Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 27 gru 2006, 17:49
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 gru 2006, 17:59
Zaza pisze:Jarzinho ale zauwazyłeś że Chelsea zaczeła grać słabo [inaczej] od momentu zmiany systemu ? Ten romb im nie służy najwyraźniej, To nie jest ta sama Chelsea z 4-3-3 od początku i kąsaniem rywala z każdej strony.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 gru 2006, 18:02
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 18:06
Oj nieładnie, nieładnieDiamen23 pisze:Do tego większość to żółtodzioby
Przypomnę tylko że mało brakowałby żeby już w zeszłym sezonie 'podbili Europę'.Diamen23 pisze:Ale jestem pewien , że za 2-3 lata te młokosy mogą podbić Europę.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 gru 2006, 18:06
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 gru 2006, 18:20
Niestety Adebayor wypadl na nastepny mecz z Sheffield Utd. Ale bedzie kim go zastapicZaza pisze:Obyś miał racje co do Kanonierów. Nie długo wraca spora grupa piłkarzy, kluczowych piłkarz.
MowaZaza pisze:W tym czasie Gilberto = wódz
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 gru 2006, 18:33
Mógłbyś podać jakieś nazwiska. Skoru tylu ich jest w Arsenalu to nie powinno być problemuDiamen23 pisze:Arsenal , hmm... , mają za wąską kadrę. Do tego większość to żółtodzioby
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 gru 2006, 18:41
Diamen23 pisze:Arsenal , hmm... , mają za wąską kadrę. Do tego większość to żółtodzioby , którym zdarzają się wpadk
duch99 pisze:że to Chelsea i Arsenal zawitają na Emirates
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 gru 2006, 21:50
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 gru 2006, 22:31
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 28 gru 2006, 0:11
No właśnie, wszystko jest możliwe, jeżeli zaś Chelsea wygra to Kanonierzy mogą znaleźć się w tarapatach. Teraz Wenger ma 10 ptk straty do Mourinho i bodajże 14 do Fergusona, jak potkniecie się u siebie - mozecie zapomnieć o tytule, jakkolwiek The Blues byliby ukatrupienie przez kontuzje nie ma siły, nie ma siły na to żeby bez zwyciestwa bezpośredniego przeskoczyć rywala zza miedzy. Dodam tylko że w tym układzie sam mecz bezpośredni niczego nie załatwia, na dłuższą metę powodzenie Arsenalu zalezy od niepowodzenie Chelsea.RóżA pisze:Wszystko jest możliwe. Tym bardziej że Chelsea czeka jeszcze mecz z Arsenalem na Emirates Stadium- jeszcze nie zdobytym Emirates
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 0:15
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 28 gru 2006, 0:26
Ja za to lubię Chelsea i za prawdę powiadam Wam (jeszcze działa na mnie to wino święcone z porannej mszy) że Arsenal nie wygra w tym Roku Premiership bo jest po prostu za słaby, może za rok, może za dwa, może później ale nie w tym sezonie po z praktycznego punktu widzenia biorąc na wzgląd specyfikę wyspierskiej piłki NIE MA NA TO SZANS. Kanonierzy nabrudzili jesienią - nie ma wątpliwości, w Polsce brudy da się posprzątać, Anglia to taki kraj w którym posiadanie pralki jest luksusem godnym milionerów wiec ze sprzątnieńciem - wymazaniem tych wpadek będzie trudniej. Owszem 10 ptk w Polsce i w Angli to nie to samo, na wyspach gra się 10 kolejek więcej czyli mamy potencjelnie szanse na dodatkowe 30 punktów, ale chodzi tu o poziom i grę do końca. Podsumowując - mistrzem będzie MU albo CFC.RóżA pisze:Wiem o tym doskonale, ale jako kibic Arsenalu nadzieję będę miał zawszeI, możecie mi wierzyć lub nie, moja nadzieja jest w pełni uzasadniona. W drugiej części sezonu będziemy mieli o wiele lepiej ułożony terminarz, mecze z największymi rywalami będziemy rozgrywać u siebie (no może oprócz Spursów i Liverpoolu
), w najbliższym czasie po kontuzjach powinno powrócić kilku podstawowych graczy i w końcu zaczynamy odzyskiwać nie tylko skuteczność, ale i wiarę w sukces. A to jest chyba najważniejsze
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 gru 2006, 0:27
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 0:34
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio