Ostrzeżenia - komentarze - Strona 178

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 gru 2006, 22:52

kostek pisze:Yukasz 2WP za słowa w temacie "Wasze prywatne typy" od których niejeden marynarz by poczerwieniał
Yukasz za mocniejszą wersję "uprawiający miłość fizyczną" w temacie "Wasze prywatne typy"
Domyślam się że kolega Pisakk znów mi prezent podarował :P Dla takiego uzasadnienia nie żal coraz to bardziej niebezpiecznie aczkolwiek wciąż pod kontrolą rosnących cyferek :P

:rotfl4:

Hola! Hola!
nie ma litości. 2 będzie // fieldy
Tamto jedno + fieldy twoje dwa to trzy a nie jak piszesz dwa :roll: Może niech jedna osoba wlepia WP a nie kilka bo jeszcze Niggaz gdzies sie czai, zaraz przyjdzie Piwus i jeszcze bana dostanę :P Czasem możecie porozumiewywac sie ze sobą :> O co kaman :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2006, 22:58

Jeśli dostałeś już za to WP to swoje cofnę - nie panikuj :lol:
Yukasz pisze:Czasem możecie porozumiewywac sie ze sobą
telepatycznie nie potrafię, a jak kogoś nie ma na forum, to cięzko mi przez priva się skontaktować :wink:

zaraz się tym zajmę ...

edit:
zrobione, usunąłem zdublowane WP

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 gru 2006, 23:07

fieldy pisze:Jeśli dostałeś już za to WP to swoje cofnę - nie panikuj :lol:
Yukasz pisze:Czasem możecie porozumiewywac sie ze sobą
telepatycznie nie potrafię, a jak kogoś nie ma na forum, to cięzko mi przez priva się skontaktować :wink:

zaraz się tym zajmę ...
Widzisz nerwowy to była wersja oficjalna dla forumowiczów bo wszystko załatwia się przy zielonym stoliku :!:

Tak się załatwia sprawy :smoke:

Nie to żebym panikował ale troszku w szoku byłem. Ale idą święta więc wybaczam ci Twoje rozkojarzenie :wink:

Emaile też mam oddac :?: :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2006, 23:10

Maile potraktuj jak pocztówke z życzeniami, abyś na przyszłość hamował się z podobnymi postami.

Teraz można się rozejsć, koniec przedstawienia :whistle:

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

2 WP

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 21 gru 2006, 0:05

cloner pisze:nerwowy - udajesz debila czy nim jestes ? [lepiej nie odpowiadaj] :rotfl:

Nie potrafisz zrozumiec, ze zostalo Ci zdjete ostrzezenie nr 3 i ostrzezenie nr 4 :!: Czyli łącznie 2 WP :!: Dlatego zamiast 4WP, masz tylko 2WP na koncie :!: To o tych ostrzezeniach pisal wczesniej Niggaz :!:

Do niektorych, to trzeba jak do dzieci w przedszkolu. Tylko, ze dzieci zrozumia, bo sa małe i wierza na slowo. A tutaj nadal nie ma poprawy.
O ile mi sie dobrze przypomina to niedawno dostalem ostrzezenie za zdanie blizniaczo podobne do tego clonera w pierwszym fragmencie jego tekstu. Wedlug mnie sytuacja przedstawia sie tak, ze z nieskrywanym entuzjazmem przyjeliscie negatywna opinie skierowana pod moim adresem. Inaczej bylaby reakcja, jesli oczywiscie traktujecie wszystkich jednakowa miara w co jednak smiem watpic w tym przypadku. Stad moje zdanie o napuszczaniu, czy tez szczuciu mnie przy pomocy takze innych userow. Oczywiscie nie twierdze, iz cloner robil to calkowicie swiadomie, ale ze to wam kompletnie nie przeszkadzalo. Tylko to fieldy.

Natomiast szczegolny mankament w mysleniu clonera polega na tym, ze zostal wprowadzony w blad, czy tez zle interpretuje pewne fakty. Jeszcze raz powtarzam, iz moje wszystkie 4 ostrzezenia dotyczyly jednego przewinienia, za ktore de facto zostalem uniewinniony. Swiadcza o tym przede wszystkim informacje wyslane na moja skrzynke pocztowa przez serwis pilka.pl, z ktorych janso wynika, iz kazde 4 WP bylo kara za to samo. Nie jak twierdzi cloner, ze 2 WP zostaly slusznie usuniete, bo ukarany bylem wlasciwie, ale dwukrotnie za to samo. Czy tez nie jak twierdza moderatorzy, iz ukarali mnie za przewinienie, ktorego nie popelnilem, bo zostalo przez nich wymyslone dopiero wczoraj. W jednym jednak sie zgodze cloner, ze niektorym trzeba tlumaczyc wszystko, jak dzieciom w przedszkolu, a i tak nadal nie potrafia tego zrozumiec. Oczywiscie nie chodzi mi koniecznie o ciebie.

W kazdym razie fieldy wyglada mi to bardziej na oszustwo roku moderatorow, anizeli moja banialuke roku.
Babel pisze:Po pierwsze drogi Lakierze nie wiesz jak było. Na pewno nie tak jak pisze nerwowy. Po drugie temat Ostrzeżenia - komentarze powinien obejmować tylko zainteresowanych wiec nie Ciebie. Za niedługo to wyboldujemy, bo nerwowy nam zarzuca, że straszymy go clonerem.

Oczywiscie drogi Bablu niewazne, jak bylo, ale najwazniejsze, ze nie bylo tak, jak pisze nerwowy, choc to wlasnie nerwowy posiada dowody, a wy nie posiadacie zadnych poza tymi wymyslonymi przez siebie. Alez ja nie zarzucam wam tego, ze dopuszczacie innych do dyskusji w przykladowo mojej sprawie, ale zarzucam wam to, iz nie panujecie nad dyskusja. Konkretnie chodzi o to, ze swoim zwolennikom pozwalacie na wiele, a wobec przeciwnikow dopuszczacie sie licznych naduzyc z oszczerstwami wlacznie.
Babel pisze:Powiem szczerze, że w tych dniach byłem nieobecny na forum, ale z braku innych modów na stronie odpowiem zainteresowanemu. Z mojej wiedzy wynika, że dostałeś 2WP za prowokacje w strone kibiców Interu. Prawdopodobnie od Agnieszki, lecz niestety Aga nie podpisała się. Fakt popełniła bład, ale zasadniczo moderacja nie nalezy do jej obowiazków wiec mogła o tym zapomnieć. Natomiast nie wiem co wywnioskowałes sobie z prywatnej rozmowy z Agnieszką gdyz nie miałem do niej dostępu. Śledzac twoja twórczośc mozna z cała pewnościa stwierdzic, że znowu cos równie zagmatwanego i nierzeczywistego jak rzekomy system Morattiego, który lansujesz w komentarzach z zapałem godnym podziwu. Te 2WP które Ci usuneliśmy były za zupełnie inny komentarz i zostały przyznane zbyt pochopnie do czego się przyznaliśmny. Więcej grzechów nie pamiętam, a sprawe uważam za zamknieta.
Cos dziwnym trafem prawie zadnego moderatora nie bylo w owym czasie na forum, kazdy nie pamieta dokladnie, jak to bylo, ale wszyscy wiedza najlepiej co sie wydarzylo. Nie inaczej jest z Bablem. W kazdym razie odpowiem na twoje wymysly odnosnie mojej sprawy i twojej wiedzy. Nie dostalem zadnych 2 WP za prowokacje w strone kibicow Interu, bo nic takiego nie mialo miejsca. Jezeli dopuscilbym sie takiego przewnienia to dostalbym odpowiednia informacje na poczte albo widoczne byloby to w temacie "ostrzezenia - gdzie, kiedy i za co", sam rowniez widzialbym owe miejsce, gdyz zawsze przegladam na wszelki wypadek wszystkie swoje komentarze i posty, aby uniknac takich sytuacji. Nic takiego nie mialo miejsca. Zreszta mozemy spokojnie zapytac o zdanie Agnieszki w tym wzgledzie. Mi napisala w prywatnej rozmowie, ze nie przyznala dla mnie zadnych ostrzezen. Niech panna Agnieszka odpowie uczciwie wszystkim zainteresowanym na to pytanie, bo ktos stara sie na sile wproawadzic innych userow w blad. Jezeli zgadzasz sie rowniez Babel, ze nieslusznie zostaly mi przyznane 2 WP za sprawe z "dzieciaczkami" i ja mam potwierdzenie tego, ze kolejne 2 WP zostaly przyznane ponownie za to samo to sprawa wydaje sie ewidentnie jasna, a nie wiedziec czemu staracie sie mi na sile dorobic jakies zarzuty. Co gorsze nawet nie potraficie mi wskazac, w ktorym miejscu zostalo przeze mnie popelnione to przewinienie ukarane tymi 2 WP. To oczywiste, ze nie trzeba zadac sobie wiele trudu, aby sfabrykowac takie zarzuty, ale po co wam to. Wszystkie posty i komentarze, ktore w owym czasie pisalem i przegladalem byly czyste, wiec nie wmawiajcie mi, ze nagle naleza mi sie za cos 2 WP. Czy wam przypadkiem nie zalezy tylko na tym, aby mnie troche podreczyc ?

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 21 gru 2006, 10:05

Panie nerwowy już napisałam, że sprawa jest zamknięta, więc z łaski swojej skończ to użalanie się nad sobą. Zobacz, jaki Ty jesteś biedny, wszyscy przeciwko Tobie. Nie mamy nic innego do roboty, jak tylko "niesłusznie" karać biednego nerwowego. Zauważ, Ty zawsze jesteś (w Twoim mniemaniu oczywiście) pokrzywdzony. Przestań prowokować, to nie będziesz dostawał ostrzeżeń. Nie zdejmiemy Ci tych WP, bo mamy swoje zdanie na ten temat i Twojej osoby także....

Co do WP to raz kolejny powtarzam, nie ja Ci je dałam.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

2 WP ciag dalszy...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 22 gru 2006, 1:42

Agnieszka pisze:Co do WP to raz kolejny powtarzam, nie ja Ci je dałam.
Wlasnie o to Cie pytalem Agnieszko. Czy dalas mi te WP, czy nie... bo zdaje sie, iz kilku moderatorow sugerowalo, ze to wlasnie Ty mi je dalas. Jednak teraz juz wiemy, ze na pewno nie Ty. Teraz pytanie - a wiec kto, gdzie, kiedy i za co ? Niestety do tej pory zaden moderator nie jest mi w stanie tego wykazac. Mimo, iz przez ten czas bez klopotu mogliby nawet sfabrykowac te zarzuty.
Agnieszka pisze:Panie nerwowy już napisałam, że sprawa jest zamknięta, więc z łaski swojej skończ to użalanie się nad sobą. Zobacz, jaki Ty jesteś biedny, wszyscy przeciwko Tobie. Nie mamy nic innego do roboty, jak tylko "niesłusznie" karać biednego nerwowego. Zauważ, Ty zawsze jesteś (w Twoim mniemaniu oczywiście) pokrzywdzony. Przestań prowokować, to nie będziesz dostawał ostrzeżeń.
Alez panno Agnieszko, dlaczego sprawa ma byc zamknieta, jesli wciaz nie zostaly wyjasnione chocby podstawowe watki jej dotyczace ? Ja sie uzalam nad soba ? Nie. Jestem pokrzywdzony ? W tej sprawie, jak najbardziej. Czy prowokuje innych ? Zazwyczaj do myslenia.
Agnieszka pisze:Nie zdejmiemy Ci tych WP, bo mamy swoje zdanie na ten temat i Twojej osoby także....
To ma byc wasza merytoryczna odpowiedz na moje zarzuty ?

Jedyne, co chce uzyskac to tylko uczciwe i sprawiedliwe roztrzygniecie sprawy, ktora jest w moim przekonaniu zwykla pomylka moderatorow. Wystepuje w niej szereg niejasnosci popartych mocnymi faktami, ktore niestety sa przez was jakby na zlosc lekcewazone. Probujecie stworzyc na sile falszywy obraz mojej osoby, jako najwiekszego recydywisty tej strony. To oczywiscie ewidentna nieprawda i swiadome przeklamanie rzeczywistosci. Owszem czesto poruszam trudne tematy, ostro polemizuje i zadaje niewygodne pytania, ale to chyba nie jest jeszcze powod, aby uznawac mnie za jakiegos przestepce, czy tez internetowego szalenca. Niestety to tymbardziej dziwne, bo pada z ust, czy tez raczej czcionki samych moderatorow, ktorym rzucanie takich oszczerstw nawet nie przystoi. Proponuje, aby moderatorzy rozpoczeli ze mna wlasciwy ich funkcji dialog, zamiast propagandy nienawisci kierowanej pod moim adresem. To wlasnie prawda i sprawiedliwosc powinny przyswiecac waszej pracy i dlatego gleboko wierze, iz jeszcze raz zbadacie wszystkie okolicznosci zwiazane z przyznaniem mi tych niefortunnych dwoch ostrzezen.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 22 gru 2006, 10:03

Tak więc pod newsem o Trezeguet raz obraziłeś usera a raz klub. Za obrazę usera należą się 2 WP.

Napisałeś to: Uspokojcie sie trochę "dzieciaczki"

A że stwierdzono, że dzeciaczki nie kwalifikują się na WP, więc Ci je anulowano.

Wcześniej spod Twojej ręki wyszło coś takiego. To uznawane jest za obraze klubu i prowokację, zatem należą się 2 ostrzeżenia.

Tylko Inter mogl sie znizyc do takiego poziomu, aby przyjac to mistrzostwo.

Zatem nie dostałeś 4WP za jeden i ten sam komentarz. Jeżeli udowodnisz, że tak było (napisałeś, że masz dowody), zdejmiemy Ci ostrzeżenia i przeprosimy, jeśli zdecydujesz się na dalszą walkę i okaże się, że dowodów nie ma, zastanowimy się poważnie nad banem dla Ciebie za oszustwo i niepotrzebne sianie zamętu.

Wybór należy do Ciebie

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

"afera dzieciaczkowa"

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 22 gru 2006, 16:03

Agnieszka pisze:Tak więc pod newsem o Trezeguet raz obraziłeś usera a raz klub. Za obrazę usera należą się 2 WP.

Napisałeś to: Uspokojcie sie trochę "dzieciaczki"

A że stwierdzono, że dzeciaczki nie kwalifikują się na WP, więc Ci je anulowano.
Po pierwsze nie obrazilem usera skoro kara zostala anulowana, a po drugie twierdze, ze nie obrazilem zadnego klubu. Zreszta tak sie dziwnie sklada, iz nigdzie wczesniej nie bylo widac zadnej wzmianki, abym zostal ukarany za cos podobnego. Pod samym newsem moja wypowiedz rowniez nie zostala zaznaczona, jako WP, nie wspominajac juz o podpisie moderatora, ktory mi ja udzielil. Dlaczego nagle sie okazalo, ze byla to prowokacja z mojej strony, a wczesniej nikt nie byl mi w stanie wskazac miejsca, czasu, ani powodu ? Czy to jest sprawiedliwe i sluszne dzialanie moderatorow, czy moze ich blad ? Ja twierdze, ze nawet jesli bylo takie ich zdanie to popelnili blad nie karajac mnie w odpowiednim miejscu i czasie. Nie moglem znalezc informacji takze w sluzacym do tego specjalnym temacie, jakim sa "Ostrzeżenia - Gdzie, kiedy i za co". Nie byli mi w stanie pomoc ani moderatorzy, ani administratorka i nagle wszystkich olsnilo, ze to za ten fragment byla kara ? Wybaczcie, ale kompletnie sie z tym nie zgadzam.

Moze jednak przejdzmy do samego fragmentu, za ktory zostalem rzekomo ukarany, choc oczywiscie ten temat potraktuje juz oddzielnie.
Agnieszka pisze:Wcześniej spod Twojej ręki wyszło coś takiego. To uznawane jest za obraze klubu i prowokację, zatem należą się 2 ostrzeżenia.

Tylko Inter mogl sie znizyc do takiego poziomu, aby przyjac to mistrzostwo.
Na poczatek wypadaloby zacytowac news Kebaba 88 pt. "Nie chciałbym grać ze Scudetto na piersi koszulki Interu", ktorego dotyczy moja wypowiedz.
David Trezeguet dał jasno do zrozumienia, że nie chciałby być na miejscu Zlatana Ibrahimovica i Patricka Vieiry. Francuz stwierdził, że nie mógłby grać w koszulce Interu, na której przyszyte jest mistrzostwo, które w sezonie 2005/06 wywalczyła Stara Dama. Francuz zasugerował także, że nie jest szczęśliwy w Turynie.

"Ja nie byłbym zadowolony grając w koszulce Interu ze Scudetto na piersi, choć na pewno w tym momencie oni są bardziej zadowoleni ode mnie. To Scudetto my wygraliśmy na boisku i niesprawiedliwie nam je odebrano. Zasłużyliśmy na nie i w Interze wszyscy o tym wiedzą." – stwierdził.

Zatem napastnik Juventusu Turyn podobnie jak jego koledzy z zespołu uważa, że tytuł mistrzowski z sezonu 2005/06 został niesłusznie odebrany ekipie Starej Damy. Poza tym Trezeguet uważa, że także wszyscy w Interze zdają sobie z tego sprawę.
Po tym oczywiscie calosc mojej wypowiedzi odnoszacej sie do powyzszego newsa.
nerwowy pisze:Heh. Na pewno Trezegeut nie przyjalby oferty z klubu, ktory nie dazy zadnym szacunkiem, o czym mozna przeczytac powyzej. Owszem zgadzam sie w 100 % z Trezegeut'em, ze Inter powinien sie wsytydzic tego mistrozstwa. Tylko Inter mogl sie znizyc do takiego poziomu, aby przyjac to mistrzostwo. Takie mam wlasnie zdanie na ten temat.
Pomyslcie tak na zdrowy rozum. Czy bardziej prowokacyjny byl ten news, wypowiedz Trezegeuta, czy moze moja wypowiedz ? Ja nadal calkowicie sie zgadzam z komentarzem, ktory dodalem pod tym newsem i sie tego nie wstydze. Podkreslilem na koncu, ze taka mam opinie w tym wzgledzie i nie widze powodu, dla ktorego mialbym byc ukarany za swoje poglady. Czy Trezegeuta tez ukarzecie za jego wypowiedz ? Poza tym Inter przyjal mistrzostwo, wiec nikogo nie wprowadzilem blad, a dodatkowo w mojej opinii nikt inny by tego nie zrobil. Stad moje zdanie w tym temacie. Owszem nie jestem kibicem Interu, ale chyba z tego powodu nie moge zostac ukarany, jak rowniez za to, iz wyrazilem tylko swoja opinie zgodna w dodatku z opinia zawodnika przedstawiona w newsie dotyczacym tej sprawy.
Agnieszka pisze:Zatem nie dostałeś 4WP za jeden i ten sam komentarz. Jeżeli udowodnisz, że tak było (napisałeś, że masz dowody), zdejmiemy Ci ostrzeżenia i przeprosimy, jeśli zdecydujesz się na dalszą walkę i okaże się, że dowodów nie ma, zastanowimy się poważnie nad banem dla Ciebie za oszustwo i niepotrzebne sianie zamętu.

Wybór należy do Ciebie
Ja raczej powiedzialbym tak. Zatem skad mialem wiedziec, ze nie otrzymalem 4 WP za ten sam komentarz ? Kto mi to wyjasnil ? Za co, gdzie i kiedy ? Moze Wy to udowodnicie ? Ja przeslalem juz odpowiednie dokumenty potwierdzajace moja wersje, jak rowniez podalem przyczyny w pierwszym fragmencie mego tekstu, dla ktorych uwazam zaistniala sytuacje za blad moderatorow. Natomiast ja za czyjes bledy nie zamierzam placic. Teraz to rownie dobrze moglibyscie mi powiedziec, ze Swiety Mikolaj przyznal mi te 2 WP, ale jest juz za pozno. Juz nawet nie wspominajac o tym nadinterpretowaniu mojego tekstu dotyczacego Interu przez osoby zwiazane de facto sentymentalnie z tym klubem. Jezeli domagacie sie mojego odejscia to prosze bardzo. Niech wpisza sie pod tym wnioskiem wszyscy moderatorzy i pani administrator, a nie bede mial watpliwosci o co wam chodzi. Wielokrotnie oskarzano mnie, pomawiano, obrzucano blotem i przymykano na to oko, ale nie mialem o to wielkich pretensji. Jednak teraz, kiedy wina lezy ewidentnie po stronie moderacji, a w dodatku ta wyzywa mnie od oszustow to nie moge sie godzic na takie postepowanie. Kosci zostaly rzucone, wiec czekam na Wasza odpowiedz.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 gru 2006, 18:24

Miałem nie odpisywać, bo myślałem że zechcesz zostawić sobie choć tą odrobinę wstydu która Ci została po napisaniu poprzednich postów, ale jednak myliłem się.

Program z cyklu "Nowe wraca, czyli jak władza ciemięży obywateli" - program satyryczno-rozrywkowy. Ok, lecim:
nerwowy pisze:Swiadcza o tym przede wszystkim informacje wyslane na moja skrzynke pocztowa przez serwis pilka.pl, z ktorych janso wynika, iz kazde 4 WP bylo kara za to samo.
nerwowy pisze:Ja walcze wylacznie o sprawiedliwosc, a mam wrazenie, ze mimo ewidentnych dwowodow w tej sprawie ktos nie chce przyznac sie do bledu.

Czyżby te "ewidentne dowody" to były te e-maile, które przysłałeś? To miał być ten as z rękawa, dama z nogawki i walet spod bokserek? Tyle czasu twierdziłeś, że masz niezaprzeczalne dowody swojej niewinności, a gdyś je w końcu ujawnił to nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać...
nerwowy pisze:Tak, czy inaczej prawdy nie oszukacie, a ta wyraznie potwierdza moja racje.
Jeżeli próbujesz nam udowodnić, że jesteś frustratem na pół etatu który przez cały dzień nie ma co robić to masz rację - prawdy nie oszukamy.
nerwowy pisze:Stad moje zdanie o napuszczaniu, czy tez szczuciu mnie przy pomocy takze innych userow. Oczywiscie nie twierdze, iz cloner robil to calkowicie swiadomie, ale ze to wam kompletnie nie przeszkadzalo.

Z akt IPN:

KC pilka.pl z siedzibą w Internecie w dniu 19 grudnia 2006 r. za pomocą TW "cloner" dokonało czynnej napaści na obywatela nerwowego czyniąc mu niebywałe szkody psychiczne przez co ów obywatel czyje się zaszczuty czego wynikiem są nocne koszmary i mimowolne popuszczanie moczu. TW "cloner" wbrew opinii obywatela nerwewgo działał w pełni świadomie, gdyż w tygodniu poprzedzającym zajście podpisał stosowną lojalkę. Akcja zaszczucia obywatela nerwowego nie zakończyła się jednak sukcesem, którym miało być uciszenie niesfornego obywatela, aby SB pilki.pl, zwana potocznie "moderatorami", mogła skupić się tylko i wyłącznie na szerzeniu wrogiej ludowi propagandy.

Reszta akt została spalona.

nerwowy pisze:W jednym jednak sie zgodze cloner, ze niektorym trzeba tlumaczyc wszystko, jak dzieciom w przedszkolu, a i tak nadal nie potrafia tego zrozumiec. Oczywiscie nie chodzi mi koniecznie o ciebie.
Ironioooooo....Ironioooooo...Cóżeś Ty za pani? :whistle:
nerwowy pisze:Oczywiscie drogi Bablu niewazne, jak bylo, ale najwazniejsze, ze nie bylo tak, jak pisze nerwowy, choc to wlasnie nerwowy posiada dowody, a wy nie posiadacie zadnych poza tymi wymyslonymi przez siebie

Że też my nie mamy e-maili, które niczego nie dowodzą. Wtedy nikt by nam nie podskoczył!
nerwowy pisze:Konkretnie chodzi o to, ze swoim zwolennikom pozwalacie na wiele, a wobec przeciwnikow dopuszczacie sie licznych naduzyc z oszczerstwami wlacznie.
Nasi zwolennicy to tylko i wyłącznie TW i oni mają wolną rękę jeśli chodzi o działanie w terenie (ograniczają się tylko do pisemnych raportów). Reszta, czyli nasi przeciwnicy, to kapitalistyczne świnie z którymi nasza ideologia każe walczyć. Nie dziw się więc naszemu postępowaniu.
nerwowy pisze:To oczywiste, ze nie trzeba zadac sobie wiele trudu, aby sfabrykowac takie zarzuty, ale po co wam to

Akurat nasza komórka ds. fabrykowania dowodów zwana potocznie "Komórką ds. fabrykowania dowodów" zajmuje się fałszowniem metryki Chłopaczka. Ostatnio nam trochę nawrzucał więc postanowiliśmy go oczernić i tak nasi agenci zaaranżują sprawę, że w szafie obywatela Chłopaczka nasza tajna milicja znajdzie kobiece ciuszki, Koran oraz teksty Adama Smitha i Kaynes'a :) . Wszystko oczywiście ukaże się w mediach więc czeka nas trochę ciężkiej pracy. Twoja sprawa musi narazie poczekać, ale nasi specjaliści o Tobie nie zapomną - sfabrykowane dowody będą.
nerwowy pisze:Czy wam przypadkiem nie zalezy tylko na tym, aby mnie troche podreczyc ?

Oczywiście że tak! W każdej naszej komórce rozsianej po całej Polsce jest zdjęcie Twojego avatara i punktualnie o 13 urządzane są tzw. "sesje nienawiści", kiedy to patrząc na nie obrzucamy Cię inwektywami i na nie plujemy. Później mamy basen.
nerwowy pisze:Mimo, iz przez ten czas bez klopotu mogliby nawet sfabrykowac te zarzuty.

Jak już pisałem, najpierw sprawa fabrykowania dowodów na Chłopaczka, później dowody w Twojej sprawie. Wszystko w swoim czasie. A Wania i Jurij już czekają...
nerwowy pisze:Alez panno Agnieszko, dlaczego sprawa ma byc zamknieta, jesli wciaz nie zostaly wyjasnione chocby podstawowe watki jej dotyczace ?

Z naszej strony wszystko zostało wyjaśnione już dawno. To, że do Ciebie to nie dociera to już tylko i wyłącznie Twoja sprawa.
nerwowy pisze:Czy prowokuje innych ? Zazwyczaj do myslenia.

Mnie sprowokowałeś do myślenia. Doszedłem do wniosku, że aborcja to może nie jest taka głupia sprawa.
nerwowy pisze:Wystepuje w niej szereg niejasnosci popartych mocnymi faktami, ktore niestety sa przez was jakby na zlosc lekcewazone. Probujecie stworzyc na sile falszywy obraz mojej osoby, jako najwiekszego recydywisty tej strony. To oczywiscie ewidentna nieprawda i swiadome przeklamanie rzeczywistosci.

Naszemu Ministrowi ds. propagandy to Goebbels mógłby buty czyścić.
nerwowy pisze:Owszem czesto poruszam trudne tematy, ostro polemizuje i zadaje niewygodne pytania, ale to chyba nie jest jeszcze powod, aby uznawac mnie za jakiegos przestepce, czy tez internetowego szalenca.

Jesteś taką męską(?) wersją Ewy Drzyzgi?
nerwowy pisze:Proponuje, aby moderatorzy rozpoczeli ze mna wlasciwy ich funkcji dialog, zamiast propagandy nienawisci kierowanej pod moim adresem. To wlasnie prawda i sprawiedliwosc powinny przyswiecac waszej pracy i dlatego gleboko wierze, iz jeszcze raz zbadacie wszystkie okolicznosci zwiazane z przyznaniem mi tych niefortunnych dwoch ostrzezen.
Chyba jeszcze nie poznałeś całego naszego aparatu terroru. My nie wiemy co to prawda i sprawiedliwość...Głosimy wrogą propagandę, tłamsimy naszych przeciwników, szczujemy ich naszym TW "cloner" i gwałcimy chomiki jak nikt nie patrzy.

Napiszę jeszcze raz, ale tym razem może otwórz oczy podczas czytania: SPRAWĘ JUŻ OMAWIALIŚMY PRZEZ DŁUGI CZAS WE WŁASNYM GRONIE I UZNALIŚMY, ŻE NIE MASZ RACJI. OWE 2 WP NIE BĘDĄ COFNIĘTE, A JEŚLI BĘDZIESZ KONTYNUOWAŁ SIANIE ZAMENTU TO DOSTANIESZ BANA I SIĘ POŻEGNAMY. A JAK SIĘ NIE PODOBA NA PILKA.PL TO WYNOCHA! NIKT TUTAJ NA SIŁĘ NIE TRZYMA.
nerwowy pisze:Niech wpisza sie pod tym wnioskiem wszyscy moderatorzy i pani administrator, a nie bede mial watpliwosci o co wam chodzi.
Myślisz że będzie nam się chciało? Zbyt wysoko się cenisz.

KONIEC TEMATU.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 22 gru 2006, 20:07

Nerwowy Ty masz swoje zdanie, my swoje. Nikt Cię tu nie trzyma. Te maile to żadne dowody, pokazują tylko, że dostales 4 WP za to co napisales pod tamtym newsem a nie konkretny komentarz.

To koniec z mojej strony. WP zostają.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

"afera dzieciaczkowa"

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 22 gru 2006, 21:30

Doprawdy zabawne Pisakk, powaznie az sie usmialem. Tylko problem w tym, ze twoje miejsce jest w kabarecie albo w cyrku. Potrafisz rozsmieszac ludzi, ale z powazna i merytoryczna dyskusja ma to niestety niewiele wspolnego. Wyrwales z kontekstu kilka zdan i zkwitowales to paroma smiesznymi docinkami. Tylko, co to ma wspolnego z moja sprawa ? Obawiam sie, ze niewiele. Dowody ? A co spodziewales sie, ze pokaze zdjecia Anety Krawczyk i Andrzeja Lyzwyinskiego w jednoznacznej pozie ? Nie rob sobie jaj z powaznych spraw. Moim problemem nie sa dowody, a ludzie ktorzy je rozpatruja, czy tez unikaja tego, jak ognia. Czy az tak ciezko przyznac sie wam do bledu ? Prosze o normalna, merytoryczna i wyczerpujaca odpowiedz na watki poruszone przeze mnie w poprzednim poscie, a nie tekst od lokalnego "pajaca". Chyba tyle mi sie nalezy.

Normalna, merytoryczna i wyczerpująca odpowiedź została już udzielona i nikt nie będzie tego robił po raz n-ty. Sam sobie przeczytaj kilka ostatnich stron. Tymczasem dostajesz kolejne 2WP za nazwanie moderatora pajacem. To, że weźmiesz wyraz w cudzysłów, nie robi różnicy. //maestro

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Koniec.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 23 gru 2006, 14:05

Mam wspanialy prezent gwiazdkowy, a raczej wiadomosc dla moderatorow, ktora z pewnoscia sprawi im wiele radosci. Otoz po dluzszym zastanowieniu postanowilem zrezygnowac z udzialu w zyciu forum. Zrozumialem, ze jestem tutaj osoba nieporzadana i nie chciana przez funkcjonariuszy, ktorzy sprawuja piecze nad porzadkiem tej strony. Jednak decydujacy wplyw na to miala z pewnoscia tzw. "afera dzieciaczkowa", ktora tak osobiscie nazywam. Nadal jestem przekonany o niesprawiedliwosci i nieslusznosci decyzji, ktore w niej zapadly. Dodatkowo zdegusotowany jestem tym w jaki sposob zostalem potraktowany, a raczej w jakiej formie przedstawiona zostala odpowiedz. Na pewno nie moge pozostac bierny na fale oszczerstw, oskarzen i pomowien mojej osoby. Zostalem podczas trwania tej sprawy okreslony mianem recydywisty, oszusta i klamcy, co przekroczylo w mojej opinii granice dobrego smaku. Dlatego wlasnie postanowilem odejsc. To co zrobicie z moim kontem pozostawiam juz samym moderatorom z zastrzezeniem, aby nikt w przyszlosci nie podszywal sie na tej stronie pode mnie uzywajac nicka "nerwowy".

Moze jeszcze na koniec cytat wielkiego polskiego polityka - Jozefa Becka, ktory pomogl podjac mi decyzje:
Pokój jest rzeczą cenną i pożądaną. Nasza generacja, skrwawiona w wojnach, na pewno na pokój zasługuje. Ale pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata, ma swoją cenę wysoką, ale wymierną. My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.
Mimo wszystko nie chce zegnac sie w atmosferze wzajemnej wrogosci, a szczegolnie w tym swiatecznym okresie. Dlatego zycze wszystkim Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku. A teraz mozecie swietowac.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 14:18

Dzięki Bogu. Sześliwego Nowego Roku :wink:

Awatar użytkownika
mokry44
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokry44 » 23 gru 2006, 17:17

Pytanie do moderatorów.. Za co dostałem ostrzeżenie?? I dlaczego mój komentarz został usunięty??

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”