Szczególne brawa dla Boumsonga, najpierw spowodował karny, a potem
przez złe ustawienie przy dośrodkowaniu Juve straciło drugiego gola
Przynajmniej kończymy rok jako drużyna niepokonana w lidze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 22 gru 2006, 22:32
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2006, 15:25
Nie ma z czego się cieszyć bo Juve gra tak kiepsko, że tracą wpływowego sponsoraJuv pisze:Z tego trzeba się cieszyć.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 gru 2006, 15:38
No z tym to się nie mona zgodzić, nie stracilismy sponsora bo słabo gramy, tylko dlatego, że gramy w Serie B, sponsora obchodzą głównie wyniki drużyny a nie styl gry... Zreszta Juventus nie gra w Serie B po to by kazdego lać po 5:0 tylko gramy zeby awansowac, niewazne jak.Tomusmc pisze:Juve gra tak kiepsko, że tracą wpływowego sponsora
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2006, 15:51
Przez pierwszą część sezonu kiedy dobrze Nam szło nic nie zapowiadało tego, że Tamoil odejdzie. Dopiero jak Juve zaczęło grać słabo firma postanowiła zerwać kontrakt. Zresztą właścicielem jest teraz Moratti to można się było tego spodziewaćSawyer pisze:No z tym to się nie mona zgodzić, nie stracilismy sponsora bo słabo gramy, tylko dlatego, że gramy w Serie B
Sam sobie zaprzeczasz. Nie idzie Nam ostatnio i trzeba to przyznać. Nie mieliśmy zwycięstwa 6 meczy pod rząd (jeśli dobrze pamiętam), więc wyniki też wpłynęły na odejście.Sawyer pisze:obchodzą głównie wyniki drużyny a nie styl gry
Nie powiedziałem, że mają lać każdego bo i tak nie dali by rady. To, że Serie B jest niższą ligą nie znaczy wcale, że grają tam amatorzy. Mówię o ostatnim meczu z Arezzo, tego nie mogą robić jeśli im zależySawyer pisze:Zreszta Juventus nie gra w Serie B po to by kazdego lać po 5:0 tylko gramy zeby awansowac, niewazne jak.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 gru 2006, 16:31
Z tego co ja wiem to byl okreslony jakis termin podczas ktorego mialy sie odbyc rozmowy w sprawie kontraktu...Tomusmc pisze:Dopiero jak Juve zaczęło grać słabo firma postanowiła zerwać kontrakt.
Chodziło mi o wyniki ogólnie (czyli np. fotel lidera czy awans do Serie A).Tomusmc pisze:Sam sobie zaprzeczasz
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 gru 2006, 17:33
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2006, 17:34
Kontrakt miał obowiązywać do 2010 roku, najwyraźniej była jakaś klauzula, która mówiła o możliwości wcześniejszego zerwania kontraktu.Sawyer pisze:Z tego co ja wiem to byl okreslony jakis termin podczas ktorego mialy sie odbyc rozmowy w sprawie kontraktu...
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 17:38
Lakier pisze:Tamoil chcial za poldarmo reklame na naszych cudownych komorkach, wiec niech spieprza.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 23 gru 2006, 18:03
Za pol roku Serie A, myslisz ze nikt sie nie znajdzie z wieksza kasą?RóżA pisze:... a te kilka milionów i tak Mikołaj przyniesie
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 18:06
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 23 gru 2006, 18:16
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 gru 2006, 18:19
RóżA pisze:... a te kilka milionów i tak Mikołaj przyniesie
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 gru 2006, 18:26
Lakier pisze:Jezeli przyjales sobie sobie, ze Fiat=Mikolaj
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 gru 2006, 18:32
Co do tego to nie możemy być nigdy pewni. Potęga Juventusu ma być odbudowana w ciągu pięciu lat i każdy musi się z tym liczyć. Spadek Juventusu do Serie B okazał się makabrycny w skutkach finansowych. Mieli strasznie duże straty, które nie pozwoiły im zatrzymać niektórych graczy.Lakier pisze:poltora roku, bo raczej pewne jest, ze po tym czasie Juve bedzie gralo w pucharach europejskich
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 gru 2006, 18:33
Nie. Wyliczyłem to z innego wzoru:
pieniądze Tamoil > pieniądze Fiata
Tomusmc pisze:Często jest tak, że drużyna, która wchodzi do Serie A musi się przystosować, a średnio potrzeba na to jednego sezonu. Spójrz chociażby na Fiorentinę, która musiała się odbudować na nowo i gdy weszła do Seria A, musiała walczyć o utrzymanie.
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio