FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 250

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
KoperFCB
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KoperFCB » 28 gru 2006, 14:06

Hmm, trochę ślę mnie zrozumiałeś. W sytuacji gdy nasi boczni obrońcy idą do ataku, to wtedy gramy 3 z tyłu i nasz DM gra na środku, lub asekuruje bok obrony. Co do Motty. To może az tak bardzo nie potrafi wyprowadzać piłki (aczkolwiek robi to niezle), i do tego jest bardzo agresywny. Juz w pierwszych minutak np. wybił gre z głowy Diego. Jeśli chodzi o VV, to masz rację, bo w tej chwili prezentuje się świetnie - napewno top 5 bramkarzy.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 gru 2006, 14:08

Bardziej mi chodziło o to że nie może grać na tej pozycji od początku meczu. Ja go tak zrozumiałem że defensywny pomocnik musi umieć grać na bokach jak i na srodku obrony. Zgadzam się z tym że kiedy my atakujemy nasz DM ma pewien sektor który musi ochraniać. Nie doczytalem, albo zwykle nie zrozumiałem :)

a wiecie że David Beckham będzie grać w Barcelonie od nowego sezonu ?? cz to nie wspaniałe, że koszulki Barcelony będą w azji sprzedawać się jak świeże bułeczki :P Beckham katalończykiem :D <lol>

EDIT

musiałeś wygadać z tym prima aprillis ?? :P za pewne wielu nie wie że takie święto dzisiaj jest ;P
Ostatnio zmieniony 28 gru 2006, 14:11 przez Tobik33, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 gru 2006, 14:09

No ja właśnie mam zamiar przeglądnąć serwisy Barcelony i Realu w poszukiwaniu fajnych komentarzy tych wszystkich, którzy nie wiedzą, że dzisiaj w Hiszpanii prima aprillis. Będzie śmiesznie.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 28 gru 2006, 14:22

http://www.fcb24.com/index.php?id_stron ... newsa=2590
też niezłe jeśli chcecie sie pośmiać :P jeśli chodzi o samą treść artykułu
Mentor pisze:prima aprillis

W zeszłym roku było o Realu że Joaquin tam już przechodzi, ale związanego z Barcą nie pamiętam żartu. Dobrze że tak przed sylwestrem można sie pośmiać :D
bardzo zdenerwowany, niedoinformowany człowiek pisze: dodał: Andrew (28.12.2006 13:34 z ecp253.neoplus.adsl.tpnet.pl)
tylko nie to...wole zeby zostal Messi nic zeby w Barcelonie zawital Henry...Thierry ma jeszcze przed soba ok.4 lat gry na poziomie, a Messi ponad 12 lat, nie sadza tez aby Henry byl lepszym pilkarzem od Lionella...jesli Henry ma przyjsc- prosze bardzo ale nie kosztem Messiego!!!! aaa i gdzie tam Xavi do Arsenalu, mam nadzieje ze nigdy do tego nie dojdzie...:\
Ostatnio zmieniony 28 gru 2006, 14:42 przez krzychu212, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 28 gru 2006, 14:36

W zeszłym roku było o Realu że Joaquin tam już przechodzi, ale związanego z Barcą nie pamiętam żartu. Dobrze że tak przed sylwestrem można sie pośmiać
Bo taką informację podali na fioletowej stronce, a ci się nie kapnęli :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 gru 2006, 16:31

fcb24 oczywiscie dala sie nabarac tez. dzieciaki ktore ja robia nie wiedzialy o tym i w bardzo powaznym tonie tlumaczyli ze to nie ich wina z becksem tylko sport tak napisal. dopiero po jakims czasie wywalili newsa i wymyslili swojego - wyszlo glupio bo na sile chcieli byc zabawni. a news o becksie byl wszedzie wiec mozna bylo wkrecac ludzi

dwa lata temu as napisal ze owen, samuel, woody plus 18 baniek daje real za eto'o i ze barca sie zgodzila

dzien pozniej napisala o tym wyborcza dorabiajac swoja teorie :lol: pozniej musieli prostowac

btw:
a Ronaldinho musi grać na środku obrony jak i na bramce wcale nie musi grać na środku obrony czy na bokach. Zazwyczaj defensive midfield potrafi grać na środku obronny bo i na tej i na tej pozycji się broni. Jednak po bokach to trzeba umieć coś więcej. Boczni obrońcy muszą być tacy dobrzy w ofensywie jak i w defensywie. Wyobraż sobie po bokach Motte i Edmilsona jak by to wyglądało
tobik, przypomne ci ze barcelona gra w dosc dziwnym systemie 4-3-3, zupelnie inaczej niz reszta druzyn. wiec najpierw polecam zrozumienie nassego systemu gry a pozniej polemike z osoba ktora ma duzo racji

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 28 gru 2006, 17:21

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 gru 2006, 17:23

rkoeman to my już nie gramy systemem 4-2-3-1 ?? :P
powiem tak, że nie zrozumiałem na początku KoperFCB jednak później już mi wytłumaczył :) wystarczy poczytać kilka postów wcześniej abyś się dowiedział. Nie martw się wiem jakim Barcelona gra systemem. Ja już skończyłem, bo przez głupie nieporozumienie wychodzi jakaś dyskusja :?

Jeszcze jedno pytanko:

shift Ci się popsuł ??

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 28 gru 2006, 17:38

:shock: :shock: :shock: Jezeli to sie okaze prawda to [*]...po co on nam?przeciez na prawym skrzydle gra Messi albo Giuly...chyba ze do srodka Beckhama przesunac, ale jest to rownoznaczne z tym ze Iniesta bedzie jeszcze mniej grac :shock: :roll: Mam nadzieje ze to tylko plota... :roll:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 gru 2006, 17:40

Nie tylko far$a łyka jak widać :wink:

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 28 gru 2006, 17:40

Trochę, że tak powiem fcb24.com schodzi na psy. Ciekawe skąd mają takie informacyje, że Henry i Beckham już w Barcelonie, Messi i Xavi odchodzą no i jeszcze Boruc w Katalonii :lol:

Nie wiem czy śmiać się czy płakać? Przypuszczam, że wszystko to plotki a najbardziej odejście Messiego i Xaviego. Wątpie, aby Rijkaard pozwolił odejść swoim pupilom. A i do tego informacja ta jest tylko na fcb24.com.

EDIT

Chyba rzeczywiście jakiś Prima Prilis ;P
Ostatnio zmieniony 28 gru 2006, 17:45 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 28 gru 2006, 17:42

Prima Aprillis w Hiszpanii

LUDZIE :D

śmiać się czy płakać ??

macie i się trochę pośmiejcie

śmiech na sali

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 gru 2006, 20:50

Luuuuuuudzieeeee ogarnijcie się :?
SpY pisze:
:shock: :shock: :shock: Jezeli to sie okaze prawda to [*]...po co on nam?przeciez na prawym skrzydle gra Messi albo Giuly...chyba ze do srodka Beckhama przesunac, ale jest to rownoznaczne z tym ze Iniesta bedzie jeszcze mniej grac :shock: :roll: Mam nadzieje ze to tylko plota... :roll:
[']

Tak swoją drogą to wp po raz kolejny powoływała się na BO :] Newsa oczywiście już usunęli bo nie wiedzieli, że dzisiaj Hiszpanie robią sobie jaja.
lisek_chz pisze:Trochę, że tak powiem fcb24.com schodzi na psy.
Nie zgadzam się. FCB24 trzyma poziom. Tak było od początku i tak będzie tam zawsze.
lisek_chz pisze:Chyba rzeczywiście jakiś Prima Prilis
Nie gadaj :shock:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 28 gru 2006, 21:26

ja tego niepojmuje ^^
SpY pisze:Jezeli to sie okaze prawda to [*]...po co on nam?przeciez na prawym skrzydle gra Messi albo Giuly...chyba ze do srodka Beckhama przesunac, ale jest to rownoznaczne z tym ze Iniesta bedzie jeszcze mniej grac Mam nadzieje ze to tylko plota...
czlowieku uwzgledniasz jusz Beckhama w skladzie ? :lol: dla mnie to jest chyba jeszcze wieksza plota niz ta z Zizou :lol: nigdy nie chcialbym zeby ten %$^%&$ gral u nas przecierz to dla klubu osmieszenie (choc w sumie bylyby z niego niezle fundusze :lol: ) on siedzi nawet u krolewskich na rezerwie a u nas ? jeszcze rzadziej mialby grac Iniesta z Xavim ? jeszcze slyszalem ze Henrego mamy miec na napadzie i wogole zaczniemy grac systemem 4-4-2 oby tak dalej czytajcie na wp przyszlosc murowana ^^ kiedys wyczytalem tam ze Ronnie gral w ManU :P

Ale to z Zizou to jusz przegiecie ^^ kasa mu sie skonczyla ? :lol: przecierz predzej w Madrycie by gral denerwuja mnie takie plotki i ludzie ktorzy je wymyslaja...

Edit:
co do polskich stron o Barcelonie to fakt nie trzymaja najlepszego poziomu lecz nigdy sie niezgodze z tym ze fcb24.com schodzi na psy czy cos w tym rodzaju odwrotnie dla mnie to jest najlepsza polka strona o FCB i chcialem dodac ze ciagle sie rozrasta...
Ostatnio zmieniony 28 gru 2006, 21:29 przez kon2r, łącznie zmieniany 1 raz.

Don Juan
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 28 gru 2006, 21:28

kon2r, prima aprilis czy coś jest i dlatego to tak.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”