Złote Usta - Strona 119

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 13 sty 2007, 19:27

Diamen23 pisze:Warto dodać , że żaden z transferów Jose z poprzedniego roku nie wypalił.
[...]
3)Obi Mikel i Kalou-inwestycja w przyszłość
:badziewie:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2833

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 14 sty 2007, 18:27

Goguś pisze:Po drugie - na chwilę obecna Zagłębiu bliżej do podium niż Lechowi, do tego inwestycie typu Kondolewicz, Zagłębie jest piłkarsko atrakcyjniejsze od Lecha
:lol: o Kolendowicza szło :hardkor:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sty 2007, 13:01

Zaza pisze:To że mamy podobnie zdanie odnoście tego że Was nadmuchano to chyba nie wazelina ?
:shock:

Chyba nie nadążę ze zmianami rang, jak tak dalej pójdzie :lol:.
Chlopaczek pisze:Ogladaliscie Ulice Sezamkowa kiedys?Po naszym wczorajszym zwyciestwie od razu przyszla mi na mysl wlasnie Ulica Sezamkowa.Nie chodzi mi wcale o to ze Oliveire - napastnika ktory nie zdobywa bramek - mozna przyrownac do tego wielkiego zoltego ptaka ktory nie lata - bo tak samo jak napastnik ktory nie strzela to nie jest prawdziwy napastnik tak ptak ktory nie lata nie jest prawdziwym ptakiem (Darwin by sie nie zgodzil).
Chodzi o to ze tam kazdy odcinek byl "sponsorowany" przez jakas literke czy cyferke wiec po wczorajszym zwyciestwie olsnilo mnie ze teraz jestesmy sponsorowani przez trojke.
To bylo nasze trzecie kolejne zwyciestwo ligowe zdobylismy trzeci raz z rzedu trzy bramki a od Lazio zajmujacego lokate dajaca eliminacje do LM dziela nas trzy punkty.
Policzcie teraz z ilu liter jest zlozone "Jan Pawel Drugi" (13 - dla tych slabszych z matmy podaje rozwiazania) albo dodajcie cyfry z godziny jego smierci 21.37 (znowu 13) tudziez ostatni wpis w testamencie 17.03.2000 (niesamowite znowu mamy 13) a potem zsumujcie cyfry tworzace liczbe 13 i otrzymacie lokate o ktora walczymy w tym sezonie (oczywiscie po zdumiewajacej weryfikacji celow bo mielismy walczyc o scudetto tak slyszalem) - 4! - niesamowita dedukcja.
Zaza pisze:Ty moderator ...... skończył sie wakacje to szkoły :P bo ładujesz podwójnie jak Heyah ['] żenada.

P.S. wyru... = wyrużniony :] to że z błedem to chyba nie powód dla WP ? :] :lol: wyróżnieni. Słaba masz fantacje .... - także pokaż gdzie złamałem regulamin go ja miałem na mysli wyróżnieni - tylko że niestety popełniłem błąd :P

A odnoscie tematu bardzo lubie kobiety tu na forum, szkoda że tak mało ich ale pozdrowiam miłe panie :wink:

To co? Ostrzeżenie za offtopic i żegnamy się na 21 dni? / p

:arrow: Napisałem wyrażnie że lubie panie tu na forum - piekna płeć tez ma swoje ciekawe spojrzenie na pewne sprawy. Nie lubie za to SB ['] Czekam aż bedzie znów 7 wp bo chyba masz problemy ze soba skoro nie wiesz co chciałen napisać ? :] wyróżnieni przez "u" :] To chyba nie jest łamanie regulaminu ? :> ? znajdz mi taki punkt w którym bład w pisowni jest karany :twisted:
+ początki rozdwojenia jaźni:
Zaza pisze:ja Dzidzius

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 15 sty 2007, 16:21

podpis piwusa pisze:- Niedługo przyjdzie do Legii napastnik takiego kalibru, że wszystkim oczy zbieleją.
...jaki sens ma forum i strona w obecnej postaci gdy o pilce w pisze sie bardzo mało...
Was nadmuchano
RóżA kto Ci dał 7 wp, co za leszcz ?
Istne SB ...
"że Was nadmuchano to chyba nie wazelina "

a ja posmaruje PiVuskowi :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sty 2007, 16:22

Zaza pisze:Widzisz piwus napisałeś tyle co o piłce czyli wielkie nic - wiec daruj sobie - wnioskuje o to być odszedł w funkcji moderatora tak jak obiecałeś jakiś czas temu - bo normalnie w świecie nie radzisz sobie. I w żadnym wypadku nie życze sobie być oceniał moje wypowiedzi skoro nie chcesz ich oceniać na każdej płaszczyznie - także piłkarskiej, bo to piłka jest głównym tematem tego forum. Także wyjaśnilismy sobie wszystko, nie jesteś na tyle kompetentną osobą by mnie pouczać zwłaszcza że słabo Ci to wychodzi - rozumiemy sie ? dziękuje za uwage. Zycze wysokich drzewek w ogrodzie.

piwus, który został wybrany najlepszym modem, normalnie w świecie sobie nie radzi.

Zaza pisze:Powiedziałem Ci nie kasuj moim postów może jest poczytać tyle masz !
Zaza ustawia modów :lol:
Zaza pisze:Napisałem "wyrużniony" i tyle - w czym problem ? a to co sobie Piwus uronił i jak to odebrał
piwus pewnie "uronił" łezkę jak to czytał :lol2:

Zaza pisze:Naprawde Ty chyba masz inne powołanie. Tylko te czasy sie skończyły, zobacz teraz biskupi za to płaca
a to wklejam, nie jako 'smieszny tekst' tylko jako puente do postulatów Zazy odnośnie szacunku do innych.

piwus pisze:A teraz możesz czytać posty. Tyle masz.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 sty 2007, 21:24

guru pisze:Jestem czlonkiem. Surprised
No, tam.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 sty 2007, 21:27

Zajebisty jestes. Nie na darmo dawalem " :o " emotke.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 sty 2007, 21:28

guru pisze:Zajebisty jestes. Nie na darmo dawalem " :o " emotke.
No, tam.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 15 sty 2007, 22:21

Martinho pisze: Patrzac na twoj avatar to slowo na ta litere kojarzy mi sie tylko z jednym...
(to było do mnie)

:lol: dobry jest

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 sty 2007, 22:55

deltinho pisze:to było do mnie
Patrz, a to o mnie 8) :
piwus w temacie 'teoria spisku' pisze:
Zaza pisze: Podlizuje ? no Co Ty Piwus ? To że mamy podobnie zdanie odnoście tego że Was nadmuchano to chyba nie wazelina ?
Dokładnie tak Zaza. A konkretnie nie odnośnie tego, że jesteśmy nadmuchani, bo tego nikt nie rozumie, a tego:
Yukasz pisze: albo że na forum nie ma Dzidziusia niż to ukrywać i udawać że siedzi on obok mnie i gramy w karty
Kto coś ukrywa, kto coś udaje? Co to za chore urojenia? No i skoro Ty jesteś Mulder, to Yukasz pewnie to Scully.

A kto będzie Skinnerem Think // fieldy
:lol2: :płacze: :lol2: :płacze: :lol2: :płacze:

Choć już po jabłkach to muszę się przyczepić, taki już ze mnie zminy drań :twisted: Doprawy piwus jam przyznaję Ci że odkryłeś teorię spisku. To co :?: Wołajmy Tomachosa i kręcimy kolejny forumowy film. To tak - zagram ja, Zaza i... no właśnie, jedno wiem na pewno ktoś musi zostać naszą królewną :> yyy Skinnerem znaczy się, prawda :?: :twisted:

'Litwo, Ojczyzno moja...' bo Mickiewicz Wielkim Poetą był... fuj :angry2: ... ADAM MICKIEWICZ WIELKIM POETĄ JEST :!:

Dalej się wyśmiewasz ze sprawy, za którą poległ Zaza?

Nikt nie jest doskonały :suicide:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 sty 2007, 20:02

deltinho pisze:
MLSoccer pisze:Brawo panie Lipiec w koncu decyzja prawdziwego faceta z jajami
Jaja to on miał jak testosteron wcinał i go zdyskwalifikowali :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 sty 2007, 21:14

Tomachos pisze: czym żolnierz myje zęby :D ( wersja for zaza :P :czym rzołnież myje zemby?)
:spoko:
Wersja dla Zazy mnie rozbiła :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 sty 2007, 9:34

Martinho pisze:Jednakze zgadzam sie z piwusem ze jesli Wisla dostala by szanse gry w PUEFA to powinna z niej zrezygnowac
Piwus oczywiscie we wczesniejszym poscie dosc mocno ironizowal. Rzeklbym, ze nawet sarkazmem powialo :lol2:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 13:18

_sympatyczny_andi_ pisze:Reprezentacja Niemiec to coś wspaniałego, kupa genialnych piłkarzy, wspaniała atmosfera. I duch Moellera w szatni po każdym meczu, a więc krótko: po prostu ekstaza...

Mnie to naprawde rozbawiło.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 sty 2007, 10:55

Krzysztof Jarzyna pisze:A ja jestem szczerze zdziwiony. Mysle, ze odwolali, bo i tak nie byloby dreszczyka emocji. W kazdej kategorii pewniak - obronca roku Michal Listkiewicz, pomocnik roku - Wit Zelazko, napastnik roku - Tomasz Lipiec, odkrycie roku - po raz kolejny Wit Zelazko, trener roku - Genio Kolator za to, ze... po prostu jest, druzyna roku - PZPN, prezes roku - Jacek Milewski, najlepszy sedzia - o i tu pewniakow jest kilku, jedyna kategoria gdzie nie do konca bylbym przekonany kto wygra, ale chyba postawilbym na Roberta Werdera, dziennikarz prasowy - Czarek Kucharski. Jeszcze przyznalbym nagrode dla skauta roku - tu podowjna, dla panow prokuratorow Krzysia Grzeszczaka i Roberta Tomankiewicza.
Szkoda, tylu ludzi sie bedzie musalo obejsc smakiem...
Krzyś na temat odwolania gali Pilkarskich Oscarow w C+ :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”