FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 253

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 18:47

ale ja mowie o erze laporty. teraz kontakty sa jawne. i wiadomo ile dostaje saviole

kibice oczywiscie ze przyjeli saviole owacja i ja takoz uczynilem. jako ze bylem na tym meczu. pilkarz dawno u nas nie gral wiec trzeba bylo go przywitac. wg mnie bardzo normalne zachowanie kibica? nieprawdaz?

znam jednak trenerow ktorzy by tak nie uczynili.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 18:53

No ba, chyba jednak mu sie nalezalo.... JEdnak mi bardziej chodzi o cos w stylu jak to było ostatnia ankieta sportu, pozytyw czy dobra wiadomosc roku i tam sporo kibicow glosowalo na opcje pozostania Savioli w Barcelonie, takze były ankiety kto ma zastapic Eto'o. Wiadomo, trener ma swoje zdanie sowja wizje i dzieki mu za to, jednak widac, ze spora czesc kibicow(mysle, ze wiekszosc) nie ma mu nic do zarzucenia, moze go poprostu lubia.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 20:04

nie wiekszosc. gro. barca ma tylu kibicow ze nie dziwota iz maja rozne wizje.

widzialem na stadionie ludzi ktorzy na niego gwizdali jak i bili brawo

jako kontrprzyklad z sonda podam jedna z MD:

zapytali sie czy saviola chce zostac na rok bo zalezy mi na kasie czy grze odpowiedzieli ze na kasie

na tej samej zasadzie mozna uznac ze mysla inaczej

tyle ze to seondy to zwykla zabawa. biora w niej udzial glownie ludzie spoza hiszpanii ktorzy nie maja dostepu do papierowych wydan gazet i gro osob pochodzi z ameryki pld. dlatego dla mnie liczy sie zdanie socios i to co dzieje sie na stadionie. a nie sondy netowe. pisalem o tym wiele razy - to zwykla zabawa.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 20:16

rkoeman pisze:zapytali sie czy saviola chce zostac na rok bo zalezy mi na kasie czy grze odpowiedzieli ze na kasie

Jasne, ze to zabawa takie ankiety, jednak jakims tam punktem odniesienia zawsze moga byc. Jestem takze blisko takiego stanowiska, ze Argentynczyk został glownie dla zagwarantowanych pieniedzy.
Jednak widac z innej strony ze niejako kibice akceptuja takie postepowanie.

Nigdy nie wuazalem Saviole za najlepszego pilkarza Barcy, ale takze nie uznaje go za najwiekszy niewypał. Po 3 latach od przybycia malo kto pewnie tak uwazal, teraz jest inaczej. Tez zalezy jak kto patrzył na ten transfer czy tylko od strony, kosztowałes tyle to graj na takim poziomie.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 sty 2007, 20:33

ja patrze na to z jeszcze innej strony - nie zgodziles sie na obnizke pensji jak kapitan twojej druzyny czyli puyol to z... az ci krew z nosa pojdzie z wysilku

inaczej fuera. wiem ze on pewnych rzeczy nie przeskoczy ale chce by nie marnowal takich akcji jak np ta z valencia

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 sty 2007, 18:57

MD twierdzi, ze Barcelona zapewnila sobie transfer Arggentynskiego bramkarza Óscara Ustariego. Zawodnik Independiente Avellaneda najprawdopodobniej kosztował 10 mln euro, a do Barcy dołaczy po zakonczeniu sezonu.
Temat zadna nowosc, jednak jesli Barca by zaklepała ten transfer byłbym oromnie zadowolony. oczywiscie nic nie mam przeciwko VV, jednak dobry konkurent by ise przydał, bo Jorquera, chyba nie stanowi zagrozenia dla Valdesa. Ustari bardzo dobrze prezentował sie w lidze argentynskiej, jest blisko reprezentacji swojego kraju.
Jak donosi gazeta na poczatku Argentynyk zajmował bedzie miejce dla zawodnika bez paszportu UE, jednak posaida on baskijskie korzenie co moze mu szybko umozliwic uzyskanie hiszpanskiego obywatelstwa.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 05 sty 2007, 20:22

Jarzinho pisze: jednak dobry konkurent by ise przydał, bo Jorquera, chyba nie stanowi zagrozenia dla Valdesa.

Ale nawet bez tego dobrego konkurenta VV sobie radzi wyśmienicie w tym sezonie. Uważam, że kasa jest wydawana niepotrzebnie na bramkarza. Jakby co to jest utalentowany Ruben i Albert oczywiście. Wydaje mi się że lepiej byłoby zainwestować te pieniądze, które rzekomo wydamy w jakiegoś młodszego lewego defensora, bo w tym okienku będzie to chyba priorytet dla sztabu.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 sty 2007, 20:22

oficjalna strona independiente napisała news o tym transferze wiec to na 99,9% pewne

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 sty 2007, 21:24

no no nie powiem - bardzo ciekawy bramkarz. potrafi bronic niewiarygodne wprost pilki. tylko jest jeden problem - vv ze skladu nie jest w stanie wygryzc z kilku powodow. o ktorych pisac nie trzeba. a i ruben nie wypadl sroce spod ogona wiec jakos nie chce mi sie w tego newsa wierzyc

jorquera ponoc przedluzyl kontrakt o sezon a i ruben ma dostawac coraz wiecej szans - potencjal ma mlodzieniec z galicji ogromny - kto wie czy nie wiekszy niz vv
"Ustari no se vendió ni estamos en negociaciones con el Barcelona", aseguró con rotundidad el dirigente argentino en declaraciones publicadas hoy en el diario 'Clarín' de Buenos Aires.
tak wypowiedzial sie dzisiaj prezydent klubu ustari'ego wiec wszystko zanegowal: "ustari nie odejdzie a my nie jestesmy w trakcie nedocjacji z barcelona"

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 sty 2007, 17:26

No nie, Rijkaard znowu mnie wkur***** :x :x :x
Oczywiście Savila na ławce, a gra Ezquerro... Nic do Baska nie mam, ale dostał szanse z Atletico i pokazał jedno wielkie...........
A Saviola przed kontuzją gral dobrze. No, ale Frank chyba nigdy go nie wystawi od 1 minuty....
Getafe napiera......... :roll:

to może jakieś ziółka idź zaparzyć :think: 1 WP
reka w polu karnym Barcy :o // fieldy

Awatar użytkownika
karchinho
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 07 sty 2007, 18:23

Barca przegrywa :shock: tego to sie nie spodziewalem
Marquez grajacy bardzo dobre spotkanie ,popelnia pierwszy blad ktory od razu jest zamieniany na bramke :twisted: MOze real z tego skorzysta,miejmy nadzijee :wink:

Shifta oszczędzasz ? 1 WP // fieldy

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 sty 2007, 18:35

I Xavi na 1:1 :D . Niestety moje łącze nie pozwala na płynne oglądanie spotkania, ale pewnie wolny był bajeczny :D Ogólnie to teraz powinni przycisnąć, bo gdybyśmy dzisiaj wygrali to potem będzie tylko z górki.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sty 2007, 19:01

Spodziewałem sie, ze atak zisiaj moze byc słaba strona Barcelony, ale nie domyslałem sie, ze bedzie to widac, az tak mocno. Remis, o ktory wlaczylismy. Ktos wspominal o dobrej grze Rafy, gral dobrze tylko ta stracona bramka, to sie bedzie pamietało. Tak ogolnie nudno, mgła i padaka trio. Moje ulubieni zaowdnicy Guddy i Santi mnie nie zwiedli... Na całe szczescie moze byc tylko lepiej wraca Deco, Ronaldinho i moze niedlugo Eto'o.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 07 sty 2007, 19:09

no i po spotkaniu.

co mozna napisac, mecz byl nudny jak dla mnie. Wymeczony remis. Ogolnie to zawiodlem sie dzisiaj troche na naszych pilkarzach, wiem ze brakuje calej podstawowej sily razenia, ale nasi zmiennicy powinni i tak poradzic sobie w tym meczu lepiej.

Mielismy dzisiaj bardzo malo sytuacji podbramkowych, jedynie Gudjohnsen cos probowal zdzialac i nawet gola strzelil, ale z minimalnego (a moze jednak nie? ) spalonego. Jestem zdanie, ze nasi gracze podeszli do tego meczu na stojaca i nie w pelni skoncentrowani (blad Marqueza to ewidentny brak koncentracji).

Kilka ładnych parad Valdesa rowniez dzisiaj ogladalismy.

Ezquerro rowniez nie spelnil moich oczekiwan dzisiaj, slaby mecz wg mnie baska. Zreszta nie tylko jego.

Ladna bramka Xaviego (to ile dobrych strzelcow z wolnych mamy w druzynie? :D ).

Takze, powrot na fotel lidera musi poczekac. Mam nadzieje, ze Eto`o juz niebawem wroci. Bo jakos mi sie nie chce wierzyc w to co pisali na onecie, ze bedzie juz gotowy na Espanyol. Co najwyzej moze powoli powracac do treningow z druzyna, ale w kadrze meczowej na pewno go nie bedzie.

No i to by bylo na tyle.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 sty 2007, 20:00

mistyk pisze:Mielismy dzisiaj bardzo malo sytuacji podbramkowych, jedynie Gudjohnsen cos probowal zdzialac i nawet gola strzelil, ale z minimalnego (a moze jednak nie? ) spalonego

Kiedy była ta sytuacja z Guddym i ta bramka ze spalonego...
Ja pameitam jego sam na sam i nic wiecej z tego meczu w jego wykonaniu. Fakt było bardzooo malo sytaucji strzeleckich, mimo ze nasza pomoc wygladała przyzwoicie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”