FORZA INTER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2007, 22:58
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 sty 2007, 23:17
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 sty 2007, 20:03
BoniekBłaszczykowski może śmiało iść do Interu Mediolan za Luisa Figo, ale Włosi muszą go najpierw trochę poobserwować
Babel pisze:Ani ten mecz, ani poprzedni z Bahrajnem nie napawaja mnie optymizmem w stosunku do formy Adriano
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 12 sty 2007, 10:36
UltraInter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 sty 2007, 10:46
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 sty 2007, 10:19
UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 13 sty 2007, 10:24
Ja nie byłbym taki pewien tego zwycięstwa. Wiadomo, że każdy kolejny mecz jest trudniejszy. Mancini mówi, że nie myślą o rekordzie, ale z pewnością to w każdym gdzieś tam siedzi. Może to spowodować pewną nerwowość, ale nie musi. Zawodnicy są profesjonalistami i na pewno nie odpuszczą tego meczu. Torino jest solidną ekipą i nie należy jej lekceważyć. Oby po końcowym gwizdku Inter miał przynajmniej jedną bramkę więcej na swoim koncie, ale ten mecz do łatwych należeć nie będzie.UltraInter pisze:No ale 13 zwycięstwo z rzędu (mecz z Violą) już pokażą więc gitara
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 sty 2007, 10:38
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sty 2007, 22:56
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sty 2007, 23:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 sty 2007, 23:15
To co nie wiesz?cloner pisze:Czyzby zostal on etatowym egzekutorem Interu ?
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 13 sty 2007, 23:50
Z całą sympatią do Adriano, ale jestem tego samego zdania. Jedyną różnicą między tym Adriano, a tamtym jest to, że strzela. Jednakże nawet gdyby zamiast niego grał jakiś junior to z takich sytuacji jakie ma Adriano zapewne też jedną bramkę by strzelił. El Polaco pewnie wykorzystałby więcej okazji niż Imperatore.Babel pisze:Mimo że walczył i generalnie zagrał bardzo dobrze, mając w odwodzie Crespo wole aby to Argentyńczyk tworzył pare napastników z Ibrą.
Martin Pellegrino

Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 sty 2007, 0:05
Martin Pellegrino pisze:Czy nie wydaje się wam, że gra Interu jest bardzo minimalistyczna?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 sty 2007, 13:06
Nie wydaję mi się. W tej sytuacji do strzelania na pewno wyznaczony był Zlatan, ale Matrix jak to on chciał się zrehabilitować za bramkę dla Torino i wziął sprawy w swoje nogi. W ogóle pierwszym strzelcem karnych jest pewnie Cruz, ale on ostatnio rzadko pojawia się na boisku z powodu kontuzji i dużej rywalizacji w składzie.cloner pisze:Kto mi powie, dlaczego Marco karnego wykonywal ? Czyzby zostal on etatowym egzekutorem Interu ?
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio