Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 gru 2006, 21:13
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 16 gru 2006, 21:18
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 21:23
Jestem gupi, niedoinformowany i myle pojeciaAsteniu pisze:Czlowiek albo jestes gupi albo nie doinformowany, a najwyrazniej mylisz pojecia
Wow...Asteniu pisze:Jezeli chodzi o skutecznosc nie do konca sie wyrazilem. Chodzi mi o sytacje wykorzystane do sytuacji ktore obaj zawodnicy maja, a najprosciej chodzi mi tu o setki.
RóżA pisze:To w końcu 'raczej' czy 'bardzo prawdopodobne'?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 gru 2006, 21:37
Asteniu pisze:Co ma lepsze Torres od Eto, juz mowie :
- dribling
- przyszpieszenie ( z roku na rok chlopak coraz szybciej zbiera sie do pilki )
- Wyskok
- gra w powietrzu
- podania
- kreatywnosc
- skuteczosc
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 22:11
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 gru 2006, 23:26
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 17 gru 2006, 0:02
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 17 gru 2006, 3:30
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 gru 2006, 11:00
Może dlatego, że grał w przeciętniaku ligowym jakim jest MallorcaAsteniu pisze:Tylko powiedzcie mi jedno, to czeemu we wczesniejszych sezonach, zanim Eto'o trafil do Barcelony byl zawsze w klasyfikacji strzelcow za Torresem ?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 17 gru 2006, 12:16
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 17 gru 2006, 12:35
Czy ja wiem? Mam wrażenie( zresztą pewnie nie tylko ja) że Sami jest jednym z najszybszych napastników świata ( jeśli nie najszybszym) i Torres raczej jest troche słabszy od Kameruńczyka w tym elemencie...RealFan pisze:Przyspieszenie na remis
Powodem jego słabej gry w powietrzu sa przede wszystkim jego przecietne warunki fizyczneRealFan pisze:Gra w powietrzu - Hmm...w zasadzie to u Samuela trochę słabsza cecha, ale Torres się specjalnie w tym nie wyróżnia. Niech będzie po twojemu, że jest lepszy.
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 17 gru 2006, 13:05
hehe, myśle, że jeżeli Asteniu'owi chodziłoby o szybkość, to napisałby szybkość, a nie przyśpieszenieCzy ja wiem? Mam wrażenie( zresztą pewnie nie tylko ja) że Sami jest jednym z najszybszych napastników świata ( jeśli nie najszybszym) i Torres raczej jest troche słabszy od Kameruńczyka w tym elemencie...
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 17 gru 2006, 13:19
Czy o przyspieszeniu nie decyduje także naturalna szybkość zawodnika?Don Juan pisze:hehe, myśle, że jeżeli Asteniu'owi chodziłoby o szybkość, to napisałby szybkość, a nie przyśpieszenie
Dratinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 gru 2006, 13:19
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 gru 2006, 13:33
Cos mi nie pasuje, chyba, ze mam złe wiadomosciAsteniu pisze:Tak tak juz zrozumialem, takiego kopacza jak Torres jest wstyd poruwnywac do alfy i omegi pilkarskiego Eto'o. Tylko powiedzcie mi jedno, to czeemu we wczesniejszych sezonach, zanim Eto'o trafil do Barcelony byl zawsze w klasyfikacji strzelcow za Torresem ?
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio