Post Wyświetl pojedynczy post autor: anuuus » 28 gru 2004, 11:29
anuuus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 28 gru 2004, 11:40
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: anuuus » 28 gru 2004, 12:11
anuuus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 28 gru 2004, 12:25
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 gru 2004, 13:15
Ja jakos nie narzekam,wejdz na forum lazio(bez urazy chlopaki:P:)i zobacz jaki tam jest chaosanuuus pisze:wszyscy tu tylko potrafia ostrzezenia dwac..w d...to mam! jest milion innych stronek z forum na ktorych sa normalniejsi ludzie.TEGO FORUM NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEZNADZIEJA! JACYS SSMANI CZY CO?NIE WYZYWAC SIE NA FORUMOWICZACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: anuuus » 28 gru 2004, 13:15
anuuus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 28 gru 2004, 13:19
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 gru 2004, 13:25
Siepnij jej na obiadek jeszcze jeden W i spokojKotek pisze:2 WP - jeszcze jedno a marzenie wielu stanie się realnym![]()
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: anuuus » 28 gru 2004, 14:42
anuuus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 gru 2004, 14:49
Jak bedziesz grzeczny to Twoje koto pozostanie nietknięte. Moderatorzy nie wyżywają sie na użytkownikach. Ostrzezenia dawane są za negatywne posty. Ty nazbierałeś 9 ostrzeżen w 6 postach i to Ci sie należało. Więc bez powodu nie zablokujemy Ci kontaanuuus pisze:zablokujcie mi z łaski swojej moje konto bo nalezenie do tej paczki sadystow zle mnie nastraja psychicznie...
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 28 gru 2004, 15:48
jaki chaos...DORIAN pisze:Ja jakos nie narzekam,wejdz na forum lazio(bez urazy chlopaki:P:)i zobacz jaki tam jest chaos
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: anuuus » 28 gru 2004, 21:42
anuuus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 28 gru 2004, 21:47
Slyszales o takim czyms jak konkurencjaanuuus pisze:dziwny zwyczaj zakazu reklamowania innych stron?!
to jest tzw "nabijanie",zapobiega sie w ten sposob temu zjawiskuanuuus pisze:i z jakiej racji nie mozna pisac postow pod postami? pierwszy raz sie z tym spotykam.dziwaczne
Ktos Cie zmusza do pisania tutaj?jeli nie podporzadkujesz sie panujacym regułom to wybacz.anuuus pisze:najwyzszy czas zmienic forum.
Chlopaki atmosfera jest spox nie??anuuus pisze:pauje tu nieprzyjemna atmosfera
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 gru 2004, 21:53
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 0:00
ryzy89
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio