Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 06 sty 2007, 20:57
Emberman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 sty 2007, 21:01
O tak - potrzeba nam np. ShevyEmberman pisze:w polskim futbolu mało dokonuje się spektakularnych transferów
O tak z pewnosciaEmberman pisze:a na jakieś lepsze transfery można liczyc tylko ze strony Legii, Wisły, hmm Widzewa.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emberman » 06 sty 2007, 21:05
czeher pisze:O tak - potrzeba nam np. Shevy Exclamation Moze sprowadzmy go Exclamation przynajmniej bedzie medialny szum Razz
Emberman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 06 sty 2007, 23:24
Emberman pisze:Coś słyszałem że ponoć p.Hajto pragnie sprowadzić do łks-u p.Mile
Powiedz nie będziemy się śmiali.Emberman pisze:nie pytaj się o kogo mi tu chodzi bo i tak ci nie powiem
Uratujemy mu karieręczeher pisze:O tak - potrzeba nam np. Shevy Exclamation Moze sprowadzmy go Exclamation przynajmniej bedzie medialny szum Razz
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 08 sty 2007, 16:21
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 08 sty 2007, 16:53
macko001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 08 sty 2007, 17:25
Ale Baszczu jest jednym z pięciu kandydatów na to miejsce i jeżeli nie jest ostatecznością to z pewnością gdzieś na środku tej listy.macko001 pisze:natomiast jesli chodzi o Marcina to wątpię trochę w ten transfer, myślę że Lazio znajdzie lepszego następce Oddo
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 sty 2007, 19:20
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 08 sty 2007, 20:59
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 08 sty 2007, 22:29
Arboleda to jedna z jaśniejszych postaci Zagłębia i jeden z lepszych ligowych obrońców. Jeżeli zaś miałby odejść, to w zamian Magdoń mi nie pasuje. Na tą chwilę sam nie wiem kogo mogłoby ewentualnie kupić Zagłębie, najlepiej będzie pozostawić Arboledę i czekać aż cena wzrośnie.Jarzinho pisze:Robert Kolendowicz uzgodnil warunki kontraktu z Zagłebiem Lubin... Jednak narazie musi czekac na decyzje PZPN dotyczaca sumy odstepnego, jaka maja zapłacic Miedziowi, w kontrakcie ma podobno 250 tys zł, a ŁKS chce 2 mln zł... Oczywiscie teraz czas na niezawodny PZPn, oby szybciutko. Sam Kolenodwicz szybko sie wybil jak nie dostawał szans w Koronie, tak szybko pokazał talent w Łodzi i zaraz zapałał do pieniedzy KGHM.
Takze z Zagłebia odszedł do Ślaska kolejny, do Pokornego dołaczył Cap. Mowi sie takze o odejsciu Arboleda do jednego z zespołu z Ukrainy, a w jego miejsce przyjciu Magdonia.
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 09 sty 2007, 11:35
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 sty 2007, 14:44
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2007, 14:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 10 sty 2007, 15:47
macko001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2007, 16:35
Dokladnie jaka by nie byla ta nasza liga to i tak juz nie moge sie doczekacZaza pisze:Kuźwa niech ta nasza liga już ruszy Twisted Evil
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio