Miłość

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post autor: Void » 16 gru 2006, 16:25

RóżA pisze:Koniec Świata. Róża się zakochał [']
Gratulacje :) Chociaż z drugiej strony współczuję :P
guru pisze:Uwazaj, Platon byl gejem. I nie zyje. To moze byc trudna milosc. // mod zombi
:rotfl2:
Goguś pisze:Ja zaznaczyłem opcję numer 3 od góry.
Ja też... W gimnazjum praktycznie co 1-2 miesiące zmieniałem dziewczynę ale to było raczej tak dla szpanu - tydzień pochodzić za rączkę i koniec ;P Z wiekiem inaczej patrzy się na takie sprawy. Naprawdę trudno jest znaleźć dziewczynę z którą można normalnie pogadać, a jeśli już to jest zajęta, pali papierosy (to dla mnie element wykluczający dziewczynę z kręgu zainteresowania) albo cuś :? Ja aktualnie preferuję takie dziewczyny na jedną imprezę - podchodzisz, pogadasz, potańczysz, wypijesz piwko na koniec buzi (w usta ofkorz :lol: ) i do domu... I wszyscy są zadowoleni a jednocześnie bez zobowiązań :wink:
Goguś pisze:Wolę nie ryzykować a skupić się na ... pracy, pieniądzach etc.
Ja raczej nie mam zamiaru brać udziału w tym wyścigu szczurów, którym jest cały dzisiejszy świat. Liczy się tylko kariera itd. Najchętniej zostałbym pustelnikiem :lol:
pietrek861 pisze:Mówisz że teraz dziewczyny lecą na pedałków z irokezami na głowie?
Eee tam... Po co od razu takie duże wymagania - IMO cztery-zero w bicepsie w zupełności wystarcza :P
guru pisze:Skoro jestes w kims zakochany to ta osob nigdy dla Ciebie nie bedzie wygladac okropnie.
Jest naukowo udowodnione że po około 2 latach zaczynasz dostrzegać wady ukochanej osoby.
Goguś pisze:Nie wierzę w miłość
Nie przesadzaj... Miłość istnieje z tym że szanse na jej napotkanie są bliskie zeru :roll:
RóżA pisze:Tylko kto od razy powiedział że z tego powodu będę przez nią w aż tak drastyczny sposób ograniczany? To wcale nie jest tak. Jeśli będę chciał to zrobię to na co przyjdzie mi ochota z tym że teraz będzie wymagało to dogłębnego zastanowienia z mojej strony
Wszystko super tylko pamiętaj o często popełnianym błędzie - oczekujesz wolności a sam wypytujesz dziewczynę co robiła; odstawiasz sceny zazdrości etc. Uwierz mi, to bardzo trudne, ale właśnie na zaufaniu opiera się udany związek.

Wróć do „Hyde Park”