Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 13 sty 2007, 19:51

olson pisze:Wydaje mi sie, ze zaczynal gre w seniorskiej druzynie Bayernu na skrzydle. Ale jakos nie jestem pewnien Rolling Eyes.
Hitzfeld gdy zaczal wprowadzac do skladu Bastka to wystawial go na srodku pola i to z zadaniami mniej ofensywnymi niz obecnie ;)

Co do Brazzo to wydaje mi ise ze zostanie, nie wiadomo czy Bayern sprowadzi kogos na prawe skrzydlo przed nowym sezonem ale i tak moze i jego czas sie w Bayernie skonczyl ale watpie aby sie pozbyto tak wszechstronnego pilkarza no ktory w swojej karierze w Bayernie gral juz chyba na kazdej pozycji z wyjatkiem bramkarza i srodka obrony :P

Ojjjj Robben to moje marzenie juz od czasow gry w PSV no ale oczywiscie wtedy do Monachium przybyla epidemia slepoty i nie dostrzezono takiego talenu i standardowo zaczeto go dostrzegac kiedy to paradoxalnie nie jest on w pelni rozwiniety przez siedzenie na lawce w Chelsea, dramat :? a Arjen wniosl by do gry Bayernu napewno bardo duzo i jestem w pelni przekonany ze bylby to udany transfer ;) bylby...

Oszczedze sobie komentowania doniesien na temat sprowadzenia dwoch brazylijczykow ktorych notabene roznia chyba z 3 pokolenia :D ale nie, tym panom podziekujemy ;)

Wróć do „Niemcy”