LookAsh pisze:No chyba to byl ten upal, bo inaczej nie potrafie wytlumaczyc tego, co dziala sie z Sharapova.
Ponoc bardzo bolał ją brzuch
W tym momęcie Lleyton Hewitt prowadzi 5-3 w 5 secie będzie serwował więc można powiedziec, że wygrał ostatniego seta 6-3. Llleyton jak dla mnie jest w troszku kiepskiej formie bo gdyby Roussel lepiej przygotował się kondycyjnie sądze, że Kangury straciły by swoja nadzieje na tegoroczny sukces w Melbourne.
Co do Agnieszki Radwańskiej nie ma się co oszukiwac jutro będzie jej bardzo ciężko wygrac z Serbką.
Co do jutrzejszych spotkań na korcie głownym Rod Laver Arena to zagra tam Roger Federer z Jonasem Bjorkmanem jednym z najlepszych deblistów na świecie. Jeszcze jednym ciekawym spotkaniem na Rod Laver Arena będzie pojedynek Marcosa Baghdatisa z Gaelem Monfilsem.
O ile się nie myle jutro zaczyna się turniej deblowy. 'Jedynką' w tym turnieją sa bracia Bob i Mike Bryanowie. Polacy Fyrstenberg i Matkowski mają 8 a w pierwszej rundzie spotkają się z parą Cypryjską Baghdatis - Economidis.
A oto kilka ciekawych fotek z dnia dzisiejszego:

PS: Kiedy pisałem posta, Lleyton jeszcze grał

po prostu paranoja. Ja bym tam chyba ze skory wylazl. I teraz sie mozna dopiero zastanawiac ile pkt i pilek zostalo niesprawiedliwie osadzonych w przeszlosci. Ale do rzeczy.