Siłownia - Kulturystyka - Strona 6

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 07 sty 2007, 19:52

UltraInter pisze:elo witam all

ze nie jako od pol roku nie bylem na silce zas od jutra smigam dzwigac ciezary...dieta i trening rozpisany...czekam tylko na jutrzejszy dzien...chce was sie zapytac o rade...nigdy jeszcze nie bralem zadnych sterow kumpel polecil mi Omadren 250 ale nie wiem czy to nie za silne jak na poczatek raczej chcialem zaczac od metki ale co wy sadzicie zeby zaczac od omadrenu :?:
hahaha :pogrzeb: koles poskladales mnie. chcesz zniszczyc swoje zycie? wiesz jakie moga byc skutki brania sterydow? chcesz miec malego ptaka i problemy na starosc? nie lepiej byc mniejszym ale cwiczyc na sucho? po co sie ci omka albo meta? no chyba ze chcesz sobie zycie zmarnowac :lol:

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 07 sty 2007, 20:00

tak w kolo wszyscy mete biora i jakos zyja...

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 sty 2007, 20:03

UltraInter pisze:tak w kolo wszyscy mete biora i jakos zyja...
a gadales z tymi wszystkimi? wiesz jak meta niszczy psyche? :? stary u mnie w szkole byl lebek, normalny, spoko kolo po wakacjach jak wrocil do szkoly to :shock: walnol sobie mete, rozjebalo go przez dwa miechy i zupelnie inny czlowiek :? nie szlo z nim pogadac normalnie, pozartowac bo zaraz wszystko bral na serio i chcial sie ustawiac nie wazne z kim gadal :roll: wiec ja szczerze odradzam ;) no chyba ze Ci odpowiada takie zycie ;)
Ostatnio zmieniony 07 sty 2007, 20:06 przez spyrczak, łącznie zmieniany 2 razy.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 07 sty 2007, 20:04

ale co to za zycie? po co ci taka niezdrowa sylwetka? chcesz byc przerosniety? wygladac jak goryl? a w ogole sterydy sa nielegalne ale to najmniejszy minus ich brania. poszukaj sobie na necie o negatywnych skutkach brania sterydow. ja nie bede cie juz przekonowal. twoje zycie.. twoj wybor... ale zal mi cie :D spyraczek ma racje... sterydy zwiekszaja agresje u tego co sie nimi szprycuje ale jak chcesz to kłuj sie w tylek źą :lol:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 07 sty 2007, 20:16

Uwaga, sterdy moga dać zupełnie inny efekt od zamierzonego!
http://www.speedyshare.com/373498480.html
:)

Awatar użytkownika
Arkade
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arkade » 07 sty 2007, 20:36

....
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2008, 17:29 przez Arkade, łącznie zmieniany 1 raz.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 16 sty 2007, 13:13

jako ze temat troche podupadl to wypadalo cos napisac. zwrazam sie do was z pytaniem czy ktos stosowal kiedys HMB? czy ktos trenuje w klubie i trenerzy wam to polecaja? ja sam zastanawiam sie czy nie zapodac sobie takiej wlasnie suplementacji. co wy na to? sa po tym jakies efekty? ktos stosowal?

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 16 sty 2007, 14:13

Loco pisze:jako ze temat troche podupadl to wypadalo cos napisac. zwrazam sie do was z pytaniem czy ktos stosowal kiedys HMB? czy ktos trenuje w klubie i trenerzy wam to polecaja? ja sam zastanawiam sie czy nie zapodac sobie takiej wlasnie suplementacji. co wy na to? sa po tym jakies efekty? ktos stosowal?

HMB nie warto kupywac, wierz mi. Ci co stosowali to, zaluja bo stracili sporo kasy. Wlasnie to jest glowny powod przemawiajacy przeciw HMB. Jest starsznie drogi a na efekty trzeba czekac dlugo, bo podobno nawet rok, wiec kasy na to wydasz nie malo. Lepiej kup sobie cos innego na redukcje, bo zakladam, ze o to ci chodzi - HMB to typowy spalacz tkanki tluszczowej, ale naprawde sa lepsze suplementy jak np thermal - sa rozne jego rodzaje, ale najmocniejszy jest thermal pro evolution. Znajomi to stosowali i raczej nie sa zawiedzeni. Niektorzy to lacza z BCAA. Poza tym wielu poleca cos o nazwie Tight, czy jakos tak. Tak, czy inaczej nie polecam HMB...

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 16 sty 2007, 15:56

wiem ze HMB jest drogie ale wyczytalem ze zarazem spala tluszcz i pomaga budowac mase miesniowa jesli sie intesywnie cwiczy. przemysle to jeszcze. dzieki za rade :wink:

Awatar użytkownika
Sztygar
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sztygar » 08 mar 2007, 13:21

E tam, jesli chcesz spalić tłuszcz to jest ładna pogoda już, pobiegaj, pograj w piłkę, chodź na pływalnię i coś spalisz na pewno. :wink:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 05 sie 2007, 13:55

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 06 sie 2007, 9:29

Loczek - jak tam treningi? Bo większość tutaj wypowiadających się chyba nie odwiedza regularnie siłowni. CO do tego filmu co dałeś to ja racze dziękuje. Mam tylko pytanie uprawiasz kulturystykę?

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 sie 2007, 11:29

Tak. Przecież inaczej bym tyle w tym temacie nie pisał :wink: Jeśli w pracy nie jestem w Polsce to siedzę w Olimpie w Jeleniej Górze

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 09 sie 2007, 10:37

jeśli kogoś interesują filmy i filmiki związane z kulturystyką to dajcie znać. podobnych ( takich jak powyżej ) mam worek większy od worka Mikołaja.
Jeśli ktoś nie jest pewien swojej diety, treningu, to też piszcie. Możemy ruszyc ten temat razem :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 28 sie 2007, 15:39

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”