Wrogowie i kumple na forum - Strona 44

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 15 sty 2007, 18:27

duch99 pisze:
Loco pisze:oficjalnie zakładam Klub Obrony Przesladowanych i Tłamszonych Użytkowników Forum
Koniecznie powołaj jeszcze Front Wyzwolenia Forumowiczów. Napiszcie postulaty i zorganizujcie wybory pierwszego sekretarza. :lol2: Krzyżyk na drogę :roll:
Wybory sa niepotrzebne bo mianuje sie dyrektorem kluby a ty duch99 zamilcz chyba ze chcesz zebym uznal cie swoim forumowym wrogiem. pozdro
Ostatnio zmieniony 15 sty 2007, 18:33 przez Loco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sty 2007, 18:32

Wybory sa nie potrzebne bo mianuje sie dyrektorem kluby a ty duch99 zamilcz chyba ze chcesz zebym uznal cie swoim forumowym wrogiem.
Napisz jakiś post poprawnie - ok ? "Nie" z przymiotnikami piszemy łącznie. Przed "a" stawiamy przecinek. To tak na początek :P

Poza tym, jestem pewien, ze duchowi byłoby to obojętne :lol: A nawet uśmiałby sie chłopak :P

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 15 sty 2007, 18:35

poprawione. cloner pisalem to na szybcika i jak zauwazasz pisze nawet bez polskich znakow przewaznie a wiec i przecinkow nie stosuje koles. aha zawsze mialem cie za lamusa cloner :D teraz mozesz sie czuc moim wrogiem. usmiales sie?

wracajcie do tematu // fieldy

ok ja juz ze swojej strony koncze tylko chcialem rozwiazac moj klub i zalozyc fanclub clonera.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 sty 2007, 19:11

fieldy pisze:grrrr ... znów piszesz do mnie, ale czuje, ze masz jeszcze kogoś na myśli. Cześka ? Jego też wymienił w swym poscie ... Think
Jak zacytowałem wypowiedź Róży i Twoją to skąd wziął się tam czeher :?: :roll: W takim przypadku mogę chyba powiedzieć per 'wy' nie używajac waszych (znowu 'wy' chyba nigdy się nie nauczę :angry2: ) nicków. Myślałem że jest to oczywiste :roll: Tym razem gdybym chciał napisać też o czeherze to wymieniłbym go z nicka bo co on ma wspólnego z tym tematem :?: Nawet się tu nie wypowiadał. A jak piszę per 'wy' w forumowych konkurach bukmacherskich to wg mnie oczywiste jest że piszę 'fieldy i czeher' bo myślałem że wy obaj się nimi zajmujecie :roll: Wczoraj juz chyba to sobie wyjaśniliśmy :roll: Zreszta czepiasz się 'jakichś nieistotnych dupereli' :rotfl:
fieldy pisze:Czy może ci tym razem o mnie i o Róże chodziło ?
Brawo Jasiu :P
fieldy pisze:Jestem przekonnay, ze Róża pisał tego posta z uśmiechem na ustach. Bo chyba nie sadzisz, ze rzeczywiscie się obawia Razz
Też tak sądzę ale kpicie z niego i sam przeczytaj w odpowiedzi post guru a potem Róży, co one mają wspólnego z tematem :?: No chyba że 'wrogowie na forum' oznacza że będziemy sobie dogadywać tworząc OTy i ustawiać się na sparingi, w takim przypadku rzeczywiście tu pasują. Temat chyba jest po to żeby powiedzieć że się kogoś lubi lub nie a nie do kpin z kogoś kto nas nie lubi. Możecie po prostu napisać że też go nie lubicie jak to zrobił np Berele o Bablu w odpowiedzi na jego post a nie pisać że się go boicie, jego kolegów czy np Dzidziusia którego tu nie ma :rotfl: Zresztą jestem pewny że jakby sytuacja był odwrotna to niejeden mod po takim poście straszyłby WP lub nawet je dał.
piwus pisze:I po co się Zazie podlizujesz? Napisz wprost a nie "dawaj do zrozumienia".
Nie wiem o czym piszesz :rotfl: Po co miałbym sie mu podlizywać :?: Co by mi to dało :?: :roll: Cukierka i tak mi nie da więc o co chodzi :?: A że nawiałem do jego wypowiedzi z innego tematu to raczej znaczy że to zapamiętałem (trudno było tego nie zapamiętać) i traktuję to jako malusią prowokację :twisted: Tak naprawdę to mi wisi czy Dzidziuś jest na forum czy nie choć powinien być (to chyba oczywste :roll: ) ale sam dla serwisu a nie dla mnie. Zresztą nawet jak Dzidzius jest na forum to i tak o tym nie wiem bo pewnie się ukrywa.

PS A czy jak powiem 'Litwo, ojczyzno moja' to znaczy że chcę podlizać się Mickiewiczowi :?: :roll:
piwus pisze:...jaki sens ma forum i strona w obecnej postaci gdy o pilce w pisze sie bardzo mało...
Was nadmuchano
RóżA kto Ci dał 7 wp, co za leszcz ?
Istne SB ...
' I po co się Zazie podlizujesz? Napisz wprost a nie "dawaj do zrozumienia". ' :rotfl:
piwus pisze:wymieniłem kogoś dla odmiany, bo tak wszyscy piszą lubię wszystkich, nie piszę by nie pominąć.
A teraz chcesz się mi podlizać :?: :>

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sty 2007, 19:24

Yukasz pisze:Nie wiem o czym piszesz :rotfl: [...] i traktuję to jako malusią prowokację :twisted:
Nie wiem czy wiesz, ale Zaza poległ za tą malusią prowokację. Broniąc tego "żarciku" trochę się zdenerwował, był agresywny i musiałem podać środki uspokajające.

Więc nie tylko ja to tak odebrałem. Niektóre żarty bywają mordecze, jeśli ktoś je weźmie na serio. A niektórzy mogą być trochę przewrażliwieni, po tym jak Zaza po ostrzeżeniach urządzał pięciogodzinne maratony plucia na gg. To co widzicie na forum, to mały ułamek tego, co potrafi. Tak w kwestii wyjaśnienia.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 sty 2007, 19:45

piwus pisze:Nie wiem czy wiesz, ale Zaza poległ za tą malusią prowokację. Broniąc tego "żarciku" trochę się zdenerwował, był agresywny i musiałem podać środki uspokajające.

Więc nie tylko ja to tak odebrałem. Niektóre żarty bywają mordecze, jeśli ktoś je weźmie na serio. A niektórzy mogą być trochę przewrażliwieni, po tym jak Zaza po ostrzeżeniach urządzał pięciogodzinne maratony plucia na gg. To co widzicie na forum, to mały ułamek tego, co potrafi. Tak w kwestii wyjaśnienia.
:shock: Że what :?: Jeszcze do tego o czym piszesz nie doszedłem ale wiem że Zaza pisał po iks razy te same rzeczy i ja też nie mogłem tego czytać bo 'trochę' przesadzał, tak mimo że lubię z nim rozmawiać to jednak napisałem to co czułem czytając tamte rzeczy. Na przyszłość jak zobaczę naruszenie regulaminu to też nie będę reagował bo później wychodzi na to że się czapiam modów (wszystkich) i niektórzy później myslą że loguję się tylko po to żeby wytykać wam (wszystki modom) błędy :olaboga: A skoro Tobie piwus tak przeszkadza mówienie że 'nie ma Dzidziusia' to postaram się być śmiertelnie poważny. Mślałem że nie musimy zachowywać się jak w kościele :roll: Amen :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 15 sty 2007, 20:00

A to co przytoczyłem i to co widać było na forum (to jest część tekstów Zazy z dzisiaj: "Ty, moderator!", "tyle możesz", "Jasiu, Teresko", "komu bije", który taki mądry", "chyba naprawde potrzebujecie pomocy", "że Was nadmuchano to chyba nie wazelina", "naprawde Ty chyba masz inne powołanie. Tylko te czasy sie skończyły, zobacz teraz biskupi za to płaca", "Istne SB", "Tyle masz"), to była sytuacja normalna, dopuszczalna, czy już ekstremalna? Ja piszę, że niektórym może się niepodobać wpisywanie się w retorykę Zazy jak to zrobiłeś. I ciężko teksty w jego stylu odebrać im jako żart. Osobom, które w odróżnieniu od Ciebie czytają co on wypisuje i są adresatami epitetów. A Ty o czym piszesz?
Yukasz pisze:Na przyszłość jak zobaczę naruszenie regulaminu to też nie będę reagował bo później wychodzi na to że się czapiam modów
:shock:
Mamy coś przeciwko reagowaniu? To co przytoczyłem nazywasz reagowaniem? Po co uogólniasz? Obraź się, bądź śmiertelnie poważny, bądź jak w kościele. Jasne, nikt nie broni. Przecież ostatnie co przychodzi do głowy to "a może ja mogłem się wstrzymać i tego nie robić?"

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 15 sty 2007, 20:29

piwus pisze:Mamy coś przeciwko reagowaniu? To co przytoczyłem nazywasz reagowaniem?
Nie, piłem do tego co wczoraj się dowiedziałem... i jakiś czas temu od Ciebie też ale to było w temacie do moderatorów.
piwus pisze:A to co przytoczyłem i to co widać było na forum (to jest część tekstów Zazy z dzisiaj: "Ty, moderator!", "tyle możesz", "Jasiu, Teresko", "komu bije", który taki mądry", "chyba naprawde potrzebujecie pomocy", "że Was nadmuchano to chyba nie wazelina", "naprawde Ty chyba masz inne powołanie. Tylko te czasy sie skończyły, zobacz teraz biskupi za to płaca", "Istne SB", "Tyle masz"), to była sytuacja normalna, dopuszczalna, czy już ekstremalna? Ja piszę, że niektórym może się niepodobać wpisywanie się w retorykę Zazy jak to zrobiłeś. I ciężko teksty w jego stylu odebrać im jako żart. Osobom, które w odróżnieniu o Ciebie czytają co on wypisuje i są adresatami epitetów. A Ty o czym piszesz?
Jeszcze tam nie zaglądałem :P Ale skoro dostał bana to pewnie na to zasłużył, bo mam nadzieję że urlopy rozdajecie za naruszenie regulaminu i niczym innym przy tym się nie kierujecie. OK jak napisałem postaram się nie pisać o Dzidziusiu skoro wam (Tobie piwus i dotkniętym userom) to się nie podoba. Czy ja nie czytam tego co pisze Zaza? Wszystkiego na pewno nie ale część czytałem i wiem że komuś moze nie podobać się że Zaza pisał do kogoś jak o SB itp Ale np jak npisałem w tym temacie do fieldy'ego 'brawo Jasiu' to nie widzę w tym nic obraźliwego bo to jest cytat z polskiego filmu, zresztą jak koledze spoza forum coś takiego powiedziałem to on się nie obrazlił a jak ja to usłyszałem od niego to też potraktowałem to jako żart. Tym bardziej że ja, mój kolega i fieldy jesteśmy facetami a nie kobietami i co innego jest powiedzieć 'cześć Tereska'. Oczywiście nie wszystko można cytować ale niektóre cytaty użyte w jeden sposób mogą być odebrane jako żart tym bardziej jeśli emota na to wskazuje a co innego jak się kłócimy z kimś i go obrażamy to wtedy takie coś z premedytacją jest użyte aby komuś dopiec :roll: I to też trzeba odróżniać, niby ten sam teks a ma iny podtekst. I...
Yukasz pisze:wiem że Zaza pisał po iks razy te same rzeczy i ja też nie mogłem tego czytać bo 'trochę' przesadzał
Choć oczywiście zdecydowanie wolałbym żeby Zaza był na forum niż ma go nie być.

W życiu u kolegów i koleżanek nie muszę wszystkiego akceptować bo nie jest on/ona moim partnerem na całe życie (mam tu na myśli żonę) i mogę im powiedzieć co mi się nie podoba (słuszna krytyka wg mnie nie jest zła) bo lubię ich za coś innego, a tych wad najwyraźniej jak dla mnie jest mniej niż zalet. I cytując piwus to co powiedział Zaza też aż tak bardzo to mojego zdania nie zmieni bo opieram się na swoich doświadczeniach a żadnych spięć z Zazą akurat ja nie miałem. Ty widocznie lubisz jednych a ja drugich, takie życie :wink:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 sty 2007, 21:23

A ja nie lubię nikogo z tego forum. Przykro mi... :foch:

No dobra, tak naprawdę to są osoby, których nie lubię mniej niż innych. Do tego zaszczytnego i jakże szacownego grona mogą zaliczać się (wstawienie to sobie do podpisu wskazane): cała GTW (większość z Was poznałem i rad jestem z tego bo fajne z Was chłopaki, znaczy się "młodzi wilcy"), pion administratorski (Agnieszka, Dzidziuś & Oskar, brakuje jeno Spike'a :oops: ), pare osób z pionu redakcyjnego (m.in. Duch i Scorpss). Co do użytkowników to tutaj trzeba wspomnieć o Piotrku256 vel Piotrek vel Berele_cośtam i Chlopaczku. Wśród userów, którzy wywołują pozytywne emocje można wymienić: Valencianista, Cai (szkoda że gdzieś zniknął), Yukasz (bo to mój imiennik), Lakier, Snipp oraz kilka innych osób, o których zapomniałem ale to było do przewidzenia.

Całuski :*.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 sty 2007, 21:29

Ja tam lubie Tomachosa, fieldego, Berele Lewartowa, spyrczaka i Yukasza. Nie przepadam za kibicami Legii na czele ze swoim hersztem deltinho, ktory wkreca mi ze sie napinam podczas gdy on sie napina czy jakos tak. Nie lubie takze jak czesto kapuje cloner w temacie o modach oraz glupich zartow Pisakka. Dziekuje

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 sty 2007, 21:39

Wrogów na forum nie posiadam. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Szanuje większość zawodników "Twojej Starej", chociaż jak dałem do zrozumienia w pierwszej części zdania zdarzają się wyjątki. Lubię czytać posty ludzi piszących mądrze i sensownie, zatem ich mogę uznać za forumowych "kumpli" (chociaż to zbyt wielkie słowo). Nie znoszę ludzi nie umiejących posługiwać się mózgiem (nazywa się to potocznie "indolencją umysłową"), zatem Liski i inne podobne zjawiska raczej mogę zaliczyć do swoich nieprzyjaciół.
Dziękuje za uwagę.

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 15 sty 2007, 21:43

Wrogów chyba nie zdążyłam jeszcze sobie narobić. :P
Zanim nie zrobiłam sobie "małej" przerwy w pisaniu na forum miałam dobry kontakt z LookAshem. Tak to raczej niestety Was nie znam. Mam nadzieję, że to się zmieni. ;)

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 15 sty 2007, 22:08

Martinho pisze: ktory wkreca mi ze sie napinam
patrząc po Twojej randze to chyba nie jestem odosobniony w tym przekonaniu :lol:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 15 sty 2007, 22:09

deltinho pisze:patrząc po Twojej randze to chyba nie jestem odosobniony w tym przekonaniu
Patrzac na twoj avatar to slowo na ta litere kojarzy mi sie tylko z jednym...

EOT

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 sty 2007, 22:22

patrząc po Twojej randze to chyba nie jestem odosobniony w tym przekonaniu
Ano nie jestes Deltinho :P

Hmm, sam nie wiem jaka liste uzytkownikow mam podac :P Wielu uzytkownikow lubie, innych szanuje, inni mnie wkurzaja, jeszcze inni sa mi calkowicie obojetni. Z tego co pamietam, to poprzednia liste podalem ponad roku temu. I jakos nie wydaje mi sie, zeby ta lista jakos zbytnio sie zmienila :wink:

Na pewno z tych najbardziej lubianych obecnie wymienic moge: Fieldy, czeher, piwus, Mentor, Yukasz czy tez Futbolowa.

Z tych mniej lubianych, Ci co wkurzaja, napinaja sie, posiadaja bardzo dziwne poczucie humoru, itp. czyli Lakier, kaczy, Tomachos, Berele Lewartow czy Loco [cala moja lista ignorow] :P Jeszcze Martinho mnie wkurza, napinacz taki, ze szkoda słów, ale jego posty akurat czytac lubie, mozna sie posmiac :lol2:

Pozdrawiam :beer:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”