W jakim sensiestomil olsztyn forever pisze:Mi tez sie wydaje ze ta czesc jest troche niedopracowana ..
stomil olsztyn forever pisze:Zeby kupic jakiegos dobrego zawodnika trzeba wydac ponad 30.000
Zapewne chodzi Ci o Master League. Otóż jak zaczynasz grać w ML to na początku masz takie opcje. Nie pamiętam jak to szło po kolei, ale wybierasz poziom trudności gry, klub którym chcesz grać, i jest tam coś takiego jak 'aktywność transferowa'. Czyli ustawiasz sobie poziom trudnośći podczas 'Negociations round'. Jak masz ustawiony najwyższy poziom to się nie dziw że trudno jest wyciągnąc graczy z ich klubów
No to czyli prosty wniosek... jesteś za słabystomil olsztyn forever pisze:Pozatym obroncy blokuja polowe moich strzalow...
A jakiego masz neta? Jak masz poniżej 256 kb /s to nie opłaca Ci się grać nawet, duuużo lagów.. Aha, i przez neta czy PS2 ?stomil olsztyn forever pisze:oglby ktos powiedziec jak grac przez siec?
Ja osobiście gram przez neta na Ps2 i wszystko jest ok. treba tylko ustawić sobie połączenie sieciowe, jak masz konsole to kupić kabel (ok 3 zl) i ustawić sobie opcje sieciowe w samej grze
A ja mam inną sprawę
Jak już wyżej pisałem mam Ps2 ale nie mam jeszcze option file'ów
Proszę o pomoc