AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 229

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 gru 2006, 1:30

Jesli chodzi o Fabiano to chodzilo mi.... o Inter :P

Dziwie sie, ze Milan zwrocil uwage i na Grimiego i Pato, szczegolnie zakup tego pierwszego mnie dziwi. Ciekawe kto im go polecil. Dla mnei grajek taki sobie nie wybijajacy sie ponad przecietnosc. Gdzies wyczytalem,ze rozegral ponad 70 meczy w pierwszej lidze...Wydaje mi sie, ze przeszedl do Racingu dopiero w lipcu tego roku. Rozegral w pierwszej lidze sporo mniej jakies 1/7 tego i strzelil moze jedna bramke i z jedna asyste, przynajmniej w pierwszej lidze. Cos w nim musi byc, moze dobre wyszkolenie, a dobry, czysty odbior. Przmawia za nim wiek.
Pato w KMŚ za duzo nie pokazał, wiecej napewno w spotkaniu z Club America, ale to i tak mało.
Jednak Kaka takze mialbyc w cieniu zarowno Diego i Robinho, a okazało sie wrecz odwrotnie, plus to niska cena.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 29 gru 2006, 1:49

acha. bo zrozumialem ze milan interesuje sie nim teraz :) a raczej watpliwe ze mialby odejsc juz teraz. kontrakt ma do 20 czerwca 2007 - to wiedzialem.

koles ma tak wielki potencjal ze juve nie powinno go oddac. szczegolnie ze pozostanie treze i kilku innych zalezy od sily przyszlej druzyny. bo to ze juve wejdzie do 1 ligi jest pewne. musza w zamiam miec pewnosc ze od razu beda walczyc o najwyzsze cele

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 gru 2006, 1:52

Jarzinho ale Lusi Fabiano był przypisywany co drugiemu klubowi :wink:

Transfer tego młodego Argentyńczyka może dziwić, tym bardzie że tak z nienacka. Tu nagle sie okazuje że półroku obserwowany ale cos to za szybko. Znaleśc mogły go dam dwie osoby, Cesare Maldini badz Leonardo. Ale to żadne ryzyko, czymś musiał do siebie przekonać. W tym momencie nikt od niego nie bedzie wymagał nic wiecej jak adaptacji itd. Jankulovskiego nie wygryzie na 99%. Zobaczymy co pokaże, nie przychodzi z etykietką wiec to mu na pewno pomoże. Chyba to bardzie taki ruch uzupełnienie, inna sprawa ze może okazać sie kartą :roll: Bo to różnie bywa...

Ja gdzies czytałem że Pato zrobił na naszych pozytyzne wrażenie tylko do meczu finałowego z Barca :P inna sprawa ze wcześniej grali z kelnarami. Ale to młokos ma 17 lat, wiec takie szukanie może sie opłacać jednak nie teraz, a co gorsza nie ma paszportu UE. Wiec jego osoba jest widziana przez mgłe :wink:

No fakt Ricky miał być tym trzecim. Ba chyba kosztował najmniej z całej trójki, [Diego przeszedł do Porto za wiecej niż 10 ?] ale nigdy nie ma gwarancji że sie trafi. Chybił trawił.

Ja zauważyłem że ostatnio znów debata na temat tego jak mają grać Canarinhos i jak Dunga ma ustawić mi. Dinho i Kake. Nawet mu zarzucają co nie co :P Ma bół głowy ale kto by takiego nie chciał mieć. Najważniejsze ze obaj moga grac razem i nie ma problemów. To sie odbije na innych graczach :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 gru 2006, 9:31

Milan złożył ofertę wypożyczenia z opcją transferu definitywnego za Antonio Cassano. Bardzo inteligentna decyzja , ponieważ Antek jest piłkarzem bardzo nieobliczalnym. Na stanie się rezerwowym ma takie same szanse jak na stanie się gwiazdą.
Ofertę musi jeszcze tylko zaakceptować Calderon z czym będzie oczywiście ciężko. Na pewno chciałby się pozbyć Włocha jak najszybciej , bo istnieje możliwość , że po pół roku Antek jeszcze bardziej straci na wartości.
Wszystko zależy od tego czy jeszcze jakieś inne kluby będą nim zainteresowane :) .
Drugi news to odrzucenie przez Lotito 6 mln ojro za Oddo. Prezydent Lazio chce za niego przynajmniej 7,5.
Zaza pisze:Aha czyli Kepa pierwszy na liście strat, jego pod uwage nie biore. Bo to bardzo ale to bardzo mało prawdopodobny ruch. Może nawet Sevilla go wypożyczy w La Liga - szkoda że tak chcą zrobić, ale zauważ Jarzinho że był taki okres że Chevanton był gotów do gry [zdrowy] a mimo to atak Sevilli wyglądał Kanoute - Lusi Fabiano. Czyli teraz Urugwajczyk był 3 w kolejności. A jak przeszedł Rosjanin ? Fabiano był łaczony już kiedys z Milanem ? wiesz było ostatnimi laty kliku tych "boskich" Canarinhos, On, Carlos Alberto, Nilmar, Fredzio. Narazie za graczem Lyonu może tylko "płakać" tym obecnie w Lyonie [bo Nilmar też -nadal- od Aulasa :wink:] Jak to kiedyś kto powiedział nie sztuka jest sie wybić... sztuka jest umnieć latać :twisted:
Właśnie też myślałem nad tą polityką transferową Sevilli. Po co im tyle napastników? Tym bardziej , że większość była w formie.
A tu kupują kolejnego 8) . Może i pozbyli się Kepy , ale może się zdarzyć , że na wypożyczeniu będzie błyszczeć i znowu wróci :lol: . Wtedy na pewno któryś z tych napastników będzie do wzięcia.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 29 gru 2006, 10:53

Zaza pisze:Nie, nie Ronald Viola kupiła Mutu za gotówke - 13 milionów [?] [swoją drogą powinna dziekować Bogu] ale Bojak, Juventus tylko wypożyczył. Z opcja pierwokupu, tylko że tam nie zapisano jaka to sume wiec teoretycznie Viola rozdaje karty. Inna sprawa ze on chyba ostatnio nie gra dla Starej Damy, miał okresy dobrej gre ale ostatnio nie ufa mu Deschamps.
Juventus wykupil polowe karty Bożinowa, czyli jak wiadomo, najwazniejsze w tym wszystkim bedzie, kto zlozy najwieksza oferte (anonimowa) pod koniec roku. Poza tym mozliwe, ze Juventus postara sie go wykupic w styczniu. Chociaz mi to tam jest jak narazie obojetne, Palladino pokazuje sie z o wiele lepszej strony :) chociaz to prawda, ze Bułgar za wielu szans nie dostaje.

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 29 gru 2006, 11:36

Niezbyt optymistyczne wieści dochodzą z Mediolanu...sprawy naszych transferów komplikują się.
Milan nie może dogadać się z Lazio co do ceny za Oddo i straszą, że kupią Bellettiego z Barcelony za 5 mln.
Cassano "tak" w Milanie, ale tylko na zasadzie transferu definitywnego, a nie na wypożyczenie.
Na koniec zostawiłam to, co mnie powaliło na łopatki. Okazuje się, że Grimi ponoć nie ma europejskiego paszportu :shock: . Jeśli okaże się to prawdą to nici z transferu.
Dawno nie było takiego zamieszania... :roll:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 gru 2006, 11:54

Diamen23 pisze:Ofertę musi jeszcze tylko zaakceptować Calderon z czym będzie oczywiście ciężko. Na pewno chciałby się pozbyć Włocha jak najszybciej , bo istnieje możliwość , że po pół roku Antek jeszcze bardziej straci na wartości.
Nie koniecznie. To pół roku w Milanie mogłoby tylko pozytywnie odbić się na wartości Cassano bo tam w przeciwieństwie do Realu ma szanse na grę. U Capello całkiem niedawno podpadł do bólu, zarząd dał mu zielone światło w poszukiwaniu nowego pracodawcy, a na dodatek przybył mu kolejny konkurent do miejsca w składzie :P

Nikt przyzwoitej gotówki za Cassano obecnie nie da, a jeśli na wypożyczeniu w Milanie nieźle by się spisywał to wartość Włocha by wzrosła. Później Milan mógłby chcieć transferu definitywnego, a Real mógłby liczyć na to, że Antek się "zwróci" :wink:

Jak pojawi się konkretna oferta wypożyczenia to myślę, że ani Capello ani tym bardziej Calderon nie będzie stawiał przeszkód.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 gru 2006, 12:38

Lakier - no to też zmienia postać rzeczy, choć wiesz jak jest z tymi "slepymi aukcjami", ale Juve w takim razie ma nie tylko prawo pierwokukupu ale i połowa karty :wink: Wiec jak sie zdecyduje to za pewni nic im nie przeszkodzi. Sam Bojek cos nawet komentuje ale to mało prawdopodobne by Milan walczył o niego w zimie. Tym bardzie ze jest taka sytuacja jak piszesz.

O tym co Ewa pisze jest głośno, ale Lotito jest w kropce :!: Nie da Oddo 2,5 miliona za sezon a jak da jemu to w czym jest gorszy Rocchi, Pandev, Ledesma itd ? Lotito nie zaryzykuje bo rozwali drużyne. To twardy negocjator tylko że gra tymi samymi kartami. Spokojnie wymieknie. Szkoda że tak to sie ciągnie ale coż ... Belletti ? z braku laku i kit dobry ale przeciesz nie moze grać w LM [?] To plota ala altenatywa. Nie ma żadnych innych opcji tylko Oddo :!: Jak mnie teraz zawioda to pozabijam :P

Inna opcja to ... Sergio Ramos :lol: To mnie na maxa rozbawiło, nie dośc że Real chce za niego jak za zboże, to jeszcze Hiszpań w Milanie :? Puyol to tak :P Kogoś ponosi Milan tak chce Ramosa jak Real wiązał nadzieje z Gravesenem :P Sergio to świetny obrońca i teraz trzeba by zapłacić tyle że nie warto nawet zaczynać, kto wpada na takie ploty ? Przeciesz Real zawoła 2 razy wiecej niż dał za niego, a Milan mógł by znaleśc dwóch za ta kase. A co ciekawe Hiszpańska prasa pisze że Berlusconi oferuje itd... jak by nie wiedzieli że Sylwek nie zajmuje sie takimi sprawami od x czasu. Pewnie sam negocjuje transfer Oddo hehe

A jeszcze sie okaże że Milan zakontraktuje tego Grimi'a np. dla Sampdori :roll: [patrz Fabio Quagliarella :] ] I to już całkiem beda jaja jak berety. Bo gość nawiązuje do Paolo a tu ma lipe.

Cassano ? chyba jedynym problemem jest to że Real sądzi iż może Antka jeszcze wykorzystać. Bo nie jest problemem kasa czy zapisanie w umowie o wypożyczeniu tych 5 milonów. Problemem może być fakt iż Milan nie chce słyszać z ust ludzi z Madrytu opcji "Kaka'", i dał to jasno do zrozumienia. Antek przebywa w Itali i teraz on postawi Real pod scianą. Za duzy nacisk opini publicznej i znawców. Krótko mówiąc słowami naszego polityka "Milan albo śmierć" nawiązujac do Nicei :P W sumie to chyba oba kluby sie mogą dogadać, bo oba na tym mogą wyjśc, obojetnie czy na zasadzie wypożyczenia czy też kupna odrazu. Bo ani Real nie wiele ryzykuje, ani też Milan. A pomyśleć że dwa lata temu Antek to była najwieksza nadzieja Włoskiej piłki i kluby takie jak Milan, Inter, Juve dawały Romie z 25 milionów :roll: A teraz "problemem" jest fakt czy wypożyczony czy kupiony za... 5 milionów. A show musi trwać, kiedy nie trwało ? Jeszcze Marca napisze że bedzie wymiana "łeb w łeb" Kaka - Cassano, a Corriere że do Antka, Real dorzucił Robinho i woła 12 baniek :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 30 gru 2006, 4:38

belletti i jego agent (i zarazem brat) powiedzieli ze nic o milanie nie wiedza a w barcelonie jest im dobrze. wiec eot

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 gru 2006, 13:45

Koeman zaufaj mi w Milanie też o tym nic nie wiedzą :wink: To jest poprostu prasowa alternatywa a zarazem danie sygnału Lazio że nie tylko Oddo jest w orbicie zainteresowań. Półtora roku temu Alberto Gilardino został nazwany najbardzie chodliwym towarem w Itali, nawet masło czy pizze rzadziej sprzedawano, a każdy wiedział jak będzie. Podobnie jest teraz z Oddo. Mimo że inna kasa i że zima. Tylko chyba jakieś nagłe styki mogą spowodować brak porozumienia. Wiesz jak jest jeśli prawa wymieni 10 prawych obrońców to zawsze trafi, i potem może napisać "zgodnie z naszymi informacjami" :wink: Wiec jeszcze kilka alternatyw bedzie.

Nic nie mam do Bellettiego, ale głupotą było by kupowanie obrońcy na prawa strone tylko na lige skoro tam sobie może poradzic 3 graczy z obecnej kadry. Cafu od urodzenia, Bonera z czasem a i Simic gra poprawnie na boku. Jednak klub szuka typowe prawego defensora jak Cafu i właśnie dla tego by go już powoli luzować. Co innego gdyby Juliano grał na środku, wtedy nawet spalenie w pucharach nie było by takim problemem. Ale też sam transfer nie miał by sensu za wzgledu na pozycje.

Inna sprawa że celowniki na La Liga ... Belletti no jeszcze sa jakies podstawy do plotek, ale Sergio Ramos ? Przeciesz Real teraz zawoła z 30% wiecej niz dał, [a dał chyba 30 baniek ?], i nie szkodzi że nie jest wart tych pieniedzy. Bo umiejetności ma ale troche na wyrost sie go ocenia. Za taka kase może śmiało sciągna dwóch nie gorszych obrońców. Sprawdzonych w serie A, nawet starszych co w tym wypadku nie jest żadnym problemem.

Philippe Mexes - no spoko nawet jak naprawde ma kłopot z dogadaniem sie z Romą ws. nowego kontraktu, i jego agent szuka mu klubu, to po 1 informacje o mega ofercie Milanu mogą być zagrywka mobilizujacą Roma, a po 2 odkiedy w zimie sie wydaje ... 15 milionów funtów. A jeszcze inna kwestia to oddanie Kaladze który w poprzednim sezonie był najlepszym stoperem Milanu i jednym z najlepszych w całej lidze ! Nawet jeśli oferta Chelsea jest aktualna to była by głupota. Bo nie oddadza teraz Kaladze gdy on na środku obrony gra jak nigdy.

Mexes to jeden z tych piłkarzy których sam zawioze do Milanello jak sie zdecyduje, ale na to że on czy podobni jemu za takie pieniądze zasila Milan w zimie jest 1%, słowanie jeden procent szans...

Bo żadne klub nie wyda w zimie 15 milionów funtów na piłkarza który nie zagra w najbardzie elitarnych rozgrywkach - "liga bogaczy" :]

Na temat innych plotek nie ma co w sumie pisac bo za tym nikt nie nadząży. Ale spróbójmy...

Leandro Grimi jest ale go jeszcze nie ma. Także nawet w tym momencie plota i tyle, a to że on przeszedł badania i już cukrował to nic do czasu oficjalnego stanowiska klubu. Bo ja juz widziałem takich którzy nawet trening odbyli :P

Cassano - czyli "transfer albo śmierć", debata trwa na temat tego czy Milan uratuje piłkarskie życie Antkowi. Włochy są podzielone tak jak fani Milanu. Dla tego trzeba zostawić decyzje Ancelottimu. Bo to on musi być pewny że da rade. Bedzie to bedzie, nie to nie.

Bojinov - swoją ostatnia wypowiedza troche zagotował działączy Juve, ale chyba nie daje znaków ? w zimie nie ma tematu, bo i Juve i Viola nie strzelą troche do swojej bramki.

Fabio Quagliarelli - ciekawy grać, młody, uzdolniony. Ale jest małe ryzyko. Może należy dać mu czas aż coś wiecej pokaże na stadio Luigi Ferrarisa. Strzela piękne bramki ale to nie wszystko.

Złote dzieci i znów temat rzeka - ostatnio było ich troche łaczonych z Milanem. Tylko to nic nie zmienia, bo żaden z nich nie za bardzo pomoże man juz w tym sezonie.
np:
- 18 letni - Lucas Pezzini z Gremio Porto Alegre.
- Alex Pato z Internacionalu - lat 17...
- Czy dziś 18 - letni piłkarz Cruzeiro - Kerlon, zwany "Foquinha".

Jak dla mnie do lutego cisza prasowa :!: Bo naprawde za tym sie nie da nadążyć, jestem pewny że w tym oknie nie bedzie zakupów a jedynie uzupełnienia. Mocne uzupełnienia które beda w stanie nawet grać pierwsze skrzypce [patrz Oddo] ale w żadnym razie nie bedzie transferu typu Mexes 15 milionów, czy nawet ostatnio przygaszony temat Trezeguet. I inne tego typu. Oby tylko Lysy nie zrobił jakiegoś numeru. Bo w zasadzie nie trzeba zmian a własnie uzupełnienie, najwazniejsze by do zdrowie wrócili piłkarze którzy całą rundze byli na L4... Ale zdrowie czy świeżośc i pełnych bateri nie da sie kupić :? Dla tego naszym najwiekszym wzmocnieniem bedzie ... zimowa przerwa ! Mi. mistrozwie świata wreście odpoczną, wylecza sie i to bedzie nasze mercato na Malcie :]

Forza Milan :!:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 gru 2006, 14:05

Złote dzieci i znów temat rzeka - ostatnio było ich troche łaczonych z Milanem. Tylko to nic nie zmienia, bo żaden z nich nie za bardzo pomoże man juz w tym sezonie.
np:
- 18 letni - Lucas Pezzini z Gremio Porto Alegre.
- Alex Pato z Internacionalu - lat 17...
- Czy dziś 18 - letni piłkarz Cruzeiro - Kerlon, zwany "Foquinha".
z tych pilkarzy nie widzialem tylko w akcji lub sobie nie przypominam Lucasa moze gral na jakims turnieju w Ameryce Pld transmitowanym przez Eurosport ale nie pamietam go wiec nie bede sie o nim wypowiadal....ale Kerlona i Pato widzialem i mysle ze odbaj maja wielki talent ale Kerlona bym widzial w Milanie...tak jak mowi juz jego gria mi sie spodobala i nie chodzi o ten jego charakterystyczny trick ale chlopak jest szybki dobrze wyszkolony technicznie a strzal tez ma bardzo silny i dobrze strzela wolne.chcialbym zeby go kupili ale zeby kwota nie wieksza niz za transfer Kaki.....z tych mlodzieniazzkow to wydaje mi sie zeon jest najlepszy z wszytkich ktorych nam przypisywana lacznie z Higuainem....

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 30 gru 2006, 20:58

Zaza pisze:Koeman zaufaj mi w Milanie też o tym nic nie wiedzą Wink To jest poprostu prasowa alternatywa a zarazem danie sygnału Lazio że nie tylko Oddo jest w orbicie zainteresowań. Półtora roku temu Alberto Gilardino został nazwany najbardzie chodliwym towarem w Itali, nawet masło czy pizze rzadziej sprzedawano, a każdy wiedział jak będzie. Podobnie jest teraz z Oddo. Mimo że inna kasa i że zima. Tylko chyba jakieś nagłe styki mogą spowodować brak porozumienia
Ja bym nie byl taki pewny ze Oddo do nas przyjdzie. Bo jakby nie patrzec to Nam powinno zalezec na sprowadzeniu go i klucenie sie o 1,5mln euro(bo chodzi chyba o taka kwote) moze doprwadzic do tego ze go w koncu nie kupimy. Bo jakbynie bylo On jest kluczowym zawodnikiem Lazio, nie chce opuszczac klubu, klub nie chce go sprzedawac wiec to Lotito dyktuje warunki i nie bardzo widze sens w postepowaniu Galianiego i Braidy. Stac nas na danie Lazio tyle ile chca to dajmy im to i bierzmy jednego z najlepszych prawych obroncow na swiecie.
A tak na marginesie-skapstwo naszych dzialaczy nie wyjdziem nam na dobre, byc jedneym z najbogatszych klubow na swiecie i ogladac dwa razy kazde wydawane ojro. Paranoja :P

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 30 gru 2006, 21:07

Mates, nie jestem do końca pewna czy aby na pewno Oddo nie chce opuszczać Lazio. Dzisiaj na włoskich portalach ukazała się informacja jakoby zawodnik był już blisko Milanu, a nawet Lotito zaczął już poszukiwania zastępcy dla Oddo. Kluby są bliskie porozumienia i to kwestia kilkudziesięciu godzin, może kilkunastu. Ponoć różnica już jest niewielka...0,5 mln euro
Zgodzę się jednak z Tobą, że to paranoja...chcą 8,5 mln euro to dajmy im + Foggię i "gra gitara" :) Tylko, że nam łatwo jest mówić 'dajmy', ale nie znamy do końca całej sytuacji. Media często "koloryzują". Nie można do końca im ufać...jedyne co nam pozostaje to czekanie na oficjalny news na stronie Milanu.

Pzdr :)
Ostatnio zmieniony 30 gru 2006, 21:10 przez Ewa_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 gru 2006, 21:08

Mates to stoimy w miejscu bo ewentualne informacje na temat targowanie sie jak i braku porozumia lub jego osiegnieciu sa z tego samego źródła co informacje ne temat Bellettiego. Czyli prasy...

Claudio Lotito wie jak robic interesy ale wie również że tak może grać do czasu. Bo Oddo musiał by podpisać z Lazio nową umowe, a on mu nie da ile z tytułu kontraktu ile Massimo chce, w lecie Milanu już sie nie zgłosi, to jest pewne. Ostatnia czansa by zarobić tak Lazio jak i sam Massimo który teraz zarabia co tu dużo mówić "grosze" jak na Mediolanskie warunki. Oczywiscie może być tak że Lotito powie dwa razy "NIE' a trzeciego już nie bedzie bo Milan odpuści ale chyba oba kluby maja w tym interes. Tylko Lotito chce być "zabezpieczony" wymaga by oddo sam postanowił "odchodze !" Nie chce ale musze - jak mówił Lech Wałesa - pamietajmy też że w tym momencie Milan daje Im Pasquale Foggie a to nie jest pikarz który nic nie potrafi. Wiec w sumie to nie bedzie tylko 6 czy 8 milionów gótówki.

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 30 gru 2006, 22:04

Zaza mysle ze trzeba zachowac spokoj. Ja od wakacji stracilem zaufanie do naszych dzialaczy i wole nie byc takim optymista dopuki nie zobacze na wlasne oczy ze Oddo jest w kadrze na Malte.

Omawiasz ten transfer z wielkim optymizmem i podnieta jakby wszystko bylo okej, tak samo jak bylo w lecie z Zambrotta, Buffonem. Szanse sa duze, ale lepiej poczekac bo chyba kazdym z nas nie ma zamiaru znów sie tak pieknie rozczarowac jak bylo to jakis czas temu. Z tym szefem Lazio t onigdy nic nie wiadomo gosc jest strasznie upierdliwy ....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”