Modo - Brynäs x 4.45
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2007, 18:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 sty 2007, 18:23
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2007, 21:13
No i fieldy zonk. Wygrali szczesliwie goscie. Choc gospodarze oddali 28 strzalow, a goscie 19.Myśle, że większym pewnieczkiem jest wygrana gospodarzy.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 09 sty 2007, 11:23
carekk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sty 2007, 13:58
carekk pisze:Real M- Zaragoza 2 5,07
carekk pisze:Real M- Zaragoza 2 5,07
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sty 2007, 14:01
Toulouse chyba zawsze ciężkie warunki im stawia ... niby Lyon jest faworytem, ale ryzyko IMO dość duże.Toulouse-Lyon 2 1,55
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sty 2007, 14:12
Ale ja tego meczu nie polecamfieldy pisze:Czesiek - a gdybyś odrobinkę wiecej o tym meczu napisał - w końcu sytuacje masz chyba w małym palcu
Niby ciezkie warunki im stawia ale w ostatnich latach wygrywa Lyon - ta jedna czy dwoma bramkamifieldy pisze:Toulouse chyba zawsze ciężkie warunki im stawia
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 sty 2007, 14:27
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sty 2007, 14:48
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 sty 2007, 14:52
Ten mecz dla mnie to no bet. Obie druzyny sie prezentuja w kratke. Jezeli w Albie znowu nie zawiedzie Jenkins to jest spora szansa ze niemieccy koszykarze wygraja. Nie zmienia to faktu ze Rosjanie nie sa faworytami. Mysle ze jezeli zylka strzelecka u Jenkinsa nie zaskoczy to powinien wejsc ten meczczeher pisze:Alba - Khimki 2
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 09 sty 2007, 15:10
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 sty 2007, 17:14
Znaczy mam rozumieć że fawotytem są RosjanieMartinho pisze:Nie zmienia to faktu ze Rosjanie nie sa faworytami.
Miałem napisać że ten typ to zły pomysł jest ale chyba niekoniecznie. Anwil zagra ostatni mecz u siebie w ULEB bo stracili już szansę na awans i powinni walczyć aby godnie pożegnać się przed własną publicznością. Besiktas też gra słabo i ma taki sam bilans jak Polacy a w pierwszym meczu na wyjeździe Anwil prowadził do przerwy i gdyby nie słaba II połowa to wygrałby całe spotkanie. Jednak Pipan zapowiedział że da szansę koszykarzom którz mniej czasu sędzają na parkiecie. Szczególnie tyczy się to Bojana Pelkicia, dla którego ma to być mecz o być albo nie być we Włocławku. Także dla rozgrywajcego Marka Dickela ma to być ważne spotkanie jednak odejście Nowozelandczyka jest raczej przesądzone. Myslę też że trener będzie chciał dalej zgrywać Jagodnika z resztą zespołu, co przy wysokiej formie Hilla powinno przynieść 2 punkty dla Anwilu. Niestety Anwil już nieraz pokazał że kiedy powinien wygrać przegrał mecz, a kiedy miał przegrać wygrywał...Anwil - Besiktas 1 1.75
Nie zagra Chauncey Billups, w ostatnich meczach nie przekonuje mnie gra Tayshaun Prince'a i Rasheed'a Wallace'a. Największa nadzieja w tym że Richard Hamilton zagra na wysokim poziomie i poprowadzi Tłoki do wygranej. Philla po ostatnich zmianach w składzie prezentuje się lepiej niż gdy Iverson grał jeszcze w ich barwach chociaż i tak po odejściu byłego lidera mają ujemny stosunek meczów. Jednakto Hamilton i spółka są faworytami i powinni dać radę choć łatwo raczej nie będzieczeher pisze:Philadelfia - Detroit 2
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 sty 2007, 17:19
O to mi chodzilo ze sa faworytami, troche zle to sformuowalem w zdaniuYukasz pisze:Znaczy mam rozumieć że fawotytem są Rosjanie
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sty 2007, 17:25
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabio Paim » 09 sty 2007, 17:47
Fabio Paim
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio