Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 gru 2006, 20:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 gru 2006, 0:55
Jarzinho pisze:Curbishley to człowiek mogacy conajwyzej zrobic z WHU wielkiego sredniaka, ktory malokiedy sie wychyla ponad srodek tabeli. Przez ostatnie sezony nic nie wiekszego nie zdziałał z Charltonem, a kiedy cos zaczeło sie dziac naprawde dobrego, szybko to sie konczyło.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 gru 2006, 15:25
guru pisze:
Moim zdaniem to dobra zmiana. West Ham zaczynal przegrywac coraz wyzej. Ile mozna? Ta zmiana musiala nastapic. Przed Curbishleyem trudne wyzwanie. W debiucie zagra przeciwko MU. Bedzie ciekawie...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 28 gru 2006, 21:46
I wszyscy widzielismy co sie stałoguru pisze: Moim zdaniem to dobra zmiana. West Ham zaczynal przegrywac coraz wyzej. Ile mozna? Ta zmiana musiala nastapic. Przed Curbishleyem trudne wyzwanie. W debiucie zagra przeciwko MU.Bedzie ciekawie...
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 gru 2006, 22:21
Rangiz pisze: wszyscy widzielismy co sie stało Myslę ze w sobote bez problemuporadzimy sobie z ManC. Trzeba odprawic z kwitkiem dwie druzyny z Manchesteru
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 22:47
Nigel poprostu jest zly na wladze WH za to, ze ci niepowiadomili go o ofertach z MU i Arsenalu, ktore 'ponoc' naplynely w ostatnim dniu okienka transferowgo. Ile Reo-Coker pogra w West Ham, tego nie wiem. Jedno jest pewne, przejdzie do Arsenalu.Jarzinho pisze:Takze Reo gra słabo i dziwie sie, ze nie da szans Mascherano, bo trudno mi uwiezyc, ze jest w slabszej formie niz Nigel.
Nie chce sie powtarzac, Jarzinho juz cos napisal na ten temat.Rangiz pisze:Myslę ze w sobote bez problemuporadzimy sobie z ManC. Trzeba odprawic z kwitkiem dwie druzyny z Manchesteru
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 22:49
To nawet nie jest śmieszne. Po co go wciskać gdzieś, gdzie po prostu nie ma dla niego miejsca?guru pisze:Jedno jest pewne, przejdzie do Arsenalu.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 22:52
RóżA pisze:To nawet nie jest śmieszne. Po co go wciskać gdzieś, gdzie po prostu nie ma dla niego miejsca?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 gru 2006, 22:57
RóżA pisze:To nawet nie jest śmieszne. Po co go wciskać gdzieś, gdzie po prostu nie ma dla niego miejsca?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 22:59
guru pisze:Jak, u nas nie ma miejsca?
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 gru 2006, 23:06
Calkiem mozliweRóżA pisze:Sypiasz z nim? A fuj!
Trudno juz wyrokowac czy wracaja na stare tory zwlaszcza po przegranej z Pompies - bo w sumie to nowa sila w premiership a bilans Curbisleya to 1-1-1Jarzinho pisze:No wstrzas nastapil jak to bywa w wiekszosci przypdakow, jednak narazie to była tylko taki dobry wyskok, a teraz WH chyba wraca na tory Pardewa.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 23:09
Nie no. Wszystko jest fajnie gdy nie ma kontuzji. Wystarczy, ze Gilberto czy Fabregas zlapie kontuzje i nie mam kim grac. Jest jeszcze Diaby, to fakt.RóżA pisze:Po prostu. To nie FM, nie da się mieć każdego. Szczególnie że jest nam zbędny. Środek pomocy mamy obsadzony wystarczająco.
Tak. Sypiam z Wengerem.RóżA pisze:Skąd możesz wiedzieć co się podoba Wengerowi a co nie? Sypiasz z nim? A fuj!
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 gru 2006, 23:14
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 23:15
Czyli jednak chodzi o FMa, wiedziałem. Aha, uprzedzając Twoją odpowiedź- tak, czepiam się słówek.guru pisze:Wystarczy, ze Gilberto czy Fabregas zlapie kontuzje i nie mam kim grac
Chcieli mieć na kolejny sezon Gallasa, nie udało się. Czyli jednak nie da się mieć każdegoguru pisze:Piszesz, ze nie da sie miec kazdego. Zobacz na CFC
Ja? Coś Ci się pomyliło.guru pisze:Tak na serio to nie zgrywaj glupka.
To wcale nie miało być śmieszne, to miało być uszczypliweguru pisze:Poza tym smieszne tez nie bylo.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 23:22
Mylisz sie. Chodzilo mi o fifeRóżA pisze:Czyli jednak chodzi o FMa, wiedziałem. Aha, uprzedzając Twoją odpowiedź- tak, czepiam się słówek.
Przypomina mi sie mecz z Realem na Santiago B.Jarzinho pisze:Ljunberg chyba takze grał czasami na tej pozycji
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio