Kto mistrzem w Anglii w sezonie 2006/2007 - Strona 14

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto będzie Mistrzem Anglii w sezonie 2006/2007

Manchester United
66
46%
Chelsea Londyn
40
28%
Arsenal
22
15%
Liverpool
3
2%
Everton
3
2%
Tottenham
0
Brak głosów
Bolton
3
2%
Newcastle
1
1%
Blackburn
5
3%
Manchester City
2
1%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 gru 2006, 14:46

Dobra podsumowując bo to do niczego nie prowadzi:
fieldy pisze:Ciekaw jestem jednego, jak zagra ManU, kiedy zabraknie 7 podstawowych graczy.

Moze tak jak w meczach z Wigan i Reading :o gdzie po szesciu(wszedł Ronaldo(Wigan Giggs(Reading) ) :o

Filedy nie zgadzasz sie z moim zdaniem a ja z twoim to fakt. Ale ty zacznysza pisać że nadaje sie do złotych ust, ze nie ogladam meczy , ze jestem dzieciakiem piszacym bzdury itp. Po co to? tylko prowokujesz swoimi idiotycznymi wypowiedizami moje rownie idiotycznie wypowiedzi. Masz argument to podaj a nie uzywasz takiej taniej prowokacji.
Mam inna filozofie piłki i mam swoje zdananie na pewne teamty, a ty nie potrafisz sie w normalny sposob do tego ustosunkowac tylko mnie "wymiewasz" bo tak najłatwiej, rownie dobrze ja bym mogł to zrobic w stosumku do ciebie.
Pisz co cie boli w moim zdaniu i ja napisze co mnie boli w twoim :P po koleji bo chodził o przyczne słąbej formy Arsenalu a etraz sa porónania Pata vsSilva.

RóżA pisze:Wykaż się choć minimalną inicjatywą i sam poszukaj tego w statystykach.

Roza tak na chłopski rozum jak w staystykacj mam poszukać w którch meczach Pat przeszedłobok meczu :?:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 gru 2006, 14:49

Rossi pisze:Roza tak na chłopski rozum jak w staystykacj mam poszukać w którch meczach Pat przeszedłobok meczu
Tak na chłopski rozum? Z ocen pomeczowych.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 gru 2006, 14:56

RóżA pisze:Tak na chłopski rozum? Z ocen pomeczowych
Czy oceny moga wyrazic że przeszdł obok? no zastanów sie :roll: dadza mu 5 to znaczy ze przeszedł że sie nie angażował że nie chciał wygrać ze odstawiał noge? czy moze że pruboał z całych sił a nie wychodziło :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 gru 2006, 14:59

Rossi pisze:dadza mu 5 to znaczy ze przeszedł że sie nie angażował że nie chciał wygrać ze odstawiał noge? czy moze że pruboał z całych sił a nie wychodziło
Wątpisz w profesjonalizm osób przyznających te oceny :> Gdyby się starał to na pewno zostałoby to zauważone, o to się nie bój.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 gru 2006, 15:00

Rossi pisze:Ale ty zacznysza pisać że nadaje sie do złotych ust, ze nie ogladam meczy , ze jestem dzieciakiem piszacym bzdury itp. Po co to? (...) Masz argument to podaj a nie uzywasz takiej taniej prowokacji.
a wczesniej ...
Rossi pisze:ty idzi do tematu miłosci bo tutaj nie masz nic do powiedzenia
Rossi pisze:żal dupe siciska jak sie widz Ronaldo ow takiej formie nie?
Rossi pisze:idzi i srubuj kolejne rekordy w ilosci postów ale w tematach 'mniej rozgarnietych"
Rossi pisze:na przestrzeni ostatnich dwóch lat ogladam ich wiele nie koniecznie na żywo bo kolidują czasem z meczami MU ale ogladam a ty to nie wiem
szczęśliwego nowego roku

EOT

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 gru 2006, 15:11

Wszystko sie zgadza tylko że ja napisałem :
Rossi pisze:prowokujesz swoimi idiotycznymi wypowiedizami moje rownie idiotycznie wypowiedzi.

przyznalęm sie do idiotycznych wypowiedzi(ty je wyszczegolniłes mi sie twoich nie chce a wiesz ze sa) ale ty mnie sprowokowałes piszac swoje idiotyzmy :roll:

RóżA pisze:Wątpisz w profesjonalizm osób przyznających te oceny Gdyby się starał to na pewno zostałoby to zauważone, o to się nie bój.
No pewnie przykłąd:
Ji-Sung Park
SkySports: Powoli zaczyna łapać formę. 6
po wczorajszym meczy gdzie Park grajac jak skrzydłowy nie wrzócil ani razu pilki nie szarzowali byl odpychany jak dziecko :roll: Tyle z MU wygral i dzinnikarze ze SKY chyba w mysl zasadny "zwyciezcow sie nie sądzi" dali koreaniczykowi 6 co jest sporym naduzyciem :roll: dalej wieżysz w oceny pomeczowe i ludzi kotre je wystawiają :o

chcialem usnac ale sie nie da przepraszam :(

gdybym był mściwy to byś dostał za 'idiotyzmy' i posta pod postem, chyba sie w nowym roku wrazliwy zrobie :D // fieldy

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 gru 2006, 15:20

Rossi pisze:dalej wieżysz w oceny pomeczowe i ludzi kotre je wystawiają
Tak, dalej wierzę. Takiej odpowiedzi się spodziewałeś? Nie odpisuj.

EOT

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 gru 2006, 15:23

RóżA pisze:Tak, dalej wierzę. Takiej odpowiedzi się spodziewałeś? Nie odpisuj
No widzisz taka jest rozmowa z toba ja ci daje przykłąd a ty nie dosci ze nabijasz posta to nic nie wnosisz so tego jeszcze mówisz mi abym nie odpisywał :? fajnie sie rozmawai co prawada jałowo ale juz sie przyzwyczaiłem :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 gru 2006, 15:25

Rossi pisze:No widzisz taka jest rozmowa z toba ja ci daje przykłąd a ty nie dosci ze nabijasz posta to nic nie wnosisz so tego jeszcze mówisz mi abym nie odpisywał
Nabiłem posta, o ja :o Dla mnie ten śmieszny licznik mógłby zostać skasowany, do szczęścia mi potrzebny nie jest. Odpowiedziałem na zadane przez Ciebie pytanie, czego jeszcze się spodziewałeś? Gradu przykładów z mojej strony? Niestety się przeliczyłeś.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 gru 2006, 15:43

No widzisz ja dałem przykłąd ze oceny pomeczowe mozna miedzy bajki włozyc no chyba ze grasz duzo w FM i to sie dla cibie liczy. Nie umiesz nic ciekawego napisac to nie pisz i mi dupy nie zawracaj bo myslem ze pogadamy normalnie :roll: a miał być miły :o Mowisz że sa miarodajne a nie są wiec po raz kolejny pytam sie jak po statystykach mam wywnioskowac ze Pat przechodzil "obok" jakiegoś meczu ? walnołeś gafe i teraz nie ma jak sie wykrecić....może poprostu przyzan sie że napisałs głupote :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 gru 2006, 15:54

Rossi pisze:No widzisz ja dałem przykłąd ze oceny pomeczowe mozna miedzy bajki włozyc no chyba ze grasz duzo w FM i to sie dla cibie liczy.
Przyłapałeś mnie. Akurat gram w FMa :?
Rossi pisze:Nie umiesz nic ciekawego napisac to nie pisz i mi dupy nie zawracaj bo myslem ze pogadamy normalnie
I kto to mówi :lol:
Rossi pisze: Mowisz że sa miarodajne a nie są wiec po raz kolejny pytam sie jak po statystykach mam wywnioskowac ze Pat przechodzil "obok" jakiegoś meczu ?
Według mnie są miarodajne, przynajmniej w jakimś stopniu. A na pytanie odpowiedziałem Ci już wcześniej.
Rossi pisze:walnołeś gafe i teraz nie ma jak sie wykrecić
Ja się od niczego nie wykręcam, tym bardziej że nie mam od czego.
Rossi pisze:może poprostu przyzan sie że napisałs głupote
Ja się nie przyzan że napisałs głupote. I basta!

Z mojej strony koniec tego żenua. Mykam się szykować na Sylwka.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 gru 2006, 16:00

Miłej zabawy a co do postu jak zwykle zero tresci też spadam na impreze. Wszystkim fanom United zycze mistrzostwa w nowym roku , kanonierom życze aby znalezil pryczne swojwj fatalen dyspozycji i napsuli troche kriw niebiskim. Bawmy sie bo jest okazaja podwójna 8) narazie napinaczu :twisted:

Arjenek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arjenek » 13 sty 2007, 23:16

Moim zdaniem mistrzem Anglii w tym sezonie zostanie Chelsea Londyn nie dlatego,że jest to mój ulubiony klub tylko dlatego,że Chelsea juz zlapało zadyżke a MU nie,wiec w tym czasie gdy Manchester United bedzie mial lekki przestój Chelsea ich zlapie i nie odda,az do konca mistrzostwa.

Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wosek07 » 14 sty 2007, 0:06

Arjenek pisze:Moim zdaniem mistrzem Anglii w tym sezonie zostanie Chelsea Londyn nie dlatego,że jest to mój ulubiony klub tylko dlatego,że Chelsea juz zlapało zadyżke a MU nie,wiec w tym czasie gdy Manchester United bedzie mial lekki przestój Chelsea ich zlapie i nie odda,az do konca mistrzostwa.

I tak sobie tłumacz ;] Chelsea natomiast limit szczęścia już wykorzystała :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sty 2007, 0:25

Wosek07 pisze:I tak sobie tłumacz ;] Chelsea natomiast limit szczęścia już wykorzystała

Chyba limit pecha został wyczerpany... nikt wiecej uz raczej nie powinien wypasc ze skladu. A jesli szczesciem mialy byc wygrane w koncowce, to jakim teraz odneisieniem ma byc wczorajszy wynik 4-0.
JA nadal uwazam Londynczyow za kandydata numer 1, MU nadal ma przed soba wyjazdy z cała czołowka Premiership...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”