zaledwie 6czeher pisze:Nop, w sumie sam napisales ze wykorzystali zaledwie kilka okazji,
Liverpool wydaje się dość pewny, ale jesli z podpórka nie jest jakiś załosny kurs to można dać x2
witam wszystkich
Mam na imie Niggaz, jestem alkoholikiem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 gru 2006, 13:54
zaledwie 6czeher pisze:Nop, w sumie sam napisales ze wykorzystali zaledwie kilka okazji,
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 25 gru 2006, 14:26
tez mysle ze to ciekawa pozycja..czeher pisze: Feyenoord - PSV - rowniez ciekawa pozycja![]()
martins6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 gru 2006, 19:56
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 25 gru 2006, 20:28
martins6 pisze:moj typ: 2 - a kurs kusi
Z tym PSV bym uwazal- takie oczywiste to nie jestfranz pisze:Feyenoord - PSV 2 2.20
przemyslalbym to jeszcze raz, kurs niezbyt imponujacy a lista graczy nieobecnych dosc dluga wsrod The Bhoysfranz pisze:Celtic - Dundee Utd. 1 1.20
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 25 gru 2006, 20:46
martins6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukecik » 26 gru 2006, 0:02
lukecik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 gru 2006, 9:14
Ja za neidlugo puszcze chyba takie cosmartins6 pisze:no to Czeher podsumowujac... jakie masz ostatecznie propozycje na jutro?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 gru 2006, 10:05
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 26 gru 2006, 10:40
martins6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukecik » 26 gru 2006, 10:51
lukecik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 gru 2006, 10:56
handicap to forma zakladu, w ktorym jedna z druzyn startuje z jakas zaliczka punktowa np.lukecik pisze:Ludzie, moze mi ktos wytlumaczyc co to jest handicap? W sumie nie gra od dawna i sie nie orientuje.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 gru 2006, 11:21
OstatniMartinho pisze:Ich ostatni mecz byl troche z lekkim dreszczykiem
i toczeher pisze:Blackburn - Liverpool 2
MU - Wigan 1
Watford - Arsenal 2
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 gru 2006, 14:25
Feyenoord - PSV 1:1Martinho pisze:Feyenoord - PSV X 3.30![]()
PSV w Eriedivisie na de Kuip (tak to sie pisze?) w ostatnich 5 latach wygral tylko raz, 2 razy remisowal i 2 przegrali. W ostatnim sezonie konfrontacje pomiedzy oboma zespolami konczyly sie remisem i wygrana Feyenoordu. W tym sezonie na stadionie Phillipsa PSV wygral 2-1, a wiec mozna sadzic ze przewaga pomiedzy Feye i PSV nie jest az tak duza jakby mogla sie wydawac. Polecam zagranie na to zdarzenie, jeden z pewniejszych jak dla mnie remisow w dzisiejszym dniu (a moze i roku?)
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 26 gru 2006, 14:30
brawo Martinho za wytypowanie remisuMartinho pisze:Feyenoord - PSV 1:1Martinho pisze:Feyenoord - PSV X 3.30![]()
PSV w Eriedivisie na de Kuip (tak to sie pisze?) w ostatnich 5 latach wygral tylko raz, 2 razy remisowal i 2 przegrali. W ostatnim sezonie konfrontacje pomiedzy oboma zespolami konczyly sie remisem i wygrana Feyenoordu. W tym sezonie na stadionie Phillipsa PSV wygral 2-1, a wiec mozna sadzic ze przewaga pomiedzy Feye i PSV nie jest az tak duza jakby mogla sie wydawac. Polecam zagranie na to zdarzenie, jeden z pewniejszych jak dla mnie remisow w dzisiejszym dniu (a moze i roku?)
martins6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 gru 2006, 15:54
Blackburn - Liverpool 2 daje za 130 i oby weszlo!Martinho pisze:Wt 26/12/06 13:00 Southampton - Crystal P
Eng. Championship 1 1.70![]()
Wt 26/12/06 14:00 Chelsea - Reading
Ang. Premier League 1 1.20![]()
![]()
![]()
![]()
AKO= 2.04
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio