Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 26 gru 2006, 11:32
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 11:39
Qwertyzlle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 gru 2006, 11:43
mawik pisze:...reggae jest dla mnie tym, czym dla żagla jest wiatr...
To wlasnie dzieki Magikowi zaczełem troche sluchac HH jak dla mnie do dzis Kaliber jest najlepszy w Polsce.mawik pisze:Chciałem przypomnieć panowie(i panie) że niestety dzisiaj mamy 7 rocznicę śmierci Piotra "Magika" Łuszcza, czyli legendarnego już polskiego rapera
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 11:46
Dla mnie nigdy Kaliber nie był nigdy najlepszy w Polsce, i nie bedzie raczej. Magika nie lubiałem, nie poznałem sie widocznie na jego talencie, dla mnie był sredniakiem. Zaden z niego 2pac.dla mnie do dzis Kaliber jest najlepszy w Polsce.
Qwertyzlle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 26 gru 2006, 11:52
*Nie lubiłemQwertyzlle pisze:Dla mnie nigdy Kaliber nie był nigdy najlepszy w Polsce, i nie bedzie raczej. Magika nie lubiałem, nie poznałem sie widocznie na jego talencie, dla mnie był sredniakiem. Zaden z niego 2pac.
Gutek jako członek składów Mustafarai/Indios Bravos w kawałku -"Nie rytmiczny Me How". W sieci znajdziesz i pod nazwą IB jak i Mustafarai.franz pisze:ja mam takie pytanko bylem jakis czas temu na koncercie indios bravos i oni to spiewali w jakiejs piosence moze wiesz jakiej?
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 gru 2006, 11:54
Qwertyzlle pisze:Dla mnie nigdy Kaliber nie był nigdy najlepszy w Polsce, i nie bedzie raczej. Magika nie lubiałem, nie poznałem sie widocznie na jego talencie
Ale po co te porownanie przeciez 2pac a Magik to dwie zupełnie inne bajki.Qwertyzlle pisze:Zaden z niego 2pac.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 11:54
Sa tak samo traktowani w swoich krajach. Wielcy raperzy, martwi. Szkoda, ze zaden z nich zyjac nie sprzedałby nawet polowy tego co poszło po jego smierci..Ale po co te porownanie przeciez 2pac a Magik to dwie zupełnie inne bajki.
Qwertyzlle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 26 gru 2006, 11:57
MaWiK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 12:03
Qwertyzlle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 26 gru 2006, 12:08
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 gru 2006, 12:45
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 14:09
Qwertyzlle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 gru 2006, 14:40