FMy - Strona 357

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 gru 2006, 1:40

dzieki akarin

jest ok tylko czemu niektore kluby maja trzeci trykot normalny pomimo ze w packach byly trzy trykoty i widoczne sa tylko home i alternatywny a nie away jest taki jakby kit packa nie bylo :?: :?: :?: :?:

czy wie ktos jak to rozwiazac :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
merqn
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 16 gru 2006, 13:09

Ja obecnie zaczalem grać drugoligowym Southamptonem :P. Narazie ściągnąłem tylko Matusiaka :P za 900k, jeżeli ktoś ma jakieś młode talenty niech sie podzieli :)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 gru 2006, 22:19

Ja obecnie zaczalem grać drugoligowym Southamptonem Razz. Narazie ściągnąłem tylko Matusiaka Razz za 900k, jeżeli ktoś ma jakieś młode talenty niech sie podzieli Smile
Awansowałem nimi do Premiership :wink: Costil - bramkarz. Kupuj, tanio wychodzi, za rok będzie fantastyczny. Na save w którym mam 2010 rok Arsenal kupił chłopaka i wart jest 20 mln już.
Ściągnij Nengomashe - Viafara i Idiakez są przeciętni. Wright - Philips to tragedia. 20 meczy i ani jednej bramki. Totti z drużyny do lat 18 to dobry zawodnik. No i Bale - obrońca lewy ... palce lizać

Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielos_87 » 22 gru 2006, 10:26

Witam :) Ściągnąłem najnowszą łatkę > fm2007_701_fix i nie wiecie może skąd mogę pobrać cracka, żeby mi FM działał w tej wersji :?: :?: Z góry dzięki za pomoc :beer:

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 23 gru 2006, 16:44

A ja gram czwarty sezon Śląskiem Wrocław. Zdobyłem w trzecim sezonie mistrza i doszedłem do 1/8 finału Pucharu UEFA. Mój pierwszy skład:

=============Grzelak==Grosicki==============
=================Kotwica=================
==F.Rodriguez========Trałka==========V.Hleb===
=======================================
=====Żuk=====Sztylka====A.Napierała===Gudewicz=
=======================================
===============Janukiewicz=================

Rezerwa:
Juszczyk, Cichosz
Woropajew, Czerwiec (junior),Telichowski, K.Bąk
Wolański, Biskup, Szewczyk, Trzeciakiewicz, Trznadel, J.Wilk
Goncerz, Kołodziejczyk (junior)

Szukam jakiegoś bardzo solidnego prawego obrońcy i skutecznego wysuniętego napastnika. Mam 1,5mln € na transfery i mogę zaproponować kontrakt 9'000€ na tydzień. Z góry dzięki!

Szymon-RTS
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 26 gru 2006, 0:38

Ja już gram 4 miesiące. Bardzo polecam Holstera . Po prostu z niego da się zrobić ronaldinho.

Lat : 17 reprezentacja : Szwecja koszt : 11 mln zL

Szymon-RTS
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 26 gru 2006, 0:43

Mój skład WIDZEWA

-----------------------Fabinak-----------------------------

------Mysiak---------Wyczałkowski--------Stachura---

---Holster----Kavienachi----Savenachi---Iwan--------

------------Rybski--------------Grzelak------------------

--------------------------Rimoldi-------------------------

Szymon-RTS
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon-RTS » 26 gru 2006, 1:01

Szukam jakiegoś obrońce do 10 mln zł.DZIĘKI.

Awatar użytkownika
CLiS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: CLiS » 03 sty 2007, 15:11

Witam prosiłbym o jakiś link do ściągnięcia Kitspacków wszystkich reprezentacji. Przeszukałem znane strony o tematyce Fm'a i jeżeli były to tylko klubów które juz posiadam. Z gory dzięki.

Awatar użytkownika
Dorian_VeB
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dorian_VeB » 15 sty 2007, 14:57

Mam pytanie do zaawansowanych menagerów..

Otóż gram sobie Birmingham.. Po ponad połowie sezonu zajmuję mocne drugie miejsce ze stratą 2pkt. do West Bromwich..
Chcę zakupic Matiasa Fernandeza z Colo Colo (Chile).. Jeśli chodzi o jego wartość to myślę że stać mnie na niego.. na kontrakt też się zgodzi.. Problem w tym że nie chce dostac pozwolenia o prace.. Odwołałem się do decyzji ale na nic sie to zdalo..

Co mam zrobić..? koniecznie chcę tego gracza do siebie i nie cofnę się przed niczym aby go zatrudnic.. Prosze o pomoc.
W "realu" Fernandez obecnie zostal kupiony do Villareal za okolo 11mln euro..
Niedawno zostal wybrany najlepszym piłkarzem grającym w Ameryce Połodniowej..

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 15 sty 2007, 15:24

ja mam prosbe....czy moze ktos wrzucic link do save cleaner fm 2006 bo nigdzie tego nie moge znalesc bardzo prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z gory senk ju

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 sty 2007, 17:14

Dorian_VeB pisze:Otóż gram sobie Birmingham.. Po ponad połowie sezonu zajmuję mocne drugie miejsce ze stratą 2pkt. do West Bromwich..
Chcę zakupic Matiasa Fernandeza z Colo Colo (Chile).. Jeśli chodzi o jego wartość to myślę że stać mnie na niego.. na kontrakt też się zgodzi.. Problem w tym że nie chce dostac pozwolenia o prace.. Odwołałem się do decyzji ale na nic sie to zdalo..
nie masz innego wyjścia jak tylko się odwoływać, naprawdę niestety FM nie daje takiej opcji, że jak zawodnik nie dostanie pozwolenia na pracę, to możesz go gdzieś wyporzyczyć poza WB
musisz odwoływac się do skutku, a jesli pokaże, że transfer anulowany to jeszcze raz kup i znowu się odwołuj w razie czego, niestety to jest jedyny sposób :wink:

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 16 sty 2007, 16:23

Dorian_VeB nie chca mu dac pozwolenia na prace bo chyba musi miec odpowiedni wiek i odowienia liczbe wystepow w kadrze. kiedys o tym czytalem. mam pytanie kto potrafi grac on-line? i jak zalozyc serwer na neo?

Awatar użytkownika
mati_26
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 17 sty 2007, 12:52

Ja teraz gram w FM-a 2007 Arsenalem jestem po 2 sezonach,wygrałem wiele trofeów i mam taki skład:
Akinfeev
Eboue Toure Senderos Gallas

Hleb Fabregas Huddlestone Rosicky

Henry Walcott

Przed te 2 sezony bardzo rozwinął się Walcott jest wart 11 milionów funtów,a w dodatku na ostatnich Mistrzostwach Europy strzelił 3 gole. W tym w finale Włochy0:1Anglia.Na bramce miałem wcześniej Ustariego.Niby dobrze się spisywał ale jednak wpuszczał stanowczo zbyt dużo bramek.Sprzedałem go więc do Osasuny za 14 milionów.

Najlepiej spisuje się środkowa pomoca.Duet Fabregas-Huddlestone ostatni sezon konczyli ze średnią w lidze ponad 7.30
Mam pytanie do zaawansowanych menagerów..

Otóż gram sobie Birmingham.. Po ponad połowie sezonu zajmuję mocne drugie miejsce ze stratą 2pkt. do West Bromwich..

Co mam zrobić..? koniecznie chcę tego gracza do siebie i nie cofnę się przed niczym aby go zatrudnic.. Prosze o pomoc.
W "realu" Fernandez obecnie zostal kupiony do Villareal za okolo 11mln euro..
Niedawno zostal wybrany najlepszym piłkarzem grającym w Ameryce Połodniowej..
Ja bym ci odradził Fernandeza.Kupiłem go grając Betisem i spisywał się nadzwyczaj przeciętnie.Miał same noty 7 lub 6 wogóle nie strzelał goli ani nie zaliczył asyst.Grał bardzo niewyraźnie nie był liderem zespołu.

[/quote]

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 sty 2007, 16:43

Loco pisze:mam pytanie kto potrafi grac on-line? i jak zalozyc serwer na neo?
musisz usatwić w zakłade 'ustawienia' w grze, że chcesz żeby to był serwer (trzeba tam wylko jedną rzecz zaznaczyc) potem właczasz grę ładujesz ligę i na ekranie 'status gry' widzisz swoje Ip i podajesz je osobom które chcą z Tobą grać, ja tak robiłem i działało. Grałem też przez hahachi ale to może Ci ktoś inny wytumaczy :wink: (ja niezbyt umiem)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”