Moderatorzy - ocena pracy - Strona 47

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 sty 2007, 0:30

Zaza pisze:Ale inne sprawy sa do załatwienia, nawet bez funduszy, choc one akurat też nie powinny być problemem, mając plany na przyszłosc w kontekscie tego potralu.
Zaza maly formularz:
Sprawa numer:
1.
2.
3.
4.
5.
...

Wypelnij.

Czesc druga:
Plany na przyszlosc numer:
1.
2.
3.
4.
5.
...

Prosze Cie, nie zmuszaj nas do myslenia, ze masz plany, a tak naprawde to piszesz tylko po to, zeby pisac.

Kliknij mnie Zazo!

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 03 sty 2007, 0:33

Zaza pisze:Bellus tylko marszełek sejmu najcześciej wie o czym rozmawiają posłowie, tym bardzie jeśli sam prowadzi ta debate Rolling Eyes Wiec chyba nie trafiłeś do końca - bo zauważ ze marszałkiami nie zostają szeregowi posłowie - Marek Jurek, Jarek, Lech niby 4 a jest 3
Hmmm szeregowi posłowie nie zostają, bo w przypadku śmierci premiera (taki np śmigłowiec spadnie a pilotowi nie starczy umiejetnosci by go posadzić) marszałek sejmu de facto rzadzi krajem.
Marszałek prowadzi dyskusję na zasadzie, że stosuje się do regulaminu który jasno (bądź nie) co kiedy trzeba robić, etc. Marszałek nie zawiera czy też nie powinien zawierać głosu. Co do wiedzy marszałka sejmu to mam wrażenie, że są posłowie o większej wiedzy aniżeli taki Jurek.

Tylko, że tutaj odbiegamy od tematu.

Ja sam jak zostałem modem to miałem jak dobrze pamiętam około 150 postów. Zwróć uwagę, że mod to nie jest jakiś kolejny stopień - ranga zależna od ilości postów.

A co do tego, że nie chcesz odchodzić. Pomyśl o tym, że pilka.pl to dom. Kamerdyner może Cię z niego usunąć, jeśli nie będziesz respektował zasad przyjętych u kogoś w domu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2007, 1:14

Krzysztof ale troche sie ta sondą nie popisałeś, bo dobrze wiemy że bez Dzidziusia nie wiele zrobisz wiec do tego czasu to i sam coś wymyślisz.

Troche za dużo tematów na raz poruszulismy, bo tak jak wp to był wymysł Piwus tak by tylko dowalić do pieca, tak tematy odnoście tego ze nikt z was już na tym nie panuje to bardzie poważna sprawa.

Tylko co to da że ja czy ktos cos napisze skoro i tak cały czas mam wrażenie że nie panujecie nad tym wszystkim. Seriws przerósł oczekiwanie Agnieszki, Dzidziusia czy Oskara i to nie ulega watpliowiśc, problemem nie jest dalsze jego wizja czy checi lub fundusze ale sam fakt że Agnieszka by chciała nie wiele może sama. Piwus też by pewnie chciał zmian jakis nowych udogodnień i też jest "uzależniony" - pamietam jak jakisz czas temu Piwus z jednym z tematów próbował robic dobrą mine do złej gry, odnoście tego że wszystko idzie załatwić tylko nie ma pomysłów ewentualnie funduszy itd. że ja wymyślam a sam nie wiem czego chce, ale jak może powaznie rozmawiac na tem temat spoko on stoi od roku ? Teraz już wiem że nie wiele mógł wtedy zrobić w tej kwesti. Może faktycznie przegiełem z tym że za dużo wymagałem od Piwus z racji funkcji jakiej pełni, ale na miłośc boską kto ja nie On ? Spójrzmy w druga strone ! Kto jak nie on może cos działać w tej sprawie ? Bo jesli serwis w takie postaci już jest "za duży", to chciał bym to usłyszeć od kogoś z Was wprost. Nie ma planów i przyszłośc i tyle. Bo z jednej strony powinno mi to latać koło dupy jako szeregowamu użytkownikowi, ale Wam też ? Jeśli taki użytkownik forum jak ja przez przeszło rok z 30 razy próbował sie skontaktować z administratorem to wybaczcie, dokąd to idzie ? Czy tego nie dostrzegacie ? Nikt nie miał odwagi napisac wprost tego co wiem już od dawna, że modzi na czele z Piwusem - "stoją w miejscu" - ale panowie chyba sama decyzja Dzidziusia i ewentalna aprobata powinna być najmniejszym probleme. To aż strach pomysleć jakie inne problemy mogą być skoro już na początku są kłopoty z samym dialogiem.

Teraz do Piwusa - od pewnego czasu masz najwyrażniej jakiś uraz do mojej osoby, ale to nie jest problem. Bo jesli naprawde uważasz że to było w ostatnim czasie powodem naszych spieć, jest nie potrzebne, tak trudno Ci było napisac podczas rozmowy ze mną na gg czy tu na forum "Zaza nie wymyślaj, bo siedzimy" Sądzisz że gdybyś wtedy tak przedstawił sprawe nasze dalsze debaty na temat zmian uzaleznienia od adm. - ogółem na temat tego wszystkiego miały by miejsce ? uwierz mi nic z tych rzeczy, ale spoko Ty prezes GTW przez dłuższy okres sprawiałeś wrażenia człowieka który jest w stanie coś zrobic w tej kwesti ale mu sie nie chce to wybacz, oczekiwałeś że moje reakcja bedzie inna ? Dobrze wiedziałeś jaka jest sytuacje, tak trudno było napisać ? Wtedy zaczełeś polemike na temat tego kto wiecej wymysli itd, choć to nie na tym polega. A doskonale wiemy że jesli Bellus porównał forum do domu - to jest to publiczny dom.

WP ? koło nosa mi one latają, naprawde, szkoda tylko fotki dni i komenatrzy, ale coż - tylko jesli Ty oceniasz wypowiedzi pod kątem łamanie regulaminu, to teraz łaskiwaie Ci prosze oceń inne tak samo i gdy nie zostanie złamany odejmij te wp. Prosta sprawa piszesz źle = kara, dobrze = nagroda. Bo jesli ja z Bąblem przez 3 dni napisalismy wieksze posty niż nie jeden temat widział i Ty sie ewidentnie uczepiłeś jakis tam stwierdzeń to wybacz, jak mamy teraz dyskutować ? Morsem ? Przeciesz takie debaty pod katem informanci i mimo wszystko braku napinek to forum dawno nie widział. A ja dostaje wp bo za dużo napisałem... no fakt mogłem nic nie pisać ! Tylko czy to jest wyjście ? Sam sie nie udzielasz w tematach odnoscie piłki w europie to spoko, przeciesz nie mi oceniać Twoje zainteresowanie czy wiedze w danej kwesti, ale skoro sam sie nie wypowiadasz to przynajmniej nie rób szopek. Tym bardzie że zostało tam napisane wiele mądrych rzecz ale tego już moderator nie może ocenić bo ja ?

Pozdrawiam !

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 sty 2007, 9:44

Ja juz nie wiem po co schodzisz na temat serwisu, skoro rozmowa dotyczy twoich WP. Przecież to nie ma nic wspolnego, a jeżeli ma Cie to uspokoic, to chyba GTW sie nie obrazi jak napisze, że nie mamy żadnych planów i serwis przeróśł oczekiwania wszystkich, włacznie z administracją. Niech to będzie oficjalna wersja dla Ciebie. Bo przecież redakcja nic nie robi, a moderatorzy na forum z łezka w oku wspominają czasy kiedy brylowali Mikusinski i Nowaczek. Co do mojej roli w tej sprawie to ja nie jestem wyrocznia, ani nieomylny. Moje przeoczenie wynika raczej z tego, że byłem za bardziej zajety dyskusją niż moderowaniem. Więc jesli nie bardzo zwróciłem na to uwage, to przepraszam. Moj bład. Nie widze sensu prowadzenia tej dyskusji w takim stylu, bo wzajemne pretensje na pewno nie maja na celu wzrostu poziomu serwisu czy forum.

Chciałbym przypomniec, że tamat nazwywa się Moderatorzy - ocena pracy. Dziekuje.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 sty 2007, 11:00

Nie chciałem się wtracać specjalnie, ale taki stek bzdur tu Zaza pisze, że ciężko siedzieć cicho.

Zaza co chcesz uzyskać ?
Jak zwykle twierdzisz, że nie chodzi ci o twoje WP, bo lata ci to koło nosa.
Jednak, każdy w miarę rozumny człowiek widzi, że pretensje masz tylko, gdy WP dostaniesz. I to nie tyle masz pretensje o te WP, tylko raczej o wszystko inne.
Gdybyś wczoraj nie dostał 5 ostrzeżeń to pisałbyś o tym, ze dzidziuś olał seriws, a piwus nie pisze o piłce, tyle co ty ? Nie oszukujmy się - zdaniem byś o tym nie wspomniał; bo to są twoje jedyne agrumenty, które w dodatku w tej kwestii są nietrafione. Rozumiem jednak, że WP były bodźcem, aby piwusa zacząć oceniać. Zastanów się tylko porządnie nad tym, czy kryterium oceny moda powinna być ilość napisanych przez niego postów. Każdy dobrze wie, jaki poziom prezentuje piwus, pisac potrafi, jeśli czasem pisze mniej o piłce, tzn. że akurat robi coś innego. Np. 'walczy' z takimi userami, jak ty. Traci czas na bezsensowne odpieranie ataków, choć nie musi tego robić.
Pojęcia nie masz jak wygląda nasza praca, nie wiesz, kto co robi, ile robi i ile czasu poświęca na działanie forum/serwisu. W dodatku - jeśli już zacząłeś pisać o serwisie i tym, że modzi stoją w miejscu ... moderatorzy odpowiadają za forum - nie za serwis. Od serwisu, jest tak zwana redakcja, dlatego krytykowanie moderatora, za to, ze serwis nie działa tak, jak ty byś sobie tego życzył, jest nonsensem.
Trzeba się więc, poważnie zastanowić, nad sensem istnienia tego temat, skoro użytkownicy mylą pojęcia i próbują oceniać modów, za coś, za co ci nie są odpowiedzialni.

Zaza pisze:Z tego wynika ... Puki nie znajdzesz czekam aż usunieć 2 wp. W innym razie "skończ waś pan" i dotrzymaj słowa "odejdz" - bo zapomniałeś chyba jaki jest temat tego forum, chyba całkowicie Ci obcy
atakujesz moderatora, za to, że mniej pisze o piłce :lol2:
99,9% userów [tak podejrzewam] w tym momencie cię wyśmiało,
jak można oceniać moda przez pryzmat napianych postów o piłce :badziewie: gdybyś miał jeszcze jakieś wątpliwości [bo moi poprzednicy już dość jasno ci to opisali] proponuje odnaleźć link FAQ [na górze, pod wyloguj [Zaza] ] odszukaj linka o nazwie Kim są moderatorzy? wydrukuj i pod poduszkę wieczorami wkładaj, może po jakimś czasie dojdzie do ciebie, co należy do obowiązków moderatora. Z tego co ja tam widze [pod tym linkiem] słowem tam wspomniane nie jest o pisaniu postów przez moda, jest natomiast zdanie 'dogladanie forum od czasu do czasu' nad którym proponuje podumac chwile i się zastanowić.
jednak dałem linki, cobyś szukać nie musiał // fieldy
Zaza pisze:Wiesz mnie irytuje że Piwus od x czasu jest tu w roli "woźnego", swój czynny udział w forum piłkarskim ogranicza do jednego tematu i coś w stylu "zamknij - otwóż" - przeciesz jest przewodniczacym GTW, wiec ma okazje sie wykazać ?
takie banialuki pleciesz, że głowa mała, piwus daje przykład, uwierz mi [przez wzgląd na stare czasy :P] daje przykład, tam gdzie powinien. Ty o tym nie wiesz, bo niby skąd :think: nie wiesz jak przebiegają nasze dyskusje na temat moderki, więc nie oceniaj pochopnie.

Zaza do piwusa pisze:skoro masz problem by wypowiedzieć sie w tematach tego forum to jak masz oceniac innych ?
to będa złote usta AD 2007

Na koniec pytanie ... do ciebie Zaza ..... temat służy do oceny modów, a ty piszesz, ze administracja serwis olała - WP za OT ? Nie potrafisz wybrać tematu odpowiedniego ? Czy z braku laku postawnoiłeś wrócić do starej śpiewki ? 'admini źli, modzi źli, inskety opanowały forum i wszyscy o rowerach piszą, zamiast o soli tej ziemi' dla moda 'solą tej ziemi' jest pilnowanie porządku na forum.

Zaza pisze:Ty sie ewidentnie uczepiłeś jakis tam stwierdzeń to wybacz, jak mamy teraz dyskutować ? Morsem ? Przeciesz takie debaty pod katem informanci i mimo wszystko braku napinek to forum dawno nie widział. A ja dostaje wp bo za dużo napisałem... no fakt mogłem nic nie pisać ! Tylko czy to jest wyjście ?
Nie dostałeś WP za długośc posta, tylko za jakość, rzeczy oczywistych nie powinno się tłumaczyć, szkoda, że nie dla wszystkich są to sprawy janse i klarowne. Dobra napinka nie jest zła Zaza, jednak ty przeginasz, obrażasz innych i to z dużą częstotliwoscią, może w życiu codziennym otaczasz się ludźmi, którym to nie przeszkadza, tutaj tak nie będzie. Pisz sobie długie posty, jak najbardziej. Tutaj mógłbym posłużyć się cytatem z Ciebie "szanuj siebie, jak chcesz aby cię inni szanowali, to szanuj innych" Bedziesz obrażał, będą WP.
Żeby była jasność, te WP dla ciebie nie były wymysłem piwusa.
Ja byłem jak najbardziej za - wiec teraz mozesz sobie po mnie pojeździć.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2007, 12:49

Fieldy napij sie kawy i zamilczy - dobrze ? - bo mnie Twoje zdanie w tym momencie kompletnie nie interesuje, wiec nie kieruj postów do mnie to nic nie osiągniesz - punkt widzenia zależy od punktu siedzienia - to modne ostatnio, jak nasza koalicja, wybacz ale jesteś tak wiarygodny jak poseł Łyżwiński. Wiec daruj sobie jakieś wywody, kazanie czy tłuczenie piany - zajmij sie może innymi sprawami moderatorze, to chyba za bardzo Ci regulamin ogranicza a są ważniejsze sprawy niż przepisy które egzekfujacie jak chcecie - wiec działaj moderatorze - a mnie może wpisac na liste ignorowanych. Nie mam nic przeciwko. Twoje zdanie w tej kwesti całkowicie mnie nie interesuje. I tak nic nie możesz...

A jeśli Twoim zdaniem moderator forum piłkarskiego ma sie ograniczać tylko do regulaminu to niech odejdzie. Bo jak on ma weryfikować posty użytkowników skoro czesto nie wie o czym piszą... A z tym że mam pretensje to wp sie nie popisałes, widać jaki z Ciebie moderator jak nawet nie wiesz co sie dzieje. Troche to nie najlepiej światczy o Waszych rozmowach wewnątrz "parti" nikt Ci nie powiedział ? może Ci nie lubia ? To nie jako pokazuje nie nie ma sensu z Tobą gadać, jak i fakt że nie wiele to da.

Bąbel zadziwiający jest fakt że Ty czytałeś to z 7 razy i nie znalazłeś złamanie regulaminu. Tym bardzie że przez dłuższy czas rozmowe prowadziłem z Tobą. To dziwne, naprawde. Ale mniejsza z tym. Piwus sobie chyba wkrecił film, to chyba efekt szoku na skutek naszej debaty, dawno nie widział takiej. Musiał znaleśc dziure w całym. Tym bardzie czekam na to aż weryfikacji moderatorskiej zostana poddane także informaje piłkarskie tam zawarte, prosta sprawa. źle kara - dobrze nagroda - bo w innym razie trzeba bedzie troche zmienić styl pisania na temat piłki. Chyba taki który nigdy nie doprowadzi do takich dyskusji w kwesti piłkasrkich. Ale ale to przeciesz juz od dawna sie tu nie liczy.

Od dziś codziennie bede oficjalnie pytał GTW o kontakt z administratorem, bo rozumiem że Wy umywacie rece. W sumie nie dziwie sie Wam, szkoda tylko że nikt nie miał czelności przyznać tego 3 czy 6 miesiecy temu. Może też zapomniał. Bo nie wszystko może zwalić na nie obecnośc Dzidziusia, tym bardzie teraz gdy są telefony i itd. Chyba że to tez jest problem ?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2007, 12:57

Zaza pisze:nie doprowadzi do takich dyskusji w kwesti piłkasrkich. Ale ale to przeciesz juz od dawna sie tu nie liczy.
Hola hola, mocne słowa...

Zaza daj sobie spokój, idz na spacer, ochłoń, bo wracasz do tego co robiłeś dwa lata temu. "Idz sobie stąd, ja z Tobą nie rozmawiam" itp.

To jest niegrzeczne. Do części merytorycznej nie potrafię się odnieść - niestety. Najchętniej odpowiedziałbym:
Zaza pisze:Wiec daruj sobie jakieś wywody, kazanie czy tłuczenie piany
ale to też jest niegrzeczne ;).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2007, 13:05

Piwus moje słowa niegrzeczne - wiesz Twoje słowa z przed kilku tygodni też nabrały teraz wiekszego znaczenia. Może czas na referendum i program "zero tolarancji" ale nie wśród usterów ale modów. Bo naprawde doprowadzicie do tego że nie bede sensu gadać. Bo nie bedzie o czym.

L.P.R - Love - Peace - Rock & Roll

EDTI -

Kończymy temat panowie, bo i tak nic to nie zmieni. Zostały z mojej strony podjete pewne kroki ostateczne, teraz czekam na odpowiedz. Bo już nic wiecej nie może szeregowy użytkownik. Jak trzeba bedzie to sie osobiscie złoży oficjalną oferte poprawy warunków. Nawet w Iraku. Niech tylko przedstawi swoje stanowisko administrator. Bo ja bedziemy sobie na wzajem jechac to na pewno nic sie nie zmieni. Tym bardzie że problemy nadal są przez wielu nie dostrzegane.

L.P.R. Lubie Pomysły Romana :lol:

Nie będę sie zniżał do takiego poziomu, aby cie do Łyżwińskiego porównywać, więc cię tylko pragnę ostrzec, że jesli dalej będziesz obrażał innych, opuścisz forum szybciej, niż ci się wydaje // mod, który nic nie może

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2007, 13:23

Zaza pisze:Bo naprawde doprowadzicie do tego że nie bede sensu gadać. Bo nie bedzie o czym.
Jedyne do czego doprowadziliśmy, to do tego, że takie posty (że sięgnę do klasyki - chociaż Jarzynie będzie przykro, że go rozpracowałeś :() już się na forum nie pojawiają:
Zaza pisze:re*l a co to kur** jest !!?? Smile ale najlepsze jest to ze oni maja w Polsce w h*j kibiców tylko ze połowa albo i 70% to 15-latkowie którzy zbierają Postery i karty z Bechkamem Very Happy .Reklama robi dziecią wode z mózgu i tak jest. Przeciesz ten klub jest totalnie zniszczony przez gwiazdeczki bo taki Raul czy grubas zabieraja miejsce innym bo może umowe taka maja że grają od pierwszych minut tego nikt nie rozważał Very Happy Ciekawe ilu kibiców realu było zobaczyc swoje gwiazdki w Karkowie pewnie z 8% bo reszta miała na 9 do szkoły Very Happy

Jak by La Liga była najmocniejsza ligą świata to by i real i Barca i Valencja co sezon odgrywały kluczowe role w Europie a TAK NIE JEST Very Happy
Barca i Valencia to DRUŻYNY a real to zlepek "gwiazdek " które świecą tylko z Beniaminkami Very Happy A zauwarzcie ilu z tych dzieci co jest za real przeszło na Barce Very Happy Bo wygrywa teraz Przeciesz to jest chore !!!!

REAL = 30000. 000 KIBICÓW - Z CZEGO 70% DZIECI DO 16 ROKU ŻYCIA

****FORZA MILAN --- NA ZAWSZE**** [/b]
Więc nie szukaj sobie na siłę wrogów i celów do zreformowania. Przemyśl, czy czasem to po Twojej stronie boiska nie leży problem.

Co do moich słów sprzed kilku tygodni, to cały czas się na jakieś powołujesz, ale... nawet ja nie wiem o czym Ty mówisz... jesli chcesz używać takich argumentów, to nie pisz ich na publicznym forum, bo to jest głośne mówienie do siebie....
Zaza pisze:Bo ja bedziemy sobie na wzajem jechac to na pewno nic sie nie zmieni. Tym bardzie że problemy nadal są przez wielu nie dostrzegane.
Ale Tobie Zaza nikt nie jedzie, to Ty piszesz o jakiś żuczkach i że z jakimś modem nie gadasz, zeby się zamknął... :( Co jest z Tobą?
Ostatnio zmieniony 03 sty 2007, 13:27 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2007, 13:26

Napisałem już EDIT i na tym zakończe, i tak nic nie postanowicie wiec nie ma sensu z rozmawiać... najwyrazniej każdy sobie rzepke skrobie :lol:

Piwus o Tobie tez miałem inne zdanie :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2007, 13:53

I co zawsze tak będzie to wyglądało? Przyjdziesz, poawanturujesz się, poobrażasz ludzi, którzy coś robią dla tej strony a potem powiesz, żebyśmy się zamknęli, że z nikim nie będziesz gadał, bo nikt tutaj nie jest godny i nikt nic nie może haha?

Męczą mnie te cykliczne imprezy.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”