Suma transferu wynosi 750 tys funtów. Walijczyk podpisal kontrakt do 2008 roku. Dla przypomnienia powiem, że ten gracz stanął na głowę Kosowskiemu w eliminacjiach do MŚ w Niemczech
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 sty 2007, 14:24
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arjenek » 13 sty 2007, 21:05
Arjenek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 sty 2007, 22:33
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 14 sty 2007, 17:21
Też znam jeden dobry - Henry słabszy od Rasiaka. W sumie nienajgorszy ten żart, troszkę się uśmiałem...fieldy pisze:Bouma, Primus
By się poszukało dobrze, to by sie ich wiecej znalazło - Carragher w formie jest o niebo lepszy od Wesa [choć nie na ten moment]
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 sty 2007, 17:43
Ja tez. Obaj sa lepsi od Browna.Manumef pisze:Ja bym tam jeszcze dodał Senderosa i Djorou
Wyprzadzaja go jeszcze Taylor (Newcastle) i Campbell.Nawet jeżeli Ferdinand, Vidić, Terry, Gallas, Toure i King są lepsi od Wesa to znaczy, że Anglik znalazłby sie w tej klasyfikacji na siódmym miejscu, co w mojej opinii można uznać za absolutna czołówkę.
Jezeli to prawda to wypada jedynie pogratulowac MU.Manumef pisze:A żeby nie odbiegać zbytnio od tematu dodam, iż angielskie gazety podały informację, jakoby Southampton zaakceptował ofertę Man United za Garetha Bale'a. Suma trasnferu miałaby wynieść 8 milionów funtów, a Walijczyk miałby dołączyć do Red Devils w lecie tego roku.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 14 sty 2007, 17:56
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 14 sty 2007, 18:01
Giggsa to on jeszcze nie wygryzie.A może Ferguson szykuje niespodziankę i ma zamiar przyzwyczajać młokosa do gry na lewym skrzydle? W sumie to w Southampton czasem gra na flance. Czyżby sygnał ku temu, że następuje zmiana pokoleń i Giggs out?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 14 sty 2007, 18:06
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 15 sty 2007, 14:27
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2007, 20:56
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 18 sty 2007, 21:01
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2007, 21:18
RóżA pisze:auren został oficjalnie piłkarzem Portsmouth. Kameruńczyk podpisał z Pompeys 2,5 letni kontrakt. Będzie to już 3 były gracz Arsenalu reprezentujący Portsmouth Czyżby nowa taktyka transferowa?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 sty 2007, 21:43
No wlasnie...Jarzinho pisze:Ciekawe maja przeciez na prawej flance Johnsona...
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 sty 2007, 23:09
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 sty 2007, 23:13
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio