Kuźwa nie potrzebnie czytałem Wasze wypowiedzi bo zaraz mecz powtórzą a tak juz wiem co sie działo
P.S Kiedy mecz Betis - Barca ? na dniach ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sty 2007, 11:12
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 11:50
24.01.2007Zaza pisze:P.S Kiedy mecz Betis - Barca ? na dniach ?

Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sty 2007, 12:30
Jarzinho pisze:Nie dziwie sie Zaza, ze nie wiesz juz takim blaskiem gwiazdy nie swiecisz.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vida » 15 sty 2007, 14:01
Vida

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 15:49
Sugerowałęs sie opiniami użytkowników o profilu wiekowym 12-14 latVida pisze:Przed jego transferem do 'Królewskich' - obserwowałem strony Realu Madryt - na których większość kibiców mówiła stanowczne NIE, dla transferu byłego już zawodnika Manchesteru United, rzucając w Ruuda nawet ostrymi epitetami. Ciekawe co sądzą teraz
Zaza pisze:widzocznie zareagował impulsywnie
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 sty 2007, 16:02
Vida pisze:Odnosząc się do ankiety - uważam, iż największym wzmocnieniem Realu to kupno Holendra - Ruuda van Nistelrooya. Bardzo dobrze 'wkleił' się w zespół Capello, co potwierdza zdobywanymi bramkami. Widać, że pasuje mi hiszpański klimat. Przed jego transferem do 'Królewskich' - obserwowałem strony Realu Madryt - na których większość kibiców mówiła stanowczne NIE, dla transferu byłego już zawodnika Manchesteru United, rzucając w Ruuda nawet ostrymi epitetami. Ciekawe co sądzą teraz?
Real kupił Cannavaro, który według mnie najlepiej się nie sprawdza, aby nie powiedzieć wręcz przeciętność jego ogarnęła. Podczas Mistrzostw pokazał wielką klasę, ale tylko na tym poprzestał. Z pozostałych graczy wymienionych w tejże ankecie - za bardzo się nie orientuje, ale chyba też nic szczególnego nie pokazują, jak i również ich szkoleniowiec Fabio Capello. ;]
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 sty 2007, 17:40
Chciałem tylko zauważyć, że kiedy Eto'o zaintonował na CN słynne już "Madrid, cabron, saluda al campeon!" wielu kibiców królewskich poczuło się głęboko dotkniętych i osobiście urażonych... A Realowi też się w końcu należałoVakabayashi pisze:Zaza mnie to nie zraziło widocznie sie im nalezało, Capello sie udzieliła presja jaka na niego wywierano. Choc gest nieprzystoi.
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 17:58
Bo jemu tez nie przystało tak sie zachować. Capello tez nie.Janio pisze:że kiedy Eto'o zaintonował na CN słynne już "Madrid, cabron, saluda al campeon!" wielu kibiców królewskich poczuło się głęboko dotkniętych i osobiście urażonych
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 18:50
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 19:09
No dobrze ale jeśli było tak jak Capello mówi tzn. obrażali go cały mecz (ci dwaj kibice) to mozna to w pewien sposób zrozumieć. Jako gest w stosunku do nich.Jarzinho pisze:Eto'o to zawodnik Barcelony i to zwrocone do Marytu nie do własnych kibicow, to jest roznica
Jarzinho pisze:co zdoby w tym meczu to 3 punkty
nie musiał ważne ze wygrałJarzinho pisze:Cpaello w tym meczu niczego nie udowodnil
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 19:40
vakabayashi pisze:No dobrze ale jeśli było tak jak Capello mówi tzn. obrażali go cały mecz (ci dwaj kibice) to mozna to w pewien sposób zrozumieć. Jako gest w stosunku do nich.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 sty 2007, 19:42
A co miał udawadniać?? Miał zmienić styl gry z meczu na mecz, żeby Real wygrał 5-3, a nie 1-0? To by było udowodnienie jakim jest zajebistym trenerem?Jarzinho pisze:Cpaello w tym meczu niczego nie udowodnil
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 19:53
A wiesz jakie to były słowaJarzinho pisze:Takie tłumacznie mnie nie zadowala, bo teraz zaden kibic nei moze powiedziec złego słowa o trenerze ukochanego klubu??
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 sty 2007, 20:16
vakabayashi pisze:Np. były szydzeniem z jego rodziny jak np. Materazzi.
iwesz mi, ze pewna granica istnieje i kibice siedzacy obok potrafia zlinczowac takiego teksciarza, jak puszcza naprawde nieprzyjemne teksty. Nie wiem jak jest w Realu, ale troche dziwne, ze 10 lat Cap pamieta dwoch tych samych kolesi, siedza w podobnym, moze tym samym miejscu.vakabayashi pisze:A wiesz jakie to były słowa
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 15 sty 2007, 21:15
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio