Zioom...Don Juan pisze:Ja mam na pulpicie taki syf, że w ogóle nie ma sensu go pokazywać więc pokaże:
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 19 gru 2006, 18:33
Zioom...Don Juan pisze:Ja mam na pulpicie taki syf, że w ogóle nie ma sensu go pokazywać więc pokaże:
saviola

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 19 gru 2006, 20:45
Cóż za głęboki post, ciekawe ile autor nad nim myślałpoiui pisze:najlepszy w realu jest Van Nistelrooy.
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 gru 2006, 18:01
Don Juan o temacie "Dla Dorosłych"Don Juan pisze:Każdy na tym forum wie ile mam lat, ale wpadłem napisać tylko jedną rzecz: zmieńcie nazwe tematu bo ta nazwa tak kusi, że po prostu nie idzie nie wejść, jak się widzi ten temat.
w pakiecie, chyba wszystkie jego teksty będzie można wystawićDon Juan pisze:Futbolowa pisze: Bardzo żałuję, że już od dawna nie słyszałam jego komentarzy w C+
Nie kumam... chodzi o C++? W razie czego - nie śmiać się!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 gru 2006, 19:51
Mentor
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 gru 2006, 20:02
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 20 gru 2006, 20:33
Berele Lewartow pisze:Właśnie,infernus weź to zanuć to może ktoś rozpozna.brylancik pisze:A może po prostu nikomu nie chce się ściągać tej kompilacjiinfernus pisze:Prosze o namiary na nute z kompilacji poniżej od 18 do 41 sekundy. Z gory dziękuje.
http://rapidshare.com/files/107012/Roon ... anatic.wmv. html
W pyte, pisze tego posta po raz chyba 5... naprawde nikt nie wie co to za muza ?
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 20 gru 2006, 22:05
berni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 gru 2006, 22:14
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 20 gru 2006, 22:19
berni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 gru 2006, 16:52
duch99 pisze:Skoro już to odkryłeś, to idz ulep bałwana na dwór.Don Juan pisze:No cóż, może jestem za mało spostrzegawczy...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 gru 2006, 17:52
Don Juan pisze:P.S. Wyobrażacie sobie, że Niggaz nie jest murzynem?
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 24 gru 2006, 22:05
lisek_chz pisze:Nie śpiewałem kolęd, tylko się potwornie obżarłem
Pisakk pisze:No to na koniec proponuję płatek miętowy.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 gru 2006, 23:10
lisek_chz pisze:No co, nie mówię że to możliwe, tylko że istnieje taka możliwość
Tomachos pisze:fieldy _ bezrobotny pijak bez prawa do zasiłku
ostatnio, co uważam za życiowy sukces, zagraliśmy razem w filmie:
teraz czekamy na oskara![]()
4.Berele Lewartow pisze:ahahahaah zgłaszamDiamen23 - jakis masz problem dzieciak ? jakas ustawka ?
cloner, poza tym pamietaj, walki psów są w Polsce nielegalne
5.Berele Lewartow pisze:No dobra cloner, nie kłóćmy sie już. No to co, łapa?
6.Pisakk pisze:Dratinho pisze:które to konto? 8?
Skoro Bóg jest w trzech osobach, to przecież Nowaczek nie będzie gorszy. Zresztą znacie ten cytat z Biblii: "I Bóg spojrzał na Nowaczka i z poczucia litości założył mu 15 konto na pilka.pl i wiedział, że było to dobre" [Dzidz 3, 23-24]? Nie? No co Wy, pisma nie czytacie?
7.Don Juan pisze:Gudjohnsen, Saviola... Oni grają na równi z Eto'o ale ja nie napisałem, że Eto'o nie jest najlepszym napastnikiem Barcy tylko, że niekoniecznie jest najlepszym.
8.Pisakk pisze:U nas jak kiedyś graliśmy na podwórku w piłkę to na tym który przegrał wykonywane było "dupczenie". Sama czynność nie jest aż tak zachęcająca jak nazwa, bo polegało to tylko na kopaniu piłką w tyłek wypinającego się przegranego, ale myślę, że w "UEFIE CL..." też mogliby dupczyć za błedne transfery. Tylko powiedz mi szczerze Yukasz: chciałbyś być wydupczony przez Boruca?
9.guru pisze:Ja tezRozA pisze:Koniec Świata. Róża się zakochał ['] Rolling EyesTylko w moim przypadku jest... platon
![]()
Uwazaj, Platon byl gejem. I nie zyje. To moze byc trudna milosc. // mod zombi
10.Don Juan pisze:Wybacz, że odpisuje, ale powiedz mi jedną rzecz: po co piszesz vanitas vanitatum, et omnia vanitas skoro i tak wiesz że nie wiem co to znaczy? Oczywiście to co wyżej napisałem nie znaczy, że nie wiem co to znaczy. Wiem, że to znaczy "marnośc nad marnościami i wszystko marność"
nerwowy pisze:Tak, czy inaczej przechodzac do konsensusu mojej wypowiedzi
Mentor
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio