West Ham United (zbiorczy) - Strona 6

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Który pierwszy opuści zespół ?

Carlos Tevez
15
20%
Javier Mascherano
21
28%
Obaj równocześnie
19
26%
nigdy nie odejdą
19
26%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 gru 2006, 20:50

Myslałem, ze Pardew wytrzyma na stołku do meczu z MU, a byc moze Fulham. Moze jednak warto bło zaryzykowac i wstrzas spowodowany nowym trenerem doprowadzi do kolejnej sensacji przy udziale WH. Jednak Curbishley to moze byc ktos podobny do Pardewa. Przy weminianych nazwiskach po zwolnieniu Alana, nie robi wrazenia. Myslałem, ze włascicel ma zamiar zrobic druzyne mogaca walczyc z najmocniejszymi, a do tego potrzeba kogos innego na stanowisku managera. Curbishley to człowiek mogacy conajwyzej zrobic z WHU wielkiego sredniaka, ktory malokiedy sie wychyla ponad srodek tabeli. Przez ostatnie sezony nic nie wiekszego nie zdziałał z Charltonem, a kiedy cos zaczeło sie dziac naprawde dobrego, szybko to sie konczyło.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 gru 2006, 0:55

Jarzinho pisze:Curbishley to człowiek mogacy conajwyzej zrobic z WHU wielkiego sredniaka, ktory malokiedy sie wychyla ponad srodek tabeli. Przez ostatnie sezony nic nie wiekszego nie zdziałał z Charltonem, a kiedy cos zaczeło sie dziac naprawde dobrego, szybko to sie konczyło.

Mnie ta zmiana trenera wcale nie zaskoczyla. Curbishley z tego co pamietam dobrze sobie poczynal z Charltonem a wielkich nazwisk w zespole nie mial. W tym sezonie widzimy slaba postawe Chalrton. Czyzby to mialo jakis zwiazek z odejsciem Curbishley'a? :think:
Moim zdaniem to dobra zmiana. West Ham zaczynal przegrywac coraz wyzej. Ile mozna? Ta zmiana musiala nastapic. Przed Curbishleyem trudne wyzwanie. W debiucie zagra przeciwko MU. :lol: Bedzie ciekawie...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 gru 2006, 15:25

guru pisze:
Moim zdaniem to dobra zmiana. West Ham zaczynal przegrywac coraz wyzej. Ile mozna? Ta zmiana musiala nastapic. Przed Curbishleyem trudne wyzwanie. W debiucie zagra przeciwko MU. Bedzie ciekawie...

Zmiana nasapisc musiała, to było pewne. Chodziło o to kiedy to nastapi i kto zostanie nastpca Alana. Curbishley to dla mnie nie odpowiednia postac do walki o cele jakie załozyl sobie własciciel klubu. Chyba, ze poprostu tka naprawde walka zacznie ise od przyszłego seoznu, bo z tego bedzie bardzo trudno zajac czołowe lokaty, mimo ze do konca zostało sporo kolejek. Nie iwem czy dobrze sobie poczyniał, przez 10 lat cos wiekszego Charlton zdziałał :?: Osobiscie sobie nie przypominam.

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 28 gru 2006, 21:46

guru pisze: Moim zdaniem to dobra zmiana. West Ham zaczynal przegrywac coraz wyzej. Ile mozna? Ta zmiana musiala nastapic. Przed Curbishleyem trudne wyzwanie. W debiucie zagra przeciwko MU. :lol: Bedzie ciekawie...
I wszyscy widzielismy co sie stało :lol: Myslę ze w sobote bez problemuporadzimy sobie z ManC. Trzeba odprawic z kwitkiem dwie druzyny z Manchesteru :D

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 gru 2006, 22:21

Rangiz pisze: wszyscy widzielismy co sie stało Myslę ze w sobote bez problemuporadzimy sobie z ManC. Trzeba odprawic z kwitkiem dwie druzyny z Manchesteru

No wstrzas nastapil jak to bywa w wiekszosci przypdakow, jednak narazie to była tylko taki dobry wyskok, a teraz WH chyba wraca na tory Pardewa. Taka porazka jak ta z Portsmouth nie napawa optymimem, wiec troche sie dziwie poprzednikowi. Jedyny zawodnik, ktory trzyma poziom to Teddy :P
Widac, ze trener szybko przywiazal sie do nazwisk, bo wprowadza tych samych zawodnikow. Nowosc to Tevez :twisted: Ktos powinien zastapic Zamore w skladzie, bo koles gra chyba tylko za te bramki z poczatku sezonu, a co go ogldadam to nic nie wliczajac swietnych marnowanych sytuacji nie wnosi do gry.. Takze Reo gra słabo i dziwie sie, ze nie da szans Mascherano, bo trudno mi uwiezyc, ze jest w slabszej formie niz Nigel.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 22:47

Jarzinho pisze:Takze Reo gra słabo i dziwie sie, ze nie da szans Mascherano, bo trudno mi uwiezyc, ze jest w slabszej formie niz Nigel.
Nigel poprostu jest zly na wladze WH za to, ze ci niepowiadomili go o ofertach z MU i Arsenalu, ktore 'ponoc' naplynely w ostatnim dniu okienka transferowgo. Ile Reo-Coker pogra w West Ham, tego nie wiem. Jedno jest pewne, przejdzie do Arsenalu. :twisted:
Rangiz pisze:Myslę ze w sobote bez problemuporadzimy sobie z ManC. Trzeba odprawic z kwitkiem dwie druzyny z Manchesteru
Nie chce sie powtarzac, Jarzinho juz cos napisal na ten temat. :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 22:49

guru pisze:Jedno jest pewne, przejdzie do Arsenalu.
To nawet nie jest śmieszne. Po co go wciskać gdzieś, gdzie po prostu nie ma dla niego miejsca? :roll:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 22:52

RóżA pisze:To nawet nie jest śmieszne. Po co go wciskać gdzieś, gdzie po prostu nie ma dla niego miejsca?
:o Nie rozumiem. Jak, u nas nie ma miejsca? Gdy wszyscy sa zdrowi to jest fajnie, tylko jak przyjda kontuje zaczyna sie lamentowanie. Wengerowi bardzo sie podoba gra Nigela. Zreszta kapitan Anglii U-21 tez wyrazil chec gry w Arsenalu. :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 gru 2006, 22:57

RóżA pisze:To nawet nie jest śmieszne. Po co go wciskać gdzieś, gdzie po prostu nie ma dla niego miejsca?

Absolutna racja, za kogo Gilberto :roll: czy Cesca, a przeciez wraca Diaby, on chyba takze gra w pomocy w srodku, przynajmniej go tam widzialem.
Reo to kolejny mlodzian, ktoremy wydaje sie, ze jest ... wie kim. Spadło troche krytyki i zaczal stroic pajaca.
Jesli juz chodzi o transfer, to pojawily sie plotki, ze Alan chce sprowadzic swojego byłygo podopiecznego Parkera z Newcastle, a tam mialby w zamian pojsc Nigel. Dla mnie Parker jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem, przynajmniej w kreowaniu gry, takze problemow nie ma wychowawczych z nim, wiec dla United to dobry krok. Jednak Watpie, ze Sroki na to przystana jak i sam Scott.
Inna plotak to przenosiny do Charltonu Mullinsa...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 22:59

guru pisze:Jak, u nas nie ma miejsca?

Po prostu. To nie FM, nie da się mieć każdego. Szczególnie że jest nam zbędny. Środek pomocy mamy obsadzony wystarczająco. Skąd możesz wiedzieć co się podoba Wengerowi a co nie? Sypiasz z nim? A fuj!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 gru 2006, 23:06

RóżA pisze:Sypiasz z nim? A fuj!
Calkiem mozliwe :lol: on lubi mlodych chlopcow :lol: :lol:
Jarzinho pisze:No wstrzas nastapil jak to bywa w wiekszosci przypdakow, jednak narazie to była tylko taki dobry wyskok, a teraz WH chyba wraca na tory Pardewa.
Trudno juz wyrokowac czy wracaja na stare tory zwlaszcza po przegranej z Pompies - bo w sumie to nowa sila w premiership a bilans Curbisleya to 1-1-1 :!: Ale trzeba sie zgodzic ze napastnicy marnuja okazje jak na zawolanie :lol: :lol:
Harewood - az dziw bierze co sie stalo z tym zawodnikiem :!: W ubieglym sezonie smigal jak ta lala a teraz :roll: Jedyna nadzieja na przyszlosc jezeli chodzi o napastnikow to powrot Ashtona - chociaz kto tam wie kiedy wroci a co wazniejsze kiedy wroci do optymalnej formy :twisted:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 23:09

RóżA pisze:Po prostu. To nie FM, nie da się mieć każdego. Szczególnie że jest nam zbędny. Środek pomocy mamy obsadzony wystarczająco.
Nie no. Wszystko jest fajnie gdy nie ma kontuzji. Wystarczy, ze Gilberto czy Fabregas zlapie kontuzje i nie mam kim grac. Jest jeszcze Diaby, to fakt.
Piszesz, ze nie da sie miec kazdego. Zobacz na CFC. Robben wiecej siedzi na lawie niz gra. (troche przesadzilem, ale w podstawowej '11' rzadko jest).
Gilberto najmlodszy tez nie jest.
RóżA pisze:Skąd możesz wiedzieć co się podoba Wengerowi a co nie? Sypiasz z nim? A fuj!
Tak. Sypiam z Wengerem. :o Tak na serio to nie zgrywaj glupka. Dobrze wiesz o co mi chodzilo. Poza tym smieszne tez nie bylo. W Zlotych ustach sie nie znajdziesz. Popracuj nad innymi kawalami. :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 gru 2006, 23:14

Skoro tu stroi fochy, po krytyce to co moze sie stac kiedy w Arsenalu gwiazda grac nie bedzie... Mowisz kontuzji dozna Gilberto badz Cesc i co nie kto grac. Jak pamietam jeszcze Bundeslige w CyfPolsacie :arrow: to zarowno Hlebi i Rosicky grali bardzo czesto w srodku pomocy i dobrze im to wychodzilo. Ljunberg chyba takze grał czasami na tej pozycji, jest i Flamini i Song, wiec nie wybrzydzaj.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 gru 2006, 23:15

guru pisze:Wystarczy, ze Gilberto czy Fabregas zlapie kontuzje i nie mam kim grac
Czyli jednak chodzi o FMa, wiedziałem. Aha, uprzedzając Twoją odpowiedź- tak, czepiam się słówek.
guru pisze:Piszesz, ze nie da sie miec kazdego. Zobacz na CFC
Chcieli mieć na kolejny sezon Gallasa, nie udało się. Czyli jednak nie da się mieć każdego :wink: Ale nie o to chodzi, teraz to ja się trochę niejasno wyraziłem. Chodzi mi o to, że nie można mieć również nadmiaru piłkarzy, mimo wszystko to również zbyt dobrze na zespół nie wpływa.
guru pisze:Tak na serio to nie zgrywaj glupka.
Ja? Coś Ci się pomyliło.
guru pisze:Poza tym smieszne tez nie bylo.
To wcale nie miało być śmieszne, to miało być uszczypliwe :]

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 gru 2006, 23:22

RóżA pisze:Czyli jednak chodzi o FMa, wiedziałem. Aha, uprzedzając Twoją odpowiedź- tak, czepiam się słówek.
Mylisz sie. Chodzilo mi o fife :o
Jarzinho pisze:Ljunberg chyba takze grał czasami na tej pozycji
Przypomina mi sie mecz z Realem na Santiago B. :smile2:

Ja nie zmienie zdania i wy go nie zmienicie. Dlasza duskysja nie ma sensu, bo to sa tylko moje domysly. :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”