Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarArsLyo » 15 gru 2006, 21:08
BarArsLyo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 15 gru 2006, 22:55
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 gru 2006, 0:15
Aha ok, uprzedzalem że nie mialalem styczności z BundesligąGomez pisze:Daniel Van Buyten jest jednym z najlepszych zawodnikow Bayernu w tym sezonie, transfer w 99% udany, obecnie jest najpewniejszym naszym obroncom
olson pisze:Jak dobrze kojarze w '75 w CL Bayern z Realem nie gral
olson pisze:vakabayashi troche widac, ze juz nie masz stycznosci z Bundesliga
Ja powiem szczerze sie tego meczu obawiam, nie wiem czemuRealFan pisze:W niedizelę gramy z Espanyolem i mecz z Sevillą przestanie być wspominany (chyba ).
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarzinho » 16 gru 2006, 10:47
czarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 16 gru 2006, 10:49
mialem rzadka przyjemnosc widziec tego pilkarza w tym roku z odelglosci 20 metrow. mial za zadanie powstrzymac ronaldinho, eto'o o leo m. na poczatku meczu stroil gozna miny, udawal luzaka jak cala druzyna bayernu i byl bardzo pewny siebie. w trakcie gry robil sie coraz bardziej nieszczesliwy i w 30 minucie bylo widac ze chce juz isc do szatni. po meczu oli kahn powiedzial ze jakby bylo 8-0 do przerwy nie bylby zdziwiony.Daniel Van Buyten jest jednym z najlepszych zawodnikow Bayernu w tym sezonie, transfer w 99% udany, obecnie jest najpewniejszym naszym obroncom...
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 gru 2006, 12:01
Dziekujemy za fachowa opinierkoeman pisze:ale szanse bayernu sa iluzoryczne (szczegolnie po przerwie zimowej beda mieli klopoty z rytmem meczowym)
Dobrze wywnioskowalesvakabayashi pisze:Chodzi o puchar europy z sezonu 1975/76 takie info wywnioskowałem z Realmadrid.com ale i ja i oni sie mogą mylić
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 16 gru 2006, 12:12
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 gru 2006, 12:17
Bog zaplacrkoeman pisze:a ja dziekuej za jakze ciekawy komentarz typowy dla zadufanego we wlasnej druzynie kibica.
To chyba Ty jestes jednym z kibicow ligi niemieckiejrkoeman pisze:bo powoli przestaje mnie smieszyc wizja kibicow druzyn niemieckich ze ich liga nie jest slabsza od innych
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 16 gru 2006, 12:53
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 gru 2006, 13:10
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 16 gru 2006, 14:07
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 gru 2006, 19:58
Espanyol - Real 

Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 gru 2006, 16:07
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madridista10 » 17 gru 2006, 17:01
Madridista10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 gru 2006, 17:15
No niestetyMadridista10 pisze:Widze że zainteresowanie na temat meczu z Espanyolem jest bardzo małe w porównaniu do poprzednich meczy
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio