FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 256

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sty 2007, 0:24

mam nadzieje, ze nikt go nie dopadl po meczu. Zreszta od razu dzieciak wiedzial co z nia zrobic, zeby nie rzucala sie w oczy :) Na ebay mozna by niezla kase za taka koszulke dostac, jeszcze jak by dorzucil zdjecie jak dostaje ta koszulke :D Jednak jesli mlody jest kibicem Barcelony to na pewno ja zachowa.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2007, 0:30 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sty 2007, 0:25

Wynik troche a niski, bo sytuacje były takei jakie podczas treningu trzeba wykorzysytwac, Eidur, Santi i Xavi sie nie popisali. Dobrze zagral duet Xavi i Iniesta. Reszta takze wygladała dobrze. Dwie bramki Savioli, nie ma sie czym chwalic, bo przeciwnik słaby pokroju Badalony i bramki w takich meczach o niczym nie swidcza. Jednak z innej strony duet Giuly- Saviola siwietnie sie dzisiaj rozumial, przynajmniej ich najgorzniejsze sytuacje były po podaniach tego drugiego. Rewanz to czysta formalność i tak mialo być.

Podczas konfernecji pomeczowej dziennikarze wypytywali Franka o Xaviego, ktos wie o co sie rozchodzilo.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 sty 2007, 0:32

mistyk pisze:mam nadzieje, ze nikt go nie dopadl po meczu. Zreszta od razu dzieciak wiedzial co z nia zrobic, zeby nie rzucala sie w oczy :) Na ebay mozna by niezla kase za taka koszulke dostac, jeszcze jak by dorzucil zdjecie jak dostaje ta koszulke :D
nikt normalny nie odda takiej koszulki :D

zgaduje ze pytali czy xavi ma oferte z mu. ale tylko zgaduje. zgaduje tez odpowiedz franka - xavo ma kontrakt wazny do 2010 roku wiec nie ma o czym gadac

a gra xaviego i iniesty faktycznie robila wrazenie. mimo ze nie grali przeciez na 100%. w sobote wraca deco i dinho, ktorzy niezle wypoczeli i przygotowali sie fizycznie wiec bedzie raczej niezle :D

pozniej thuram i zambro. w miedzyczasie ula. na koniec messi. i jezeli nie bedzie wiecej kontuzji to nie widze na nas mocnych w zadnych rozgrywkach

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sty 2007, 0:41

rkoeman pisze:
mistyk pisze:mam nadzieje, ze nikt go nie dopadl po meczu. Zreszta od razu dzieciak wiedzial co z nia zrobic, zeby nie rzucala sie w oczy :) Na ebay mozna by niezla kase za taka koszulke dostac, jeszcze jak by dorzucil zdjecie jak dostaje ta koszulke :D
nikt normalny nie odda takiej koszulki :D

zgaduje ze pytali czy xavi ma oferte z mu. ale tylko zgaduje. zgaduje tez odpowiedz franka - xavo ma kontrakt wazny do 2010 roku wiec nie ma o czym gadac

a gra xaviego i iniesty faktycznie robila wrazenie. mimo ze nie grali przeciez na 100%. w sobote wraca deco i dinho, ktorzy niezle wypoczeli i przygotowali sie fizycznie wiec bedzie raczej niezle :D

pozniej thuram i zambro. w miedzyczasie ula. na koniec messi. i jezeli nie bedzie wiecej kontuzji to nie widze na nas mocnych w zadnych rozgrywkach

zapomniales o najwiekszym z wymienionego grona :)

Rzeczywiscie jesli niebedzie kontuzji to bede dobrej mysli. Zastanawiam sie ciagle w jakiej formie bedzie Eto`o po kontuzji. Szybkosc przeciez traci sie bardzo szybko. Mam nadzieje, ze nasi trenerzy stana na wysokosci zadania i doprowadza Samuela szybko do 100% sprawnosci.

Dzisiaj kontuzji doznal Luis Garcia, wiec nie zagra przeciwko nam. Zreszta nie wiadomo i tak czy wyszedl by w pierwszym skladzie, co mnie osobiscie dziwi, ze gra tam jakis Pennant a Garcia siedzi na lawce.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2007, 0:50 przez mistyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 sty 2007, 0:47

mistyk pisze:Dzisiaj kontuzji doznal Lusi Garcia, wiec nie zagra przeciwko nam. Zreszta nie wiadomo i tak czy wyszedl by w pierwszym skladzie, co mnie osobiscie dziwi, ze gra tam jakis Pennant a Garcai siedzi na lawce.

Nie dzisiaj, nawet nie wczoraj... Szkoda Luisa, zerwał wiezadła i nie zagra juz w tym sezonie... Miałem nadzieje na jegu wystep na CN, podobnie jak reszte byłych zawodnikow...

Co do Xaviego to chodzilo o jego pozycje w klubie i cos tam o forme...

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 sty 2007, 0:51

Jarzinho pisze:
mistyk pisze:Dzisiaj kontuzji doznal Lusi Garcia, wiec nie zagra przeciwko nam. Zreszta nie wiadomo i tak czy wyszedl by w pierwszym skladzie, co mnie osobiscie dziwi, ze gra tam jakis Pennant a Garcai siedzi na lawce.

Nie dzisiaj, nawet nie wczoraj... Szkoda Luisa, zerwał wiezadła i nie zagra juz w tym sezonie... Miałem nadzieje na jegu wystep na CN, podobnie jak reszte byłych zawodnikow...

Co do Xaviego to chodzilo o jego pozycje w klubie i cos tam o forme...
Zgadza sie. Moja pomylka. Zawsze jest szkoda, gdy jakis dobry pilkarz doznaje dlugiej kontuzji. Pilka nozna na tym duzo traci.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sty 2007, 12:48

Mecz lajtowy. Całkiem przyjemnie się oglądało aczkolwiek po pierwszej połowie byłem lekko zirytowany wynikiem. W drugiej połowie było już lepiej. Generalnie zgadzam się z tym, co zostało już napisane, ale ja nie chwaliłbym na pewno Ludo za ten mecz. Większość akcji w jego wykonaniu była piekielnie chaotyczna. Jeździec bez głowy. Santi grał całkiem nieźle. Dużo pracował. Ogólnie jestem zadowolony z postawy piłkarzy i nie mogę się już doczekać sobotnich derbów :P

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 11 sty 2007, 14:21

No, po pierwszej połowie faktycznie kibice Barcy mogli być troszkę podinrytowani bo Xavi i Santi mieli dobre okazje do wyprowadzenia naszego klubu na prowadzenie :? Ale na szczęście było jak było i Barca wygrała 2-0 po strzałach Kłólika :wink: W sumie można powiedzieć "drugo ligowiec to Saviola strzela" ale jestem pewien że gdyby dostawał więcej szans, to napewno pokazałby na co go stać. Iniesta zagrał też dobre spotkanie, a Santi charował na boisku i może on sobie dopisać do meczu Barca-Alaves "+" (mimo tej zmarnowanej okazji) :P

Awatar użytkownika
Dratinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 11 sty 2007, 15:25

Prosze, w końcu Pibito pokazał, że od czasu do czasu można na nim polegać. Nie zmienia to jego sytuacji w zespole i faktu, że Saviola odejdzie po sezonie, ale musze go za to spotkanie pochwalić.(mimo mojej niechęci do tego zawodnika)
Myśle, że Barcelona, zważywszy na skład, w jakim wystąpiła zagrała dobry mecz, a już na pewno lepszy niż z Getafe. Wiadomo, że rywal z innej półki i na więcej pozwalał, ale mimo to podobała mi sie gra Blaugrany. Szczególnie w drugiej połowie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2007, 15:30

Widzeliście ten filmik na stronie Marcy z Frankiem ? :lol: Fajnie wygląda :) choć nie rozumiem co mówi :P

Marca Toons :P :arrow: Tu jest :twisted:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 11 sty 2007, 15:58

hehe kozacki filmik Zaza, coś mi się wydaje, żę Ronnie się smieje z formy Cannavaro, jest ktos w stanie prztlumaczyc co oni tam mowia?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 sty 2007, 21:13

dzisiaj przeczytalem, ze Saviola byc moze zostanie w Barcelonie. I ze Rijkard nie ma nic przeciwko zaoferowaniu mu nowego kontraktu. Czy to prawda? Mysle, ze czas pokaze. Ciekawy tylko jestem ile obnizona by zostala pensja Savioli w w nowym kontrakcie :D

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 12 sty 2007, 21:21

dzisiaj przeczytalem, ze Saviola byc moze zostanie w Barcelonie. I ze Rijkard nie ma nic przeciwko zaoferowaniu mu nowego kontraktu. Czy to prawda? Mysle, ze czas pokaze. Ciekawy tylko jestem ile obnizona by zostala pensja Savioli w w nowym kontrakcie
no i ja bym sie cieszył, bo chyba nie znaleźlibyśmy lepszego rezerwowego napastnika. Mimo wszystkich jego niedoskonałości jest to bardzo przydatny zawodnik, co pokazał chociażby w meczu z Alaves. Wiadomo, że nie zawsze będzie grał Eto'o czy Ronaldinho więc ja bym sie cieszył z takiego obrotu sprawy, oczywiście jeśli Saviola dostałby odpowiednio mniejszą gażę, bo teraz za bardzo obciąża ona budżet klubu.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 12 sty 2007, 21:34

tylko dajmy na to, ze proponujemy mu przedluzeniu kontraktu, jednak wiazalo by sie to z obnizeniem jego zarobkow. W tym czasie ma tez propozycje z innych klubow z oferta podobnych zarobkow jak proponuje Barcelona. Co wybierze? Wedlug mnie wybierze klub w którym bedzie mogł grac w podstawowym skladzie. Bo w Barcelonie jako pierwszy zmiennik Eto`o bedzie wchodzil Guddy. Wiec Saviola bedzie zdawal sobie sprawe, ze sobie za duzo nie pogra.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 12 sty 2007, 21:44

mistyk pisze:Wedlug mnie wybierze klub w którym bedzie mogł grac w podstawowym skladzie
Wtedy się okaże, jak bardzo 'kocha' Barcę :roll:

Wiadomo że Saviola jest przydatnym graczem bo małokto chciałby być 3-cim napastnikiem :wink: Aczkolwiek większość z kibiców Barcelony też chciałaby aby Argrntyńczyk został, a druga połowa która go eni chciała zpewnością nie widziała go w naszym składzie przez te jego zarobki :wink: No i się nie dziwię bo ja też 'spaliłem' sie na Kłóliku kiedy to gadał że 'kocha' Barcę ale za nic nie chciał zgodzić się na obniżenie pensji :P ZObaczymy jak teraz zostanie rozwiązana ta sprawa 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”