Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 383

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sty 2007, 11:12

:shock: :lol: ładnie Fabio poniosło ! hehe "Fotka Dnia" :!: Fieldy zrób co trzeba - emocje górą - Franka też poniosło bo rozwalił ławke rezerowych :P

Kuźwa nie potrzebnie czytałem Wasze wypowiedzi bo zaraz mecz powtórzą a tak juz wiem co sie działo :) Ale sytuacja w tabeli jest ciekawa, może powiedzieć że Fabio postawił na swoim. Bo kryzys, kryzysem ale dystans zachowany - jak by tych słabszych wystepów nie było dla Fabio :wink: Choć Barca ma mecz zaległy ze słabym w tym sezonie Betisem wiec nie przewiduje niespodzianki. Jednak ani Duma Kataloni, ani Sevilla nie skorzystały z dołka Realu. Chyba jedynym zwyciesca tych kolejek w tym roku jest ... Valencia :]

P.S Kiedy mecz Betis - Barca ? na dniach ?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 11:50

Mogł załozyc jakas koszulke czy wywiesic transparent, ale nie zachowywac sie w ten sposob. Przeciez rzecza normalna jest krytyka ze strony kibicow, patrzac na ostatnio gre krytyka uzasadniona... Nie pamietam takiej reakcji w ze strony tranera w PD, mimo, ze tam zawsze jest goraco.

osobiscie jestem ciekaw jak bedzie wygladała defensywa w kolejnych meczach, bo zarowno Torres i Bravo wczoraja wiekszych błedów nie popełniali i pokazali, ze warto na nich stawiać. Bravo bedzie mial teraz ogromne pole do popisu, kilka meczy ze swoboda, bo chyba trudno przypuszczac, ze Fabio postawi na lewa Ramosa... Oby teraz z Salgado i Ramosem nie zrezgynowano z Torresa.
Zaza pisze:P.S Kiedy mecz Betis - Barca ? na dniach ?
24.01.2007

Nie dziwie sie Zaza, ze nie wiesz juz takim blaskiem gwiazdy nie swiecisz.
Obrazek

:P :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sty 2007, 12:30

Jarzinho pisze:Nie dziwie sie Zaza, ze nie wiesz juz takim blaskiem gwiazdy nie swiecisz.

Ja zawsze byłem w cienu :P Także na pewno gwiazda sie nie czuje :P

Co do Fabio to juz to widze jak ma na sobie koszulke czy jakis transperant, widzocznie zareagował impulsywnie. Mógł im bolca posłać :) Ale fotki z tego zdarzenia obiegły już cały świat, nawet koleś mi pisze że to było do Beckhama w loży honorowej :wink:

Pamietam jak dwa lata temu [?] był taki mecz Inter - Sampdoria i było do 80 minut 0:2 dla Dorii. Mancini zagotowany i wpuścił Recoba, po chwili 1:2 .. ale fani Interu już zaczeli wychodzić z Giuseppe Meazza... nagle 2:2 i po 60 sekundach 3:2 :shock: a Mancio w ekstaxie jak nie zaczął sypać wiązanki do fanów którzy bramke na 3;2 oglądali wychodząc. Dostało im sie ładnie :wink: Machał łapami i ich wyzywał :P

Awatar użytkownika
Vida
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vida » 15 sty 2007, 14:01

Odnosząc się do ankiety - uważam, iż największym wzmocnieniem Realu to kupno Holendra - Ruuda van Nistelrooya. Bardzo dobrze 'wkleił' się w zespół Capello, co potwierdza zdobywanymi bramkami. Widać, że pasuje mi hiszpański klimat. Przed jego transferem do 'Królewskich' - obserwowałem strony Realu Madryt - na których większość kibiców mówiła stanowczne NIE, dla transferu byłego już zawodnika Manchesteru United, rzucając w Ruuda nawet ostrymi epitetami. Ciekawe co sądzą teraz? :wink:

Real kupił Cannavaro, który według mnie najlepiej się nie sprawdza, aby nie powiedzieć wręcz przeciętność jego ogarnęła. Podczas Mistrzostw pokazał wielką klasę, ale tylko na tym poprzestał. Z pozostałych graczy wymienionych w tejże ankecie - za bardzo się nie orientuje, ale chyba też nic szczególnego nie pokazują, jak i również ich szkoleniowiec Fabio Capello. ;]

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 15:49

Vida pisze:Przed jego transferem do 'Królewskich' - obserwowałem strony Realu Madryt - na których większość kibiców mówiła stanowczne NIE, dla transferu byłego już zawodnika Manchesteru United, rzucając w Ruuda nawet ostrymi epitetami. Ciekawe co sądzą teraz
Sugerowałęs sie opiniami użytkowników o profilu wiekowym 12-14 lat :?:

Ruud był potrzebny i tyle, on przynjamnije biega .Ronaldo biega tylko do McDonaldsa :lol:

Reyes
powiedział po meczu ze "cieszy sie ze druzyna biegała" co "nie zdarzało im sie w poprzednich meczach"

Jose Antonio widać wskazał ze po 'ich' stronie (Ronaldo,Beckham,Salgado,Cassano,Emerson,Raul, R.Carlos.) była wina poprzednich niepowodzen

Lopez Caro zwolnion z Levante byly trener-figurat Realu Madryt

Beckham pewnie odejdzie wczesniej jak w lipcu.

Zaza pisze:widzocznie zareagował impulsywnie

Zaza
mnie to nie zraziło widocznie sie im nalezało, Capello sie udzieliła presja jaka na niego wywierano. Choc gest nieprzystoi.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 sty 2007, 16:02

Vida pisze:Odnosząc się do ankiety - uważam, iż największym wzmocnieniem Realu to kupno Holendra - Ruuda van Nistelrooya. Bardzo dobrze 'wkleił' się w zespół Capello, co potwierdza zdobywanymi bramkami. Widać, że pasuje mi hiszpański klimat. Przed jego transferem do 'Królewskich' - obserwowałem strony Realu Madryt - na których większość kibiców mówiła stanowczne NIE, dla transferu byłego już zawodnika Manchesteru United, rzucając w Ruuda nawet ostrymi epitetami. Ciekawe co sądzą teraz? :wink:

Real kupił Cannavaro, który według mnie najlepiej się nie sprawdza, aby nie powiedzieć wręcz przeciętność jego ogarnęła. Podczas Mistrzostw pokazał wielką klasę, ale tylko na tym poprzestał. Z pozostałych graczy wymienionych w tejże ankecie - za bardzo się nie orientuje, ale chyba też nic szczególnego nie pokazują, jak i również ich szkoleniowiec Fabio Capello. ;]

No ja akurat jestem troche innego zdania. Uwazam, ze najwiekszym wzmocnieniem jest Reyes, a nie Ruud. Zreszta co do Ruda - wypowiadalem sie juz w tym poscie na jego temat. Nic specjalngo

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 sty 2007, 17:40

Vakabayashi pisze:Zaza mnie to nie zraziło widocznie sie im nalezało, Capello sie udzieliła presja jaka na niego wywierano. Choc gest nieprzystoi.
Chciałem tylko zauważyć, że kiedy Eto'o zaintonował na CN słynne już "Madrid, cabron, saluda al campeon!" wielu kibiców królewskich poczuło się głęboko dotkniętych i osobiście urażonych... A Realowi też się w końcu należało :lol:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 17:58

Janio pisze:że kiedy Eto'o zaintonował na CN słynne już "Madrid, cabron, saluda al campeon!" wielu kibiców królewskich poczuło się głęboko dotkniętych i osobiście urażonych
Bo jemu tez nie przystało tak sie zachować. Capello tez nie.

Ale to sie zdarza Etoo zrobił to pod wpływem radości a Capello złosci.

Sport to też emocje i one uchodzą w taki czy inny sposób.

Janio widze ze masz zamiar troche poprowokować, Etoo zrobił to przeprosił i było po sprawie Capello pokazał 'faka' przeprosił i jest po sprawie.

Jak bedzie przegrywał to mu to Bernabeu wypomni i go zlinczuje.

Narazie do czwartku Capello moze nosic w Madrycie głowe wysoko

A ręce trzymać lepiej w kieszeni :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 18:50

Gdyby Frank pokazał taki gest w pierwszym roku pracy, jak mu takze nie szło wybitnei, przynajmniej na poczatku i presja byl coraz wieksza, jak i krytyka to by go juz napenwo nie było w Barcelonie.
Eto'o to zawodnik Barcelony i to zwrocone do Marytu nie do własnych kibicow, to jest roznica. To jest roche dziwne, bo tka naprawde Cpaello w tym meczu niczego nie udowodnil, jedyne co zdoby w tym meczu to 3 punkty, bo gra i tak wygladała słabo..

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 19:09

Jarzinho pisze:Eto'o to zawodnik Barcelony i to zwrocone do Marytu nie do własnych kibicow, to jest roznica
No dobrze ale jeśli było tak jak Capello mówi tzn. obrażali go cały mecz (ci dwaj kibice) to mozna to w pewien sposób zrozumieć. Jako gest w stosunku do nich.

Capello nie latał po całym Bernabeu i nie pokazywał paluszka wszystkim sektorom. Pokazał go tym którzy zasłużyli.

Podkreślam jesli wierzyć słowom Capello.

Wiadomo ze trenerowi klubu który ma miliony kibiców nie wypada tak sie zachować. ale mówie PRESJA na nim była ogromna, sportowa złość też.

Podobna sprawa była z 'gestem kozakiewicza' tez ujściem sportowej złosci , ja też sie moge oburzać ze w w telewizji to wyglada tak ze pokzuje mi a nie rosyjskim kibicom.

Podkreslam jesli było tak ze pokazał tym którzy go obrażali ( a mogli go dotknąc osobićie tak jak Matrix - Zidana) to ja go rozumiem. Bo sam bym skopał tyłek kogoś kto mnie poniiża i obraża mnie czy moich bliskich

Jesli Fabio biegałby po Bernabeu i machał palcem to jest cos nie tak albo pokzał go krytykujacym go dziennikrzom to pa pa z Madrytu.

Ale my nie wiemy co oni mu mówili i sie nie dowiemy. A dorabianie legendy ze pokazał go 'wlasnym kibicom' to troszke za daleko interpretacja.

Jarzinho pisze:co zdoby w tym meczu to 3 punkty

i tylko one narazie sie liczą

Jarzinho pisze:Cpaello w tym meczu niczego nie udowodnil
nie musiał ważne ze wygrał

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 19:40

vakabayashi pisze:No dobrze ale jeśli było tak jak Capello mówi tzn. obrażali go cały mecz (ci dwaj kibice) to mozna to w pewien sposób zrozumieć. Jako gest w stosunku do nich.

Niekiedy udaje mi sie trafic na Lechu na sektor za łwaka rezerwowych i wiedz, ze czesto sam daje niezłe wiazanki tak samo jak pozostali w kierunku gosci i jakos nikt mi nic nigdy nie pokazał.

Kozakiewicz podobnie jak Eto'o nie pokazał go w kierunku "swoich".

Takie tłumacznie mnie nie zadowala, bo teraz zaden kibic nei moze powiedziec złego słowa o trenerze ukochanego klubu??

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 sty 2007, 19:42

Jarzinho pisze:Cpaello w tym meczu niczego nie udowodnil
A co miał udawadniać?? Miał zmienić styl gry z meczu na mecz, żeby Real wygrał 5-3, a nie 1-0? To by było udowodnienie jakim jest zajebistym trenerem? :? Chyba nie o to chodzi w futbolu, żeby strzelać 5 goli w meczu, zwłaszcza, gdy sie ma trenera włocha. Wiadomo, że nie jest to styl jaki panował za czasów sfinksa, może i troche żal, ale gdy sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. A Capello nie musi nic udawadniać jak narazie. Ma 2 pkt straty do uwielbianej przez wszystkich 8 latków Barcelony, więc chyba nie jest aż tak katastrofalnie jak niektórzy sądzą.

Ciekawe co to są za 2 kolesie, którym Capello faka pokazał, podobno już 10 lat temu go obrażali, wie ktoś może :?: :idea:

Jarzinho, a co do gestu Capello to gdyby po tobie jechano to byś siedział obojętny?

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 19:53

Jarzinho pisze:Takie tłumacznie mnie nie zadowala, bo teraz zaden kibic nei moze powiedziec złego słowa o trenerze ukochanego klubu??
A wiesz jakie to były słowa :?:

A moze dotyczyły osobiscie Capello a nie tego jak Capello trenuje :?:

Np. były szydzeniem z jego rodziny jak np. Materazzi.

Capello to dobry trener moze niekoniecznie dla Realu Madryt.
Krytyka jest słuszna bo drużyna jest w fazie kryzysu

Ale też byś tak zareagował jakby ktoś Cie obraził osobiście
Bo nikt nie wie co ci kibice mówili.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 20:16

vakabayashi pisze:Np. były szydzeniem z jego rodziny jak np. Materazzi.

:P Po tym co pisała prasa na całym świecie osobiscie spodziewałem sie wiecej... myslałem, ze naprawde Matrix pojechal po matce, siostrze, a tak naprawde gorsze rzeczy mozna usłyszecz od wąłsnego trenera :arrow: Wojcik rulezzz :P
vakabayashi pisze:A wiesz jakie to były słowa
iwesz mi, ze pewna granica istnieje i kibice siedzacy obok potrafia zlinczowac takiego teksciarza, jak puszcza naprawde nieprzyjemne teksty. Nie wiem jak jest w Realu, ale troche dziwne, ze 10 lat Cap pamieta dwoch tych samych kolesi, siedza w podobnym, moze tym samym miejscu.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 15 sty 2007, 21:15

Powie mi ktoś w końcu dlaczego wszyscy piszą, że Capello pokazał faka tym samym osobom co go obrażały dziesięć lat temu? Mówiąc, "dziesięć lat temu przydarzyła mi się taka sama sytuacja" przynajmniej jak dla mnie nie odnosi się do tych samych osób bo to przecież było niemożliwe że wczoraj ich rozpoznał :lol: Jak dla mnie to pewnie dziesięć lat temu też go ktoś obraził, może nawet też pokazał ten sam gest (ja nie wiem, bo za młody byłem, szukać mi się nie che :P ) i teraz stwierdził że to nie było po raz pierwszy. Ale jak by nie było zachował się po chamsku i do takiego poziomu nie powinien się zniżyć. Tyle z mojej strony.

Swoją drogą rozbrykali się w tej kolejce ci nasi trenerzy - jeden rozwalił ławkę rezerwowych a drugi "pozdrowił" swoich fanów :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”