Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 25 gru 2004, 17:07
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 25 gru 2004, 17:10
Sławek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 25 gru 2004, 18:27
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 gru 2004, 18:37
najlepszym przykładem Reyes,van Persi, Fabregas,Lupoli,Toure,Senderos-nie wiem po co im takie dziadkiryzy89 pisze:Nie sadze aby Arsenal interesowal sie tymi samymi zawodnikami co MU.....sir Alex przewaznie wyszukuje mlodych i wybitnie utalentowanych zawodnikow...na Highbury sprowadza sie raczej starszych zawodnikow ( Lehman:D)....wyjatkiem jest Edu....
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 25 gru 2004, 18:50
Z tych co wymieniles tylko Reyes i Fabregas regularnie graja...i cos soba prezentuja..piotrek256 pisze:najlepszym przykładem Reyes,van Persi, Fabregas,Lupoli,Toure,Senderos-nie wiem po co im takie dziadkiryzy89 pisze:Nie sadze aby Arsenal interesowal sie tymi samymi zawodnikami co MU.....sir Alex przewaznie wyszukuje mlodych i wybitnie utalentowanych zawodnikow...na Highbury sprowadza sie raczej starszych zawodnikow ( Lehman:D)....wyjatkiem jest Edu....
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 25 gru 2004, 19:04
Toure tez jest podstawowym zawodnikiem pozatym tobie chodziło o to ze niby arsenal sprowadza doswiadczonych graczy a ja Ci podałem przykłady ze to nieprawda.ryzy89 pisze:Z tych co wymieniles tylko Reyes i Fabregas regularnie graja...i cos soba prezentuja..piotrek256 pisze:najlepszym przykładem Reyes,van Persi, Fabregas,Lupoli,Toure,Senderos-nie wiem po co im takie dziadkiryzy89 pisze:Nie sadze aby Arsenal interesowal sie tymi samymi zawodnikami co MU.....sir Alex przewaznie wyszukuje mlodych i wybitnie utalentowanych zawodnikow...na Highbury sprowadza sie raczej starszych zawodnikow ( Lehman:D)....wyjatkiem jest Edu......a reszta....a spojrz na C.Ronaldo...WAyne Rooney...Alan Smith...niedosc ze wszyscy 3 mlodzi to graja bardzo duzo i sa wyrozniajacymi zawodnikami....
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 26 gru 2004, 19:27
Sławek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 26 gru 2004, 21:36
Co ???? O2 to wegług ciebie linie lotnicze ??? Fly Emirates - to sponsor Chelse, chyba o nich Ci chodziSławek pisze:Transfery?..Arsenal ma na to najwiecej kasy...w koncu podpisali umowe z liniami lotniczymi na pare ladych baniek....szkoda manchesteru...zeby cos kupic bdzie musial sprzedac a tm kazdy zawodnik ma swoj wklad w druzyne
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 26 gru 2004, 22:30
Od nastepnego sezonu Fly Emirates beda sponsorem Arsenalu, a w nazwie ich stadionu tez bedzie "Fly Emirates".olek j pisze:Co ???? O2 to wegług ciebie linie lotnicze ??? Fly Emirates - to sponsor Chelse, chyba o nich Ci chodziSławek pisze:Transfery?..Arsenal ma na to najwiecej kasy...w koncu podpisali umowe z liniami lotniczymi na pare ladych baniek....szkoda manchesteru...zeby cos kupic bdzie musial sprzedac a tm kazdy zawodnik ma swoj wklad w druzyne
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 26 gru 2004, 23:41
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 28 gru 2004, 12:29
Nowy stadion będzie sie nazywał Ashburton Groveryzy89 pisze:A Arsenal bedzie mial nowy stadion??.. Czy to ich Highbury zmieni nazwe??...
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 28 gru 2004, 23:56
ryzy89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 29 gru 2004, 12:44
chesteros

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 gru 2004, 12:48
Old Traffordryzy89 pisze:Troche dziwna nazwa...nie ma to jak Manchester United
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 12:52
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl