Wszystko o Pro Evolution Soccer

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 01 sty 2007, 19:50

stomil olsztyn forever pisze:Mi tez sie wydaje ze ta czesc jest troche niedopracowana ..
W jakim sensie :shock: Napewno PES jest lepszy niż FIFA :roll:

stomil olsztyn forever pisze:Zeby kupic jakiegos dobrego zawodnika trzeba wydac ponad 30.000

Zapewne chodzi Ci o Master League. Otóż jak zaczynasz grać w ML to na początku masz takie opcje. Nie pamiętam jak to szło po kolei, ale wybierasz poziom trudności gry, klub którym chcesz grać, i jest tam coś takiego jak 'aktywność transferowa'. Czyli ustawiasz sobie poziom trudnośći podczas 'Negociations round'. Jak masz ustawiony najwyższy poziom to się nie dziw że trudno jest wyciągnąc graczy z ich klubów :roll:

stomil olsztyn forever pisze:Pozatym obroncy blokuja polowe moich strzalow...
No to czyli prosty wniosek... jesteś za słaby :wink: To chyba dobrze że komputer myśli, że jest lepszy i mądrzejszy niż w poprzednich seriach nie ? Potrenuj sobie na niższych poziomach, zrób sobie taktykę która odzwieciedlałaby twoje mocne strony podczas gry w PEs'a.

stomil olsztyn forever pisze:oglby ktos powiedziec jak grac przez siec?
A jakiego masz neta? Jak masz poniżej 256 kb /s to nie opłaca Ci się grać nawet, duuużo lagów.. Aha, i przez neta czy PS2 ?
Ja osobiście gram przez neta na Ps2 i wszystko jest ok. treba tylko ustawić sobie połączenie sieciowe, jak masz konsole to kupić kabel (ok 3 zl) i ustawić sobie opcje sieciowe w samej grze :wink:

A ja mam inną sprawę :)
Jak już wyżej pisałem mam Ps2 ale nie mam jeszcze option file'ów :cry: spryczak czy te of które ty podałeś będą chodziły na Ps2? Chodzi mi głównie o of z butami nike, prawdziwymi nazwami drużyn i zawodników, herbami klubów 8) Wiem ze jak będe miał tego of to przegrać go na Cd uruchomić SWAPA i skopiować tego option file'a. Ale nie wiem czy te z PC będą działały na Ps2 :cry:
Proszę o pomoc

Wróć do „Hyde Park”