Yukasz pisze:A kogo ma zabraknąc w TAU
Śmiem twierdzić że z Prokomowej grupy A wyjdzie 5 drużyn a szósta będzie z gr B lub Cczeher pisze:Zobacz sobie tabele - wychodzi 5 teamow + najlepszy z 6msc z wszytskich grup
W sumie tak ale zdecydowanie bardziej potrzebowali wygranej niż wtedy TAU a mecz był jednostronny.czeher pisze:No zgoda ale Efes nie walczyl o zycie Exclamation
Przypadekczeher pisze:Widze, ze zelazna dedukcja ale zwaz rowniez na to ze Climamio potrafilo wygrac z Efesem w Turcji Exclamation
Wg mnie jak Climamio żeby awansować musi wygrać wsystkie trzy mecze bo u siebie przegrali z Prokomem 14 pkt a w Sopocie musieliby wygrać wyżej co dla mnie jest mao realne, ba nawet Prokom pewnie ten mecz wygra. Tak więc Prokom jutro pokonując Koeln i przegrywając Vitorii oraz u siebie z Climamio mniej niż 14 pkt ma ich na koniec 19. Włosi teraz mają 14 i żeby wyprzedzić Prokom muszą wygrać wszystkie trzy mecze by mieć 20 pkt. Szczerze wątpię w ich awans. Piszesz o progresji ich formy tylko że ja tu widzę małą progresyjkę bo po pokonaniu na wyjeździe Koeln (pamiętam że Niemcy wygrali we Włoszech ale mimo to Kolen jest beznadziejnie słabe a ostatnio nawet w lidze niemieckiej zaczęli przegrywać co wcześniej było raczej rzadkością, więc można powiedzieć o obniżce formy
OK można powiedzieć też że TAU ma obniżkę formy
czeher pisze: ROMA Angry poco japacyki strzellai tego gola Evil or Very Mad Parma mial wygrac Exclamation