Do rzeczy. Mówisz 50 do 100 bramek. Oczywiście jest to różnica trochę zawyżona, ale niech będzie. Nie powiesz chyba jednak, że Atletico ma słabą pomoc i nie ma kto podać do Torresa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 gru 2006, 0:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 18 gru 2006, 0:08
Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie te zdanie brzmialo :jack-sub pisze:Wymieniając argumenty przemawiające za Torresem i mające świadczyć o Jego wyższości nad Samuelem, powyższe zdanie brzmi dla mnie mniej więcej jak "Torres potrafi przetrzymywać piłkę i pomagać w defensywie, a Eto'o jest typowym sępem od strzelania bramek i te cechy są mu obce...".
Nie napisałeś tego wprost, ale w domyśle tak to dla mnie mniej więcej wygląda.
Lepiej sie nie domyslaj bo w tym przypadku wyszlo Ci to fatalnie. Nie wiem mysle ze wy uwazacie ze ja uwazam ze Eto'o to strasznie slaby napastnik. A ja uwazam go za bardzo dobrego napadziora, pisalem ze ma lepsze uderzenie za pola karnego, lepiej wykonuje rzuty wolne, ze potrafi zagrac genialnie, natomiast wy nigdzie nie napisalicie ze Torres czyni cos lepij niz Eto'o ( chyba poza jedna osoba co napisala ze lepiej gra glowa ze wzgledu na duzo lepsze wrunki fizyczne ) czy ze Torres cos zrobil pieknie, cudownie itd. Z tego wnioskuje ze uwazacie go za sreniego napastnika, albo ze go bardzo nei lubicie. Chca nie chcac bija sie o niego najwieksze firmy w Europie, a to chuba juz o czym swiadczy. ( Do jack-sub nie napisz mi ze piszac ze bija sie o neigo najwieksze firmy chcialem napsiac ze o Eto'o nikt sie nie stara i Barcelona wziela bo z litosci lub cos podobnego ).Asteniu pisze:Nie iwem czy wam sie wydaje ze napsatnik to tylko bramki. Niby sie ich rozlicza z tego, ale napastnik musz potrafic przytrzymac pilke, przeszkadzac w rozegraniu itd.
Nie wiem ilu tu jest kibicow Atletico na tym forum, wiem ze ja i jeszcze jedna osoba. Nie wiem czemu nie pisza, moze nie maja czasu moze nie widzieli tej dyskusji, a moze maja inne zdanie niz ja.RealFan pisze:Asteniu - Powiedz tak pokrótce do czego piejesz. Jak do tej pory nikt nie stanął po Twojej stronie i samotnie próbujesz udowodnić wyższość Torresa nad Eto'o. Kibiców Atletico jest na forum kilku, a jednak żaden z nich jak dotąd nie zabrał głosu aby Cię poprzeć. Zastanawiałeś się może nad tym fenomenem![]()
Do rzeczy. Mówisz 50 do 100 bramek. Oczywiście jest to różnica trochę zawyżona, ale niech będzie. Nie powiesz chyba jednak, że Atletico ma słabą pomoc i nie ma kto podać do TorresaNie mówimy tu teraz o kontuzjach, bo nie tylko o ten sezon się rozchodzi. Powiedz, czy Atletico ma tak słabą drugą linię, że w ogóle porównywanie jej do pomocy Barcelony jest śmieszne? Druga linia Rojiblancos jest jedną z najlepszych w La Liga i tam też ma kto dograć
Ilość strzelonych bramek zależy również w dużej mierze od skuteczności napastnika, a chyba nieprzypadkiem na Torresa mawiają "mistrz rzutów karnych"
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 gru 2006, 0:19
Napisałem, że w tym jest trochę lepszy od Eto'o, ale akurat ja nie pisałem nic o warunkach fizycznych. Poza tym dwie z podanych przez Ciebie cech dałem na remis, a zatem różnica pomiędzy nimi nie wyszła wielka.Asteniu pisze:chyba poza jedna osoba co napisala ze lepiej gra glowa ze wzgledu na duzo lepsze wrunki fizyczne
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 gru 2006, 0:30
Wiesz co nie moge tego rozszyfrowac, chyba nie jestem dobry z logiczengo myslenia i czytania w myslach. jednak nie wiem co autor mial na mysli. K.... nie rozumiem napisz mi moze pogrubionym tekstem.Asteniu pisze:Pisalem ze strzelil wiecej bramek, to ze napisalem ze za kazdym raem byl za Torresem to po prostu zle napisalem i sie przyznaje, chodzilo mi o to ze strzelil wiecej.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 18 gru 2006, 0:44
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 gru 2006, 1:15
Asteniu pisze:No tak tak ty RealFan chyba jako jedyny, pisales ze jest troche lepszy Eto'o, bo reszta nie znalazla lepszej cechy u Torresa w porownaniu z Eto'o. Ale chyba przyznasz ze Barcelona ma nadal lepsza i bardziej kreatywna pomoc od Atletico.
A jakie dzisiaj byłyAsteniu pisze:Jarzinho chodzi o prostopadle pilki miedzy ostatnich obroncow
Nie, bo juz sie nie mogłem odnalezcAsteniu pisze:Nie wiem czego nie mozesz rozszyfrowac. To bardzo proste. Po prostu zle napisalem, pomylilem sie, mialem napisac co innego, mialem uzuc innych slow i zamiast napisac strzelil wiecej bramek, to napisalem ze w kazdym sezonie strzelil wiecej bramek. Az tak trudno to zrozumiec, wiem wiem u ludzi nie omylnych takich jak ty trudno o zrozumienie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcio13 » 18 gru 2006, 9:06
Marcio13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 gru 2006, 12:24
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 18 gru 2006, 16:06
Nikt tu chyba nie pisal ze Eto'o jest slaby, wrecz przeciwnie jest dobry, ja tylko wyrazilem opinie ze jest gorszy od Torresa. A o co chodzi Ci z tymi meczami w reprezentacji, Torres 26 goli w 60 meczach ???Lakier pisze:Skoro Eto'o jest taki slaby, to jak strzelil 24 gole w 60 meczach reprezentacji Kamerunu, a Torres tylko o 26 goli w 60 meczach w o wiele lepszej reprezentacji Hiszpanii?
Jednak gdybym mial wybierac kto ma przejsc do Juve, to wybralbym Torresa. Nie lubie Eto'o pod wzgledem charakteru, taki szpanerek z niego.
Asteniu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 gru 2006, 16:11
Asteniu pisze: A o co chodzi Ci z tymi meczami w reprezentacji, Torres 26 goli w 60 meczach ???
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 18 gru 2006, 16:21
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 18 gru 2006, 16:38
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 gru 2006, 16:41
el_nino pisze:Może i tak. Ale w Kamerunie za to kto ma grać jak nie on?
Jak ma słabych pilkarzy za soba, to piszecie(kibice Atletico), ze nie ma mu kto podac. Jak ma jzu znakomitych, to piszecie, ze jest w cieniu.el_nino pisze:Torres z kolei jest czasem w cieniu innych piłkarzy z reprezentacjii, a wiadomo że nawet podania Xaviego czasem nie dochodzą
Oj wczorajszy mecz to nie byl na to za dobry przykładel_nino pisze: Eto'o w Barcelonie jest od wykanczania akcjii, on zdecydowanie rzadziej podaje do kogoś niż Torres. Hiszpan czasem schodzi na skrzydło by zagrać komuś w pole karne, Eto'o tego nie robi.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Garcia » 18 gru 2006, 16:47
Garcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 gru 2006, 16:51
No to nie mamy o czym rozmawiać. Polecam przyjrzeć się grze Kameruńczyka, jak wróci on do zdrowiaMarcio13 pisze:Eto'o tylko czycha na podania Deco, Ronaldinho, czy Messiego i dokłada nogę
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio