Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 107

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 20 gru 2006, 9:47

dzieciol pisze:i jak po meczu???
Jestesmy liderami.
dziecol pisze: Jakos znowu mi sie cisnie na usta zwrot "znowu sie zaczyna" widzialicie na pewno bramke dla Juve?! znaczy sie bramke...nie dosc ze przyjecie pilki reka, to jeszcze ewidentnie pilka nie przekroczyla lini bramkowej....czego nawet nie musiala pokazywac powtorka.... taki podwojny blad w meczu na szczycie....brzydko to pachnie, nawet jak to zwykla pomylka....ten klub zostal za takie cos zdegradowany....a tu niby takie prezenty...
Sratatata ;D Znowu sie zacznie w Serie A jak Roma dostanie baty w Rzymie. Troche cierpliwości.
dziecol pisze:z reszta to nie pierwsza bramka dla Juve zdobyta w takich okolicznosciach w Serie B....dziwne.... :roll:
Thehehe, pokaż mi mecz albo bramke w Serie B gdzie została podyktowana niesłusznie dla Juve, zapewne nie widziałes ani jednego meczu, wiec zamilcz.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 gru 2006, 9:54

paku pisze: Sratatata ;D Znowu sie zacznie w Serie A jak Roma dostanie baty w Rzymie. Troche cierpliwości.
napinka :lol: :lol: zenujace...myslalem ze ktos tutaj podyskutuje merytorycznie...

http://juve.pl/downmnb/20061219_bolgna-juve_01zala.wmv

polecam 8) 8)
paku pisze: Thehehe, pokaż mi mecz albo bramke w Serie B gdzie została podyktowana niesłusznie dla Juve, zapewne nie widziałes ani jednego meczu, wiec zamilcz.
polecam youtube

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 20 gru 2006, 10:09

Ale wałek :evil: Sędziów po tym meczu powinni zesłać na Sybir. Ci pajace pod żółtymi koszulkami mieli chyba te w biało-czarne pasy.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 gru 2006, 10:28

Ta "bramka" rzeczywiście szokująca :shock: Naprawdę trudno mówić o błędzie, bo takich rzeczy to tylko ślepy by nie zauważył. ale jaja :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 gru 2006, 10:28

Sędzia się popisał nie ma co, pozniej przez takich baranów nikt nie mówi ze sędziowie mają nierówoo pod sufitem czy są słabi, ale ze robią to sprejalnie bo przeciez to Juventus nie ? Żałosne. Moggi z zasiłku dla bezrobotnych wysyła pieniądze do sędziów.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 20 gru 2006, 10:37

mysle ze az tak zle z Luckiem nie jest...ja apeluje do Juventini forumowych zeby zbywac krotko zaczepki Romanistow,przeciez to bylo do przewidzenia ze przy pierwszej lepszej pomylce w nasza strone zacznie sie ostry dojazd-w sumie nie ma co ukrywac ze sobie na niego zapracowalismy..:/
ale Dzieciol twoje texty ze "znow sie zaczyna" moglbys sobie darowac i skupic sie na swoim klubie...a nie siac ferment i insynuacje bez pokrycia...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 gru 2006, 10:52

Szczerze. Macie troche przewalone, pisze do kibiców Juve. Bo teraz każda pomyłka sędziego bedzie interpretowana jako umyślna, popełniona z premedytacją. Fakt taka sytuacja nie może mieć miejsca w rozgrywkach na wszystkich poziomach począwszy od CL do klas regionalnych, a sedzia powinien zostać odsunięty od swojej profesji na długi czas. A niestety na forach kibicowskich zawsze bedzie wrzało od postów w stylu "Zaczyna się". Przykre.

Choc kazdy kij ma dwa końce. Były złodziej zawsze bedzie w gronie podejrzanych o kradzież.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 20 gru 2006, 11:01

Nie to niemozliwe zeby Juve znowu mialo sedziow bo jak?? to musial byc jednostkowy wypadek. Chociaz sedzia liniowy naprawde Stevie Wonder :lol:
Szczerze. Macie troche przewalone, pisze do kibiców Juve. Bo teraz każda pomyłka sędziego bedzie interpretowana jako umyślna, popełniona z premedytacją
nie przesadzaj tak bylo od lat :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 gru 2006, 11:05

Babel pisze:Macie troche przewalone, pisze do kibiców Juve.

Mam plakac z powodu ludzi ktorzy zamiast funkcji myslenia maja funckje napinki? No nie przesadzajmy.

Teraz to pewnie nikt nie pamieta, niepodyktowanych karnych dla Juve w ostatnich meczach. No tak, bo sedzia sie pomylil na korzysc Juve, co jest rzecza niedopuszczalna!
dzieciol pisze:z reszta to nie pierwsza bramka dla Juve zdobyta w takich okolicznosciach w Serie B....dziwne....
nie? musisz sie duzo uczyc, skoro masz tak przegrzana glowe, ze widziales jakies inne nieprawidlowo zdobyte gole Juve w tym sezonie.

Smiac mi sie chce. Panie Moggi, zostaw juz Pan sedziow w spokoju :lol:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 20 gru 2006, 11:12

w zasadzie nie bola mnie specjalnie komentarze ze byly zlodziej bedzie zawsze podejrzanym-bo to naturalne...osobiscie powiem szczerze-Juve zasluzylo na te kare,bylem ustatysfakcjonowany gdy ja dostalo-i moge chodzic z podniesiona glowa gdyz moj klub zostal surowo ukarany za swoje grzechy i w pewnym sensie je odkupil...znacznie gorzej czulbym sie na miejscu kibicow pozostalych umoczonych klubow bo mialbym poczucie ze wciaz chodze brudny...wiem ze wielkie "uuufff" gdy okazalo sie ze Milan,Viola,Lazio zostaja w Serie A to byl glos kibicow tych druzyn w Polsce..mialem szczescie byc w ten czas we Wloszech i slyszalem komentarze zwyklych tifo-to skandal ze Juventus przyjal cala wine a pozostalym nic sie nie dzieje...ale to juz nie jest za bardzo moja broszka,wszyscy sa usatysfakcjonowani-kibice pozostalych umoczonych jak i ja-bo czuje ze uczynilismy co zlego i zostalismy za to ukarani..rzeklem
Nie to niemozliwe zeby Juve znowu mialo sedziow bo jak?? to musial byc jednostkowy wypadek.
nie przesadzaj tak bylo od lat
bardziej natomiast mnie frapuje fakt ze uzywanie maja tego typu forumowe gwiazdy jak Totik,dumnie noszace 5 WP zapewne za podobne swiatle komentarze i sianie napiec...niestety jest to wliczone w funkcjonowanie forum jak rowniez w sytuacje z Nostra Bella Signiora...

[/code]

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 20 gru 2006, 11:14

Myślę, że tu nie ma co komentować tej sytuacji i się kłócić. Bo dyskusji raczej nie będzie. Każdy może teraz zobaczyć "bramkę" i wyrobić sobie zdanie. I każdemu to polecam.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 20 gru 2006, 11:18

Sorry..bramka wpadla prawidlowo..przylal pilke trzcim uchem, a linie bramkowa ja przesnalem w fotoszopie zeby bylo smieszniej...

Napisalem, ze takie slowa pierwsze cisna sie na usta... postaw sie w roli kolesia, ktory w ogole nie siedzy w tym temacie...dostaje informacje, ze Juve zostalo zdegradowane do B za ustawianie spotkan... a teraz na talezu dostaje taka bramke...co ma powiedziec? jasne ze "znowu", albo "zaczyna sie"

Babel ma racje...pewnie to nie wasza wina..nikt tego i pewnie nie chcial, ale taka sytacja zawsze bedzie nawiazywala do tego co sie stalo jakies pol roku temu...niezaleznie ze zagracie czysto, przez caly sezon swiat zapamieta wam ta bramke, bo ktorej wygraliscie mecz na szczycie...taka konstrukcja juz jest czlowiek..i macie teraz przyklad tego jak ciezko bedzie wam zmyc te plame...

nie dazylem do zadnej napinki, w przeciwnosci do waszego kolegi... ale takie prezenty dawane nieumyslnie przez sedziego zawsze bada sie zle kojarzyly

kropa

wyluzujcie, i cieszcze sie z lidera, za rok sie znowu spotkamy 8)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 20 gru 2006, 11:21

Teraz to pewnie nikt nie pamieta, niepodyktowanych karnych dla Juve w ostatnich meczach. No tak, bo sedzia sie pomylil na korzysc Juve, co jest rzecza niedopuszczalna!
zeby daleko pamiecia nie szukac to w zeszym sezonie widzialem osobicie ze 3 mecze Juve (a ogladlaem wszytko na C+ z Juve) kiedy wynik byl ewidentnie przekrecony pod Juve slyszlaem o jescze kilku. Jakos o bledach przeciwko Juve nic nie bylo i nie bylo afer na cale Wlochy. Ale pewnie biedne Juve bylo przesladowane i niewinna ofiara i takze za to sa teraz w B. Ale wcale nikt o tym tutaj nie zaczynaj dyskusji.

I nie piszczie o napinach bo sami zaczyncie. Ktos wkleil linka ze byl walek w golu pod Juve (bo moze nie bylo co ?) a Wy sie bulwersujecie

Przeciez napisalem ze nie wierze w to ze Juve dalej ma sedziow w B
RzuR pisze: bardziej natomiast mnie frapuje fakt ze uzywanie maja tego typu forumowe gwiazdy jak Totik,dumnie noszace 5 WP zapewne za podobne swiatle komentarze i sianie napiec..
kolego ja nie przekrecam twojej ksywki wiec badz tez mily. Co do bycia gwiazda pierwsze slysze ale dziekuje za komplement choc nie czuje sie w takiej roli dobrze. Co do napinki na forum to przejzyj moje posty i znajdz gdzie sie napinam to pogadamy

z Wami to chyba sie nie da normalnie podyskutowac co ? :lol:

POZDRO

czyli był wałek, ale niechcacy ? :lol2: proponuje zakończyć taką formę napinki, bo po cienkim lodzie stąpacie // fieldy

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 20 gru 2006, 11:28

w zeszym sezonie
jak skonczyly sie sprawy w zeszlym sezonie dla Juve wiemy wszyscy..i daruj sobie rozgrzebywanie zeszlego sezonu choc nie watpie ze mocno cie to satysfakcjonuje...
Jakos o bledach przeciwko Juve nic nie bylo i nie bylo afer na cale Wlochy.
zgadzam sie..daje to troche do myslenia...nieprawdaz??
pewnie biedne Juve bylo przesladowane i niewinna ofiara i takze za to sa teraz w B.
Bede szczery Totnik:
nie mam najmniejszej ochoty na pisanie z kims kto po prostu pisac nie potrafi.usosunkuje sie jednak do tego zdania odsylajac Cie do poczatku mojego poprzedniego postu
kolego ja nie przekrecam twojej ksywki wiec badz tez mily.
kolegow na tym forum mam moze z 3ech-prawdopodobnie dlatego ze rzadko bywam mily...nie przypominam sobie zebys do nich nalezal,a za przekrecenie przepraszam-zwykle niedopatrzenie..

z mojej strony koniec tematu,zapewne dopiero teraz sie zacznie gdy armie dzielnych Tifosich wyjda z lekcji:)ja sie zmywam...

FORZA JUVE !!!

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 20 gru 2006, 11:42

fieldy - "walek" mialem namysli zadko spotykany koszmarny blad sedziego .. bez zadnych insynuacji.. czyli o bledach sedziow na tym forum pisac nie mozna ok. Nie bylo tego w regulaminie ale juz wiem.

RzuR daruje sobie polemike z Toba bo potem bedzie ze sie napinam. Skoro bulwersujemy biednych kibicow Juve ktorzy sa tak pokrzywdzeni przez los a ich kochany klub ofira kolejnych afer i pomowien i jakieklwiek podwarzanie tego stanu rzeczy to napinka to lepiej jednak nie zaczynac sprawy.

Podro dla normlanuch i obiektywnych kibicow. I zycze powrotu na salony bez Juve Seria A jest mniej ciekawa.

'wałek' to raczej celowe oszustwo, ale mniejsza z tym // fieldy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”