukowo udowodnione że po około 2 latach zaczynasz dostrzegać wady ukochanej osoby.
Goguś pisze:Nie wierzę w miłość
Nie przesadzaj... Miłość istnieje z tym że szanse na jej napotkanie są bliskie zeru :roll:
RóżA pisze:Tylko kto od razy powiedział że z tego powodu będę przez nią w aż tak drastyczny sposób ograniczany? To wcale nie jest tak. Jeśli będę chciał to zrobię to na co przyjdzie mi ochota z tym że teraz będzie wymagało to dogłębnego zastanowienia z mojej strony
Wszystko super tylko pamiętaj o często popełnianym błędzie - oczekujesz wolności a sam wypytujesz dziewczynę co robiła; odstawiasz sceny zazdrości etc. Uwierz mi, to bardzo trudne, ale właśnie na zaufaniu opiera się udany związek.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 17:36

Void pisze: Ja aktualnie preferuję takie dziewczyny na jedną imprezę - podchodzisz, pogadasz, potańczysz, wypijesz piwko na koniec buzi (w usta ofkorz ) i do domu... I wszyscy są zadowoleni a jednocześnie bez zobowiązań

Dziewczyny na jedną imprezę to zupełnie inna bajka, raczej poza tematem. W żadnym wypadku nie można tego nazywać miłością, nawet nie jest to zauroczenie :wink: Poza tym coś mi się nie chcę wierzyć, że na koniec jest tylko buzi :> Takie laski zazwyczaj na koniec różne cuda wyczyniają :D

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 gru 2006, 17:51

RóżA pisze:W żadnym wypadku nie można tego nazywać miłością, nawet nie jest to zauroczenie
Raczej potrzeba zaspokojenia przez dwie osoby tej samej lub różnej płci tych samych potrzeb 8)
RóżA pisze:Poza tym coś mi się nie chcę wierzyć, że na koniec jest tylko buzi
Pewnie miał na myśli 'do buzi' :lol2: Ech te kobiety wyzwolone :roll:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 16 gru 2006, 23:21

Yukasz pisze:
RóżA pisze:Poza tym coś mi się nie chcę wierzyć, że na koniec jest tylko buzi
Pewnie miał na myśli 'do buzi' :lol2: Ech te kobiety wyzwolone :roll:
Nie no jeszcze specjalnie napisałem, że w usta, żeby nie było skojarzeń... Ale widzę, że to było za mało - tylko jedno Wam w głowach :rozga: A tak na serio to raczej staram się wypatrzeć jakąś w miarę normalną dziewczynę :wink: Zawsze jest jakaś okazja na coś więcej, ale ja jestem zbytnim romantykiem na takie historie ( :oops: ) i kiedy widzę, że coś jest na rzeczy uciekam jak najdalej od takiej dziewczyny :P No i do tego nie mam jeszcze prawka => jeżdżę na imprezy autobusem czy ze znajomymi => moje notowania u "Kobiet wyzwolonych" jak to ładnie ujął Yukasz gwałtownie spadają... :lol:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 gru 2006, 8:38

Void pisze:eżdżę na imprezy autobusem czy ze znajomymi
Wierz mi, że auto nie rozwiązuje problemów. Co z tego, że podjedziesz na imprezkę, skoro się nie napijesz? Tragedia. Ja tak mam, nie piję dużo, bo ćwiczę na siłowni, więc można mnie wykorzystać w charakterze kierowcy. Ale żeby jakieś profity z tego płynęły ?
RóżA pisze:Poza tym coś mi się nie chcę wierzyć, że na koniec jest tylko buzi Łypiący Takie laski zazwyczaj na koniec różne cuda wyczyniają Very Happy
Anal terror :lol: Mój kumpel miał taką akcję. Pobawił się z dziewczyną starszą o 3 lata od niego. Odwiozłem ją do domu z kumplami. On ją odprowadził. Czekamy, czekamy, mija 5 - 10 - 15 minut ... dzwonię, a on do mnie, że zaraz przyjdzie. Wrócił w skowronkach i powiedział, że jak już kluczy szukała to na dowidzenia zamiast dać mu buzi zrobiła mu ... lodzika :wink: Hmm takie coś Void preferujesz ?

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 17 gru 2006, 10:42

Loczek pisze:Anal terror :lol: Mój kumpel miał taką akcję. Pobawił się z dziewczyną starszą o 3 lata od niego. Odwiozłem ją do domu z kumplami. On ją odprowadził. Czekamy, czekamy, mija 5 - 10 - 15 minut ... dzwonię, a on do mnie, że zaraz przyjdzie. Wrócił w skowronkach i powiedział, że jak już kluczy szukała to na dowidzenia zamiast dać mu buzi zrobiła mu ... lodzika :wink: Hmm takie coś Void preferujesz ?
a nie czasem "oral terror"? :D widze ze z tematu o milosci bardzo szybko zeszliscie na czysto hedonistyczne robienie lodów...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 gru 2006, 12:56

Loczek pisze:Wrócił w skowronkach i powiedział, że jak już kluczy szukała to na dowidzenia zamiast dać mu buzi zrobiła mu ... lodzika
Taka dziewczyna to istny cud. Ze świecą takich szukać.
Void pisze:kiedy widzę, że coś jest na rzeczy uciekam jak najdalej od takiej dziewczyny
Największy błąd. Nie musisz od razu podejść, zagadać. Wystarczy kontakt wzrokowy. Nie wiem, puść jakieś oczko czy coś. Ja tam się zawsze uśmiechałem i jakoś szło.
Loczek pisze:Co z tego, że podjedziesz na imprezkę, skoro się nie napijesz?
Dokładnie. A jak się nie napijesz to notowania spadną jeszcze bardziej :).

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 17 gru 2006, 13:23

Snipp_ pisze:
Loczek pisze:Wrócił w skowronkach i powiedział, że jak już kluczy szukała to na dowidzenia zamiast dać mu buzi zrobiła mu ... lodzika
Taka dziewczyna to istny cud. Ze świecą takich szukać.
Void pisze:kiedy widzę, że coś jest na rzeczy uciekam jak najdalej od takiej dziewczyny
Największy błąd. Nie musisz od razu podejść, zagadać. Wystarczy kontakt wzrokowy. Nie wiem, puść jakieś oczko czy coś. Ja tam się zawsze uśmiechałem i jakoś szło.
Loczek pisze:Co z tego, że podjedziesz na imprezkę, skoro się nie napijesz?
Dokładnie. A jak się nie napijesz to notowania spadną jeszcze bardziej :).
czytam wasze wypowiedzi i troche jestem zniesmaczony tym co tutaj wypisujecie :? Snipp_ rozumiem, ze lubisz latwe panienki ale wyobraź sobie że ta laska to twoja siostra albo córka... tez bys byl zachwycony jakby robiła lody każdemu bez wyjątku? troche szacunku dla dziewczyn panowie :D
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, 21:00 przez bbaros, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 17 gru 2006, 14:37

bbaros pisze: Snipp_ rozumiem, ze lubisz latwe panienki
HAHAHAHA. Zrobiłą mu loda = jest łatwa. Niezły jesteś koleś.
bbaros pisze:troche szacunku dla dziewczyn panowie
Ja szanuje kobiety, oczywiście. Ale jak sam piszesz, dziewczyna która wzięła do buzi jest łatwa, więc sama siebie nie szanuje. To jak my mamy je szanować? To tak jakbyś szanował prostytutki. Pomyśl nad tym co piszesz.
bbaros pisze:dziwki - to laski które dają wszystkim na imprezie a s*ki to laski które dają wszyskim na imprezie oprócz ciebie
Jestem zniesmaczony.

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 17 gru 2006, 20:23

gdybys jej nie dal do buzi to by nie wzieła :D sam sie zastanów nad sobą koleś...zastanawia mnie dlaczego tylko laski są postrzegana jako łatwe. dla mnie ty jestes mięskim wydaniem łatwego lachona :D wzieła do buzi... spoko łohohoho ale wejś pod uwage że ty jesteś taki sam jak ta laska... wniosek? jestescie siebie warci :D pozdro. bez odbioru

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 gru 2006, 20:29

a to chyba troche inaczej dziala. to raczej ty, jezelibys nie skorzystal, jestes geyem badz impotentem.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 gru 2006, 20:42

bbaros pisze:gdybys jej nie dal do buzi to by nie wzieła sam sie zastanów nad sobą koleś...zastanawia mnie dlaczego tylko laski są postrzegana jako łatwe. dla mnie ty jestes mięskim wydaniem łatwego lachona wzieła do buzi... spoko łohohoho ale wejś pod uwage że ty jesteś taki sam jak ta laska... wniosek? jestescie siebie warci pozdro. bez odbioru
Nikt jej nie kazał :P My to mamy w naturze.

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 17 gru 2006, 20:47

bagg a ile ty masz w ogole lat? co? nie boj sie o mnie bo ja jestem pewny swojej orientacji seksualnej ale co do ciebie mam wątpliwości mlody napalony nastolatku :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 17 gru 2006, 20:50

14. o ciebie sie nie boje, nie zwyklem sie bac o kogos innego wrecz. dobrze dla ciebie, ze jestes swej orientacji pewny. o moja sie nie boj.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 17 gru 2006, 20:52

bbaros pisze:dla mnie ty jestes mięskim wydaniem łatwego lachona wzieła do buzi... spoko łohohoho ale wejś pod uwage że ty jesteś taki sam jak ta laska... wniosek? jestescie siebie warci
Czyli Snipp_ też bierze?

A tak na powaznie, tak jak napisał Lukasz, przeciez nikt jej nie kaze brać, chce to bierze/

bbaros pisze:s*ki to laski które dają wszyskim na imprezie oprócz ciebie
Twoje kolezanki? :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”