Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 13 sty 2007, 23:34
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 13 sty 2007, 23:51
Ta pani lekkich obyczajów to mocna sie gubila w zeznaniach. 20 tysięcy miesięcznie zarabia i nie stac jej na studia, i co to za ekskluzywna dziwka jesli jest tak wulgarna no chyba ze jej klienci chca zeby mowila do nich brzydkoGoguś pisze:A co sądzicie o radiostacji, ostatnio redaktorka wyleciała za pozwalanie pani lekkich obyczajów (Kobiecie wyzwolonej jakby to powiedziała frytka) na szczere (=wulgane) wypowiadanie sie o swoim zawodzie. Śmiała się, klaskała, zachęcała do poruszania jeszcze pikantniejszych tematów. Dobrze że ją wywalili bo jak westchnęła na fakt że Kobiety Wyzwolone zarabiają po 20 tysięcy miesięcznie to niedobrze mi sie zrobiło.
[']Goguś pisze:Na co dzień słucham też Radia Zet, RMF FM
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 13 sty 2007, 23:57
Ja do Antyradia nie mam dostępu z racji na miejsce zamieszkania, jednak słyszałem że mają tam dobry program o futbolu. Zazdroszczę.Muzyka tam grana zdecydowanie mi nie pasuje. Jesli juz slucham radia to raczej sa to radia internetowe albo czasami antyradio.
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2007, 0:04
Goguś pisze:Ja do Antyradia nie mam dostępu z racji na miejsce zamieszkania
PopieramGoguś pisze:Po prostu wolę to, niż danco-technowe badziewie w Esce
Goguś pisze:A Zet i RMF są na pograniczu pop i łagodny rock.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 14 sty 2007, 0:24
Właśnie, wszyscy się przy tym kiwają, ale jak ktoś zapyta "O czym do cholery ten koleś śpiewa (jeżeli to jest śpiewanie)?" to zrobi się wielka kolejka do wyjścia.Popieram Szpoko tez zdecydowanie mi nie pasuje te danco-technowe badziewie.
Goguś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 sty 2007, 0:46
Zwróc uwage na to,ze nie kazdy widzi w słuchaniu muzyki jakies wielkiej misji. Dla wiekszosci jest to jakas forma rozrywki, wiec nie beda sie katowac muzyka klasyczna czy kanadyjskim jazzem, jesli jej nie rozumieja, puszcza sobie za to jakies techno które wpadnie im zaraz ucho i są szczesliwi czy jakis pop z chwytliwym refrenem,który zaraz bedą sobie mogli spiewac.Goguś pisze:Właśnie, wszyscy się przy tym kiwają, ale jak ktoś zapyta "O czym do cholery ten koleś śpiewa (jeżeli to jest śpiewanie)?" to zrobi się wielka kolejka do wyjścia.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 14 sty 2007, 0:57
Mówie o sobie, ja nie śpiewam bo tak jest fajnie, jeżeli już to robię, to znaczy że muzykę czuje, a jak można czuć muzykę nie wiedząc o co chodzi ... nie wnikam.Berele Lewartow pisze:Zwróc uwage na to,ze nie kazdy widzi w słuchaniu muzyki jakies wielkiej misji. Dla wiekszosci jest to jakas forma rozrywki, wiec nie beda sie katowac muzyka klasyczna czy kanadyjskim jazzem, jesli jej nie rozumieja, puszcza sobie za to jakies techno które wpadnie im zaraz ucho i są szczesliwi czy jakis pop z chwytliwym refrenem,który zaraz bedą sobie mogli spiewac.Goguś pisze:Właśnie, wszyscy się przy tym kiwają, ale jak ktoś zapyta "O czym do cholery ten koleś śpiewa (jeżeli to jest śpiewanie)?" to zrobi się wielka kolejka do wyjścia.
Poza tym, muzyka dance, techno itd jest tworzona do zabawy, wiec pytnie sie kogos, z wyzszościa 'o czym jest ta piosenka której słuchasz debilu', raczej jest nie na miejscu.
Muzyka Pop to muzyka popularna,czyli tak która jest obecnie najchetniej słuchana, wiec moze byc to z jedenj strony muzyka Paris Hilton, a z drugiej np.Arctic Monkeys.
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 sty 2007, 1:34
Ja też nie mam problemu ze słuchaniem Antyradia czy jestem w domu czy poza nimfranz pisze:Ja tez nie mam dostepu bo w tadycyjny sposób to mozna chyba tylko sluchac w okolicach Warszawy i Katowic, moge sluchac przez neta tak wiec nie ma problemu.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 14 sty 2007, 10:44
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 14 sty 2007, 14:07
Potwierdzam oba programy saYukasz pisze:Wartymi polecenia programami sa m.in. 'antylista' prowadzona przez Wojewódzkiego i Figurskiego - robią sobie jaja z ludzkiej głupoty, 'antymotolista' przez ojca i syna Zientarskich
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 14 sty 2007, 21:21
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 14 sty 2007, 23:09
Mysle,ze do tanczenia niepotrzbne jest rozumienie słów 'Stars are blind', swoja droga nie sadze takze, aby Paris ukrywała jakies treści w swoichGoguś pisze:Ale nie wyobrażam sobie żebym nie wiedział co to znaczy "Stars are blind" a tańczył niewiadomo jak przy piosence. To jak się przy kawałku zachowujemy powinno wynikać ze zrozumienia go a nie dobrego rytmu. Ale również nie chcę się sprzeczać
Lepszy lub gorszy.Kaczormistrz pisze:kazdy ma swoj gust muzyki
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 paź 2016, 12:52
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 11 sty 2017, 12:52
Carbon
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio