ale ogolnie wrocili jest z reszta druzyny. w meczu celta powinien sie juz pojawic na placu gry. z nasticiem nie jest potrzebny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 16 sty 2007, 6:04
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 sty 2007, 10:35
no wlasnie cos mi nie pasowalo, ze tam teraz tak goraco, ze zawodnicy w takich koszulkach biegajarkoeman pisze:tylko zdjecia starejako ze eto'o poprosil o treningi bez udzialu dziennikarzy. i byla z tego dzis mala afera.
ale ogolnie wrocili jest z reszta druzyny. w meczu celta powinien sie juz pojawic na placu gry. z nasticiem nie jest potrzebny
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 16 sty 2007, 21:46
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 16 sty 2007, 22:31
Dratinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 16 sty 2007, 22:51
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 sty 2007, 22:57
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 sty 2007, 23:01
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2007, 23:07
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 sty 2007, 23:12
Mentor pisze:Wielkie brawa dla Javiera który wygrał dwumecz z Deportivo Alaves 5:2W najbliższym spotkaniu niech wybiegnie w pierwszym składzie kosztem Eidura.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2007, 23:19
Nie. Po prostu chwalę go po bardzo dobrym meczu i uważam, że trzeba wykorzystać jego dobrą formę. Generalnie moje zdanie na jego temat się nie zmieniło. Trudno, aby dwa kilka spotkań zmieniło opinię na którą pracował przez ostatnie lata.mistyk pisze:Czyzbys sie przekonal co do Savioli Mentor/Niggaz?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 16 sty 2007, 23:31
LaRage
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 sty 2007, 23:59
Jak na moje oko to łokciem.Mentor pisze:Czym (jaką częścią ciała) strzelił pierwszego gola Saviola?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 sty 2007, 0:14
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 sty 2007, 10:43
meksykanin mnie zaskakuje chyba słaba forma ostatnio, co mecz to Rafael nalezy do tych najslabszych zwodnikówguru pisze:Marquez
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 sty 2007, 11:57
vakabayashi pisze:meksykanin mnie zaskakuje chyba słaba forma ostatnio, co mecz to Rafael nalezy do tych najslabszych zwodnikówguru pisze:Marquez![]()
Niby Saviola jak dostaje szanse to strzela mozna mówić ze nie tym klubom które należą do najsilniejszych ale walka w lecie bedzie o jego podpis niesamowita![]()
![]()
Wraca Etoo za jakiś czas i Javier znów pogrzeje łąwke
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio