Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinChelsea » 19 gru 2006, 15:58
MarcinChelsea

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 gru 2006, 17:49
Andy Johnson był popychany jeszcze przed wejściem w pole karne, lecz wtedy jeszcze jakoś się na nogach utrzymywał, lecz dopiero w polu karnym po interwencji bramkarzu i pchnięciu Khalida od tyłu stracił równowagę. Wciąż się upieram, że karniak się należał.MarcinChelsea pisze:Co do tego faulu Boulahroza na Johnsonie uważam że sędzia miał 100% rację. Tak, Holender faulował ale przed linią pola karnego na rzut wolny jednakże na swoją niekorzyść jak się okazało piłkarz Evertonu wywrócił się na polu karnym i nie było szans na wapno.
To prawda, ale przypomnij sobie jeszcze sytuacją kiedy znów Khalid w polu karnym zagrał ręką, a sędzie nie raczył zatrzymać gry. Za to już na pewno należała się jedenastka "Tofikom" [nienawidze tego sformułowania]MarcinChelsea pisze:Przy pierwszym golu jednak Boulahrouz zachował się jak amator i tutaj już nalezal się ten karny.
A ciekawe co mówiłeś po tym jak zagrał kilka lepszych meczy, między innymi z Barceloną?MarcinChelsea pisze:Wogóle Khalid powinien siedzieć na ławce , osobiście nie wiem po co go sprowadzili...mamy Ferreire i Geremi na prawej obronie, Terry z Carvalhem na środku, Terry narazie nie gra bo ma kontuzję ale Boulahrouz nienawidzi tej pozycji.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 gru 2006, 18:39
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinChelsea » 20 gru 2006, 14:45
Zagrał dno i to nie tylko w tym meczu, Boulahrouz został chyba sprowadzony żeby zapełnić luki a nie wzmocnić zespół. Dopóki Terry nie gra Boulahrouz gra na środku wróci ale gdy John wróci a wróci niedługo Khalid wróci na ławkę bo i Carvalho i Geremi i Ferreira są od niego lepsiza to w rewnazu zagral juz dno
MarcinChelsea
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 gru 2006, 16:36
To, ze ktos jest lepszy, nie oznacza wcale, ze musi grac. Khalid to jeden z ulubiencow Jose i bardzo mozliwe, ze bedzie gral dalejgdy John wróci a wróci niedługo Khalid wróci na ławkę bo i Carvalho i Geremi i Ferreira są od niego lepsi
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinChelsea » 20 gru 2006, 16:50
MarcinChelsea
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 gru 2006, 16:55
Ja na pewno tak nie robie. Napisalem tylko, ze Khalid jest jednym z ulubiencow Jose. Jestes kibicem Chelsea, to powinienes wiedziec dlaczego Jose sciagnal tylko dobrego, a nie bardzo dobrego zawodnika na pozycje prawego obroncy.Nie rób z Chelsea druzyny w której grają sami ulubieńcy Mourinho.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 20 gru 2006, 20:54
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 gru 2006, 21:18
W meczach, które widziałem to Khalid nie pokazał niczego nadzwyczajnego. Na liście nietykalnych oczywiście go nie ma.spyrczak pisze:i dlatego na ogloszonej przez niego liscie dziewieciu nietykalnych brakuje Shevynie jestem pewien czy Khalid tez na niej jest ale gra od poczatku sezonu regularnie wiec napewno Jose go lubi
Oczywiście, że ma. Jednego z najlepszych śrokowych obrońców na świecie - Ricardo Carvalho. I Jose szuka kogoś kim mógłby uzupełniać środek w razie kontuzji któregoś z filarów.spyrczak pisze:troche zdziwila mnie niedawna wypowiedz Mourinho na temat zakupow zima, Jose stwierdzil ze Chelsea brakuje klasowego obroncy do srodka ktory moglby sie uzupelniac z Terrym. Jaki problem wystawiac Khalida na srodku? przeciez w HSV gral tylko na srodku obok van Buytena z niezlym skutkiem wiec czemu mialoby byc inaczej w Chelsea? no ale skoro Jose twierdzi ze nie ma klasowego obroncy do dyspozycji to znaczy ze nie ma
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 gru 2006, 22:58
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 gru 2006, 0:07
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 gru 2006, 21:21
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 23 gru 2006, 21:25
Rangiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinChelsea » 24 gru 2006, 9:04
2 pkt to już były tydzień temu kiedy Manchester przegrał na boisku West Ham więc to żadna nowość. Niespodziewałem się wyniku takiego jak sprzed tygodnia z Evertonem i takich problemów z pokonaniem Wigan. W I połowie wyraźnie Chelsea kontrolowała grę pozwalając tylko na kilka kontraataków Wigan a jednak już w II połowie było 2-2. Sędzia popełnił niewybaczalnytylko" 2 punkty straty do ManU
MarcinChelsea

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 gru 2006, 11:53
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio