jest ok tylko czemu niektore kluby maja trzeci trykot normalny pomimo ze w packach byly trzy trykoty i widoczne sa tylko home i alternatywny a nie away jest taki jakby kit packa nie bylo
czy wie ktos jak to rozwiazac

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2006, 1:40
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 16 gru 2006, 13:09
merqn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 gru 2006, 22:19
Awansowałem nimi do PremiershipJa obecnie zaczalem grać drugoligowym Southamptonem Razz. Narazie ściągnąłem tylko Matusiaka Razz za 900k, jeżeli ktoś ma jakieś młode talenty niech sie podzieli Smile
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 22 gru 2006, 10:26
danielos_87

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 23 gru 2006, 16:44
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 26 gru 2006, 0:38
Szymon-RTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 26 gru 2006, 0:43
Szymon-RTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 26 gru 2006, 1:01
Szymon-RTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: CLiS » 03 sty 2007, 15:11
CLiS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dorian_VeB » 15 sty 2007, 14:57
Dorian_VeB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 15 sty 2007, 15:24
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 sty 2007, 17:14
nie masz innego wyjścia jak tylko się odwoływać, naprawdę niestety FM nie daje takiej opcji, że jak zawodnik nie dostanie pozwolenia na pracę, to możesz go gdzieś wyporzyczyć poza WBDorian_VeB pisze:Otóż gram sobie Birmingham.. Po ponad połowie sezonu zajmuję mocne drugie miejsce ze stratą 2pkt. do West Bromwich..
Chcę zakupic Matiasa Fernandeza z Colo Colo (Chile).. Jeśli chodzi o jego wartość to myślę że stać mnie na niego.. na kontrakt też się zgodzi.. Problem w tym że nie chce dostac pozwolenia o prace.. Odwołałem się do decyzji ale na nic sie to zdalo..
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 16 sty 2007, 16:23
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 17 sty 2007, 12:52
Ja bym ci odradził Fernandeza.Kupiłem go grając Betisem i spisywał się nadzwyczaj przeciętnie.Miał same noty 7 lub 6 wogóle nie strzelał goli ani nie zaliczył asyst.Grał bardzo niewyraźnie nie był liderem zespołu.Mam pytanie do zaawansowanych menagerów..
Otóż gram sobie Birmingham.. Po ponad połowie sezonu zajmuję mocne drugie miejsce ze stratą 2pkt. do West Bromwich..
Chcę zakupic Matiasa Fernandeza z Colo Colo (Chile).. Jeśli chodzi o jego wartość to myślę że stać mnie na niego.. na kontrakt też się zgodzi.. Problem w tym że nie chce dostac pozwolenia o prace.. Odwołałem się do decyzji ale na nic sie to zdalo..
Co mam zrobić..? koniecznie chcę tego gracza do siebie i nie cofnę się przed niczym aby go zatrudnic.. Prosze o pomoc.
W "realu" Fernandez obecnie zostal kupiony do Villareal za okolo 11mln euro..
Niedawno zostal wybrany najlepszym piłkarzem grającym w Ameryce Połodniowej..
mati_26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 sty 2007, 16:43
musisz usatwić w zakłade 'ustawienia' w grze, że chcesz żeby to był serwer (trzeba tam wylko jedną rzecz zaznaczyc) potem właczasz grę ładujesz ligę i na ekranie 'status gry' widzisz swoje Ip i podajesz je osobom które chcą z Tobą grać, ja tak robiłem i działało. Grałem też przez hahachi ale to może Ci ktoś inny wytumaczyLoco pisze:mam pytanie kto potrafi grac on-line? i jak zalozyc serwer na neo?
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio