Kuba Wojewodzki - Strona 8

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 22 paź 2006, 14:48

wysublimowane poczucie humoru, ale rozumiem skoro nie smiesza Cie bluzki z Kurtem;>
czytaj uwaznie, bo nigdzie nie napisalem, ze podobaja mi sie tego typu rzeczy..wrecz przeciwnie...
taka mala rada, jezeli chcesz mi zaimponowac wyszukanym slownictwem, popracuj najpierw nad ortografia..pozdro

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 paź 2006, 13:44

Wczoraj nadawali kolejny odcinek Kuby a tu tak cicho :roll: pewnie wszyscy ogladali mecz Real-Barcelona albo F1. Ja tez ostatni program Kuby ogladalem tylko fragmetami ale musze powiedziec ze te fragmety byly calkiem fajne :P Niezle wypadl "POKEMON" Rokita jak go nazwali PISowcy na ostatnim wiecu :P . Agnieszki Włodarczyk nie widzialem ale pewnie tez wyszlo fajnie. Tym razem wstawka z Miskiem K. wypadła troche slabiej niz ostatnio ale byla calkiem spoko zwalaszcz fragmet z przystankiem.

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 23 paź 2006, 14:25

wiec pisu byl jeszcze bardziej zenujacy niz lpr-u...z tego c oslyszalem, to Rokita nie wypadl zle...ma chlopak do siebie dystans...

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 paź 2006, 14:36

wiec pisu byl jeszcze bardziej zenujacy niz lpr-u.
dla mnie obydwa byly rownie zenujace. W koncu TU JEST POLSKA :!: :lol: :lol:
MaX_ASR pisze:z tego c oslyszalem, to Rokita nie wypadl zle...ma chlopak do siebie dystans...
Faktycznie Rokita nie jest jakims bufonem tak jak Kaczynscy, ale nie pozwoli sie mieszac z blotem dla tego doniósl pierwszy raz w zyciu :P ci co ogladali choc czesc programu wiedza o co chodzi.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 paź 2006, 16:07

franz pisze:pewnie wszyscy ogladali mecz Real-Barcelona albo F1. Ja tez ostatni program Kuby ogladalem tylko fragmetami ale musze powiedziec ze te fragmety byly calkiem fajne
F1 była przed meczem Real - Barca :roll: A faktycznie Kuba pokrywał się z GD. Ja oglądałem mecz i słuchałem program Wojewódzkiego, dałem radę :P A sam program był napradwę fajny bez jakichś wulgaryzmów które przeważnie dominowały w poprzednich odcinkach. Rokita poszedł na pierwszy ogień i jak zauważyli MaX_ASR i franz widać było że kolo ma dystans do siebie. Żartował z siebie, mówił że ma bardzo niskie IQ bo w teście na TVNie nie chcieli ujawnić jego wyników więc przyczyna tego może być tylko jedna :P Wszystko odbywało się na dość wysokim poziomie i pewnie dlatego mi się podobało :wink: Yanek mówił też że ciągle sni mu się Agnieszka Włodarczyk :P - drugi gość. Ona też nieźle wypadła i co najważniejsze nie grała słodkiej idiotki jak niektóre lachony :wink: Tylko mówiła że ma jakieś kompleksy na swoim punkcie :badziewie: Koterski... dla mnie jak zwsze porażka :twisted: Pojechał na lotnisko Wałęsy otwierać klop imienia Wojewódzkiego i przystanek im. Marii Wałęsy. Na przystanku towarzyszyły mu jakieś dzieciaki i jak się dowiedziały że będą w TV to uciekły a Koterski musiał się upominać o nożyczki do przecięcia wstęgi bo by ich nie dostał :lol2:

A co do określenia Rokity pokemonem to powiem tyle... Nic nie powiem bo nie będę się zniżał do poziomu PiSu, do piwnicy musiałbym zejść :twisted:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 paź 2006, 16:20

Yukasz pisze: Ona też nieźle wypadła i co najważniejsze nie grała słodkiej idiotki jak niektóre lachony Tylko mówiła że ma jakieś kompleksy na swoim punkcie
Mowila ze jest samotna ze mial zle odswiadczenia z facetami a kobiety jej nie lubia. Jak cos to ja moge sie nia zaopiekowc 8) choc pewnie znalazlo by sie wielu chetnych :P

Yukasz pisze: Koterski... dla mnie jak zwsze porażka
Mi podobal sie wypad Miska do Gdyni zwłaszcza ten motyw z Dygant i impreza najka :lol: Trener Chicago Bulls Adam Michnik :lol:

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 31 paź 2006, 13:36

W ostatnia niedziele byl kolejny odcinek Kuby a tu taka cisza :roll: Moze program jest juz tak słaby ze nikt tego nie oglada, ale ostatnio nawet Majewski powiedził ze Kuba jest lepszy, co prawda dopiero po tabletkach prawdy :lol: . W ostatnim odcinku wystepowała "Hela w oparach" :P i Weronika Rosati ta która jest z panem Tede :lol: . Calkiem fajny odcinek Kuby i dobra wstawka Miska. A cytat z Tedego kapitalny :lol:
Masz parcie na szkło :?:
:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 paź 2006, 14:07

franz pisze:a tu taka cisza
:wzp:

Odcinek jak napisałeś był całkiem fajny, ale nic więcej. Hela (duża kobita) i Rosatti nawet dały radę. Weronika trochę się zdenerwoawała jak Wojewódzki ciągle pytał ją o życie prywatne i w końcu mu przygadała że 'to nie jego sprawa! :twisted: ' Kuba na chwilę zamilkł ale jak ktoś nie chce o czymś mówić to po co na siłę go ciągnąć za język :roll: Ja popieram Weronikę w jej utwierdzeniu że cała Polska nie musi wiedzieć co? kiedy? i z kim? To jest jej życie :!:
franz pisze:dobra wstawka Miska
No niezły pomysł z tym głosem Koterskiego i jego grą w piłkę na ekranie. Fajnie to wyszło :P

Odcinek był trochę lepszy niż średni ale widziałem lepsze :maruda:

franz - masz parcie na szkło :?: :lol2:

Edit:
franz pisze:mam parcie na szklo
I wszystko jasne :lol2:
Ostatnio zmieniony 31 paź 2006, 15:18 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 31 paź 2006, 14:56

Yukasz pisze:No niezły pomysł z tym głosem Koterskiego i jego grą w piłkę na ekranie. Fajnie to wyszło

No słyszałem ze po jego cudownej grze kilka wielkich druzyn sie nim zainteresowało, chłopak dostał podobno duzo ciekawych propozycji :lol: .
Moze na lawke RAP-u by sie załapał :P .
Yukasz pisze:Odcinek był trochę lepszy niż średni ale widziałem lepsze
Mi ciagle wydaje sie ze Kuba dawniej robił lepsze programy, teraz w TVN jest jakos inaczej chyba raczej slabiej niz w Polsacie.
Yukasz pisze:franz - masz parcie na szkło

Nie moge powiedziec tego ze ma parcie na szkło bo ty to wytniesz i potem bedzie ze niby mam parcie na szklo :lol: .

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 gru 2006, 22:07

Wojewódzki sie zaczyna :!: :]

Dzisiaj Peja i Cezary Cezary. Może być nieźle.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 17 gru 2006, 23:21

Ale dzis Rycho Peja dawal czadu :twisted: Czarek nie mogl sie troche odnalezc w tym czasie :P a Kubus sie podlizywal jak mogl :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 gru 2006, 23:25

Kuba nie dawał rady, ale nie da sie ukryć, że Peja jest strasznie pusty :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 gru 2006, 23:32

Peja [']

Spodziewałem się dużo więcej po tym odcinku. Niestety Rychu to nie ta półka. To już Liroy był fajniejszy.

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 18 gru 2006, 16:48

Mi ten program (ogladalem poraz pierwszy ) pokazal kilka rzeczy: 1. wojewodzki to pedal, albo udaje pedala bo mysli ze to zabawne jest :lol: (wital sie z czarkiem i sciskal za dupe :roll: :x mysle sobie wtf??? 2. Peja jest bardzo pusty. Jego minki, zgrywanie kozaka i co drugie slowo kur* swiadczy tylko o tym jak nisko moze upasc czlowiek, zeby zasluzyc sobie na fotke na okladce Bravo.

bbaros
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 18 gru 2006, 17:05

chcialbym stanąc w obronie Peji. Wszyscy którzy znają jego teksty powinnie stwierdzić, ze jest w miare elokwentny i jak dla mnie nie ulega wątpliwości że Peja głupi nie jest. moze troche przesadził z przekleństwami, czasami sprawiał wrażenie jakby się spalił przed programem... pomimo wszystko i tak go cenie ale musze przyznac ze tez spodziewałem sie czegoś wiecej. Nie dawno widziałem z nim wywiad w MTV i wypadł w nim o wiele lepiej niż u Kuby mówił naprawde z sensem np. poruszyl temat teatru (mowił tez o tym troche o Kuby) opowiadał jak to był na jakies sztuce w której grał bodajże Gajos juz nie pamietam dokladnie... wszyscy sie dziwili co Peja robi w teatrze. Reasumując wczorajsza wizyta u Powiatowskiego była troche żenująca aczkolwiek SLU daje rade :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”