Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 361

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 19 gru 2006, 21:31

owszem. diarra krytykowal fabio za to ze byl rezerwowym w meczu z espanyolem. a ze popularny don fabio tego nie lubi nie powolal go na mecz.
To są tylko domysły hiszpańskich dziennikarzy (a jak wiadomo wyobraźnię to oni mają dużą). Oficjalną przyczyną niepowołania Diarry jest kontuzja.

Premo pisze:Momo
Nie Momo tylko Mahamadou ;) Momo jest w Liverpoolu :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 gru 2006, 21:43

nie bo dziennikarze widzieli cala akcje na treningu i delikatna pyskowke diarry z capello

do tego znajac capello tak bylo bo niejest on osoba mila i przyjemna w obejsciu. kogo nie trenowal robil takie akcje

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 19 gru 2006, 21:57

Fabio jest znany z tego, ze nie lubi jak ktos podwaza jego decyzje, wiec ten scenariusz wydaje sie byc bardzo prawdopodobny. Diarra jest bardzo ambitnym pilkarzem i pewnie bardzo chcial zagrac w niedziele. Nie sadze jednak, by mialo z tego wyniknac cos powaznego. Malijczyk pewnie przeprosi i bedzie po sprawie.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 gru 2006, 22:17

poza tym ze jak pozre sie tak np z rvn bedzie to mialo jakis wplyw. fabio juz kilka razy sklocil druzyne. a czasem konczy sie to slabo. vide jego powrot do milanu

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 gru 2006, 23:35

Sprawa wygladała tak ze ponoć hiszpanscy dziennikarze zarejstrowali rozmowę Diarry i Cassano po meczu Espanyolu w którym obaj nie zgrali.

Cassano zapytał sie Diarry dlaczego nie grał a malijczyk powiedzieł że nie wiem potem zaś powiedział ze "ciągle tylko ty (cassano) i ja (diarra)" co mialo niby znaczyć ze grają bardzo rzadko .

Słowa Diarry mnie kompletnie zaskoczyły :shock: o co mu chodzi przecież grał prawie kazdy mecz do czasu kontuzji może ktoś nie zrozumiał jego słów akurat po hiszpansku nie umie mówić, a nie wieze ze antonio zna francuski

W dodatku konferencja gdzie Capello mówi ze "Diarra zagrał w 16 meczach i powinien sie zamknąć" też mnie zszokowały

Widać kto miesza w drużynie nie tyle Capello co Cassano. ale dlaczego Diarra przecież on akurat grał w prawie 80% meczy. Przecież mógł to być Beckham ten co narzeka :?

Dziwna sytuacja cholernie dziwna. W składzie obaj sie nie znalezli, oficjalnie kontuzja (są na liscie kontuzjowanych która idze do związku)a nie oficjalnie.

rkoeman pisze:nie bo dziennikarze widzieli cala akcje na treningu i delikatna pyskowke diarry z capello
o tym nie słyszałem, gdzie to wyczytałes :?: jeśli mozesz podaj linka nawet na hiszpanskiej stronie.

Jutro mecz bez historii Real musi pojechać Recreativo i to zrobi

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 gru 2006, 23:47

Jutro mecz bez historii Real musi pojechać Recreativo i to zrobi
1-0 i murarka? ;)

a slyszalem od znajomego w hiszpanii bo dzisiaj lecialo to w rownych wiadomosciach. zarowno rozmowy na lawce jak i pozniej dyskusje na treningu.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 20 gru 2006, 8:59

brylancik pisze: Nie Momo tylko Mahamadou Wink Momo jest w Liverpoolu Razz
Wiem, ale Momo to zdrobniała wersja :P
vakabayashi pisze:Jutro mecz bez historii Real musi pojechać Recreativo i to zrobi
Hmm no właśnie i tu jest problem. Nie wiadomo czy mecz się odbędzie. W drodze do Madrytu kibice Recreativo mieli wypadek :? Niestety nie obeszło się bez ofiar. Władze Recreativo proszą o przełożenie meczu, co jest wg mnie jak najbardziej zrozumiałe.

Co do słów Capello na temat Diarry myślę, że są one w pełni uzasadnione.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 gru 2006, 11:55

radio hiszpanskie od rana sa przekonane ze mecz zostanie przelozony. szkoda tych 4 kibicow bo przypominaj oni swoim zachowaniem kibicow cadiz - kibicuja niezaleznie od wyniku z duzym wdziekiem i humorem

wiec raczej mecz realu bedzie przelozony

Obrazek

tak wyglada autokar po wypadku :/

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 gru 2006, 14:21

Premo pisze:Wiem, ale Momo to zdrobniała wersja
Ale Momo z tego co mi się wydaje to skrót od Mohamed ;)

Szkoda tych kibiców i z szacunku dla nich mecz powinien zostać przełożony. [']
Co do sprawy z Cassano to mało kto mówi że Ronaldo też brał udział w tej rozmowie. Ponoć wszyscy byli źli że Capello nie stosuje rotacji w składzie :lol: Skoro pokazali ten materiał w jakiejś telewizji to może znajdzie się jakiś rozgarnięty Hiszpan i wsadzi to na youtube'a. Z chęcią bym tego posłuchał.

Garcia
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Garcia » 20 gru 2006, 14:50

Słowa Diarry (jeśli prawdziwe w ogóle) są naprawdę dziwne, bo o ile się nie mylę koleś grał 16 meczy pod rząd. A jeszcze dziwniejsze są słowa Capello. Myślę, że powinien to załatwić za zamkniętymi drzwiami, a nie mówić coś takiego na konferencji. Na pewno nie poprawi to nastrojów w drużynie. A, i ciekawe, czy odbije się to na formie Malijczyka - bo na przywoływanym już tu Zlatanie odbiło się i to mocno. O ile 1 sezon w Juve miał całkiem udany, to już 2 słabiutki. Ale sam osobiście myślę, że Diarra niedługo zacznie grać w 1 składzie na swoim poziomie. Co do meczu z Recreativo, to powinien zostać przełożony. I pewnie tak też się stanie.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 15:41

Glos w sprawie wypadku zabraly wladze klubu:
"W obliczu tragicznego wypadku, który przyniósł śmierć kibiców Huelvy, podróżujących do Madrytu, aby uczestniczyć w środowym meczu pomiędzy Recreativo a Realem Madryt, a także spowodował mnóstwo obrażeń, Klub chciałby wyrazić głęboki smutek i solidarność z rodzinami ofiar, fanami Huelvy oraz samym Recreativo oraz zadeklarować swą gotowość do udzielania pomocy w razie potrzeby. Real Madryt zaakceptuje ewentualną decyzję właściwych władz o przełożeniu meczu"

Hiszpanski Zwiazek Pilki Noznej zdecydowal jednak, ze mecz sie odbedzie dzisiaj o 21 :roll: Spotkanie poprzedzi minuta ciszy, a obie druzyny wyjda na spotkanie z czarnymi opaskami na ramieniu.
Troche zaskakujaca decyzja IMO.

Tak z innej beczki: Higuain przeszedl dzisiaj badania medyczne i nie ma juz zadnych przeszkod, aby Argentynczyk podpisal kontrakt z Realem Madryt :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 gru 2006, 22:57

Wlasnie skonczyl sie mecz, w ktorym Real polegl z Recreativo 0:3 :roll: Widac podopieczni Capello wczesniej urzadzili sobie swieta. Meczu nie widzialem, ale z tego co sie orientuje Real nie zagral w tym meczu nic (zreszta wystarczy spojrzec na wynik). Mialy byc spokojne swieta, a znowu jest gnoj - przegrywamy z przecietna hiszpanska druzyny, nie nawiazujac w ogole walki. Smutne ale prawdziwe :roll: A czolowka ucieka :evil:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 gru 2006, 23:00

No to zapowiadaja nam sie dwa wyrownane mecze w 1/8 CL 8). Bayern dzisiaj katastrofa, Real tak samo, bedzie ciekawie :lol:. Mam nadzieje, ze do koncowki lutego duzo sie zmieni w kwestii stabilnosci formy obu zespolow, bo w przeciwnym razie mozemy zobaczyc pokaz pilki osiedlowej :?.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 gru 2006, 23:02

jeszcze nie ucieka. torres moze w tym przeszkodzic :)

real pokazal kolejny raz to co powtarzam od lat - ligi nie wygrywa sie pojedynczymi zrywami a ragularnoscia. co daly capello wymeczone i wywalczone punkty z valencia czy dziwna wygrana z barca? nic. porazki z celta i recre u siebie i kolejny mecz w plecy.

jak chce sie wygrac lige nie mozna dawac ciala grajac u siebie z huelva. przeciez wiadome bylo ze zagraja dla swoich kibicow ktorzy zgineli, ze beda ryzykowac kontuzje tylko po to by kibice byli z nich dumni. fabio uznal ze gra z kontry u siebie sywtarczy. przeliczyl sie. znowu dziwne zmiany, robienie dziwnych min i to wszystko

wiec co czujecie. pamietam porazke 5 golami z malaga w pierwszym sezonie ryjka. myslalem ze gorzej byc nie moze. i na szczescie nie bylo

po prostu taktyka juve w hiszpanii nie ma racji bytu. tutaj kazdy pilkarz umie cos wiecej niz grac dluga pile na afere

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 gru 2006, 23:06

Kuwa a co to było :shock: Ja się pytam co to było do druta Bolesława :>

Dostać u siebie 0:3 z Recreativo grając w tak porywający sposób jak dziś to... :rozga: Jestem wręcz niebowzięty i odfruwam daleko w świat oblać nasz wspaniały występ :D

Niezwykle szczęśliwy i dumny ze swej drużyny RealFan :arrow: :rydzyk: przed Capello. Jak graliśmy tak sobie, ale wyniki były to jestem w stanie to zaakceptować, ale jak gramy tak jak dziś i osiągamy wynik jak dziś to ja spadam :P

Właśnie napisałem swój ostatni albo jeden z ostatnich postów w tym roku. W tej niezwykle podniosłej chwili życzę wszystkim aby nie musieli więcej podziwiać takich wyczynów Blancos jak dzisiejszy. Lepszego prezentu pod choinkę mi nie wymyślicie :P

PS. Zgłaszam własną kandydaturę na następcę Fabio Capello kiedy zakończy on pracę z zespołem, niezależnie czy będzie to jutro czy za trzy lata. Ktoś zrobił wielką kupę i ktoś musi ją sprzątnąć :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”