Oglądałem kilka meczów Korony i wiem w sumie czym to spowodowane, doping ponoć u Was w sumie zawsze był, ale nie zawsze dobry jakościowo. Na starym stadionie nie było akustyki po prostu, teraz nieco lepiej słychać ale musicie wiele pracować. Wasze PAO wymaga poprawy, miałem gdzieś filmik z Wasym wykonaniem i nie zbyt wiele osób śpiewało je, ponadto przecietnie to wychodziło, ale możecie dolączyć do lepszych ekip w najlbiższym czasie.prawy były fajne w II lidze i wcześniej w III (no może nie tak fajne jak teraz),ale pewnie tego mogłeś nie wiedzieć . Doping tak samo jak oprawy był i wcale nie był rwany oczywiście zdarzało sie , że za czasów dołowania Korony w tabeli 3 ligi w młynie było i 50 osób ale zazwyczaj doping był .
Czy Widzew kibice sukcesu? Bylo ich wielu, ale za czasów sukcesów. Ostatnie kilka lat straszna posucha jeśli chodzi o poziom sportowy, a pomimo tego mamy jednych z najlepszych kibiców jeżeli nie najlepszych. Nadal mamy mnóstwo fanów w całej Polsce. Być może nawet najwięcej. Zaraz ktoś mi tu palnie śmiechem i powie "A co z Legią lub Wisłą?" Owszem, praktycznie kogo spytasz to za Legią lub Wisłą. Ale często nie znają ani jednego piłkarza, znałem jednego lansera który ponoc jest za Lewgią i śpiewa "Legia to jest potęga" na mieście, a pytam sie go jaki skład ma Legia to nie wie. Nawet nie wie co to jest żyleta
Ale w Płocku i we Włodzisławiu nie ma klimatu piłki, kibicowania. O ile Wodzisław to małe miasto, to Płock całkiem przyzwoite. A frewkencji nie ma. Katowice są większe i po prostu na Śląsku jest atmosfera kibicowania, większe zainteresowanie futbolem i dlatego są wyższe frekwencje. Obniżka biletów z pewnością była, ale czy przypadkiem kibice nie woleli oglądać zwycięstw wysokich w czwartej lidze, czy porażek, ale za to w pierwszej.to nie do konca tak dziala-takie same akcje robiono przeciez w Plocku,w Wodzislawiu i co