Sprawa na dzien dzisiejszy jest jasna .. obaj stoperzy sa 101% Romanistami co niejednokrotnie podkreslaja i zostaja w Rzymiegoofii pisze: I to mnie wlasnie Zaza trzyma przy nadziei ze oni na dlugie lata zostana w RzymieMexes jest obecnie w zwiazku z dziewczyna z Rzymu i chyba wychowuje z nia dzieci ( ale nie dam glowy
). Wiele razy powtarzal ze klimat Rzymu odpowiada mu w 100% i nigdzie sie nie rusza. Chivu tez ma dlug wdziecznosci wobec Romy za to ze klub i kibice ogromnie wspierali go podczas jego klopotow zdrowotnych kiedy wieksza czesc sezonu spedzil na leczeniu. Tak wiec strona ktora nie moze teraz zawalic sprawy jest klub ktory naprawde musi realnie pomyslec o podwyzkach.
zobacyzmy ile bedzie prawy z plotek.. bo ptaszki cwierkaja ze Roma na Mercato bedzie miala troszke grosza i na nowe kotrakici dla kilku zawodnikow i SpalaMexes zarabia teraz 1,5 mln euro a Chivu 1,8 mln. Mysle ze skoro Perrotta 3 miesiace temu zarabiajac 1,4 mln dostal podwyzke do 3 mln rocznie... to mysle ze klub moze spokojnie takie oferty zaoferowac obu naszym stoperom.
tylko ze Nonda byl w 100% sprawny a Mirko jest ciagle w dolku i nie mogl sie pokazac z najlepszej stronyJesli chodzi o Vucinica to ja sie tylko boje zeby on zdarzyl jeszcze sie zaprezentowac z dobrej strony w tym sezonie ... zeby dzialacze i kibice za szybko w niego nie zwatpili ... bo ostatnio w Romie panuje zasada ze jak sie nie sprawdzasz to wylatujesznp: Kufour czy Nonda. A wlasnie narazie sytuacja Mirko wyglada identycznie jak sytuacja Nondy
... tyle ze Nonda jeszcze jakies bramki strzelil a Mirko
![]()
Milosc jest slepaJa mam przeczucie ze Roma przejdzie Lyon... nie umiem tego wytlumaczyc ale tak mi sie ubzduralo
Wszyscy sie zachwycaja tym Lyonem a mi sie wydaje ze oni juz nie sa tak mocni jak sezon czy dwa temu
a swoja droga kolejny smaczek w tych meczach to rywalizacja Francusko - Wloska.. Galowie pewnie licza na zemste na 3 mistrzach swiata