Arsenal Londyn - Manchester United 21.01.2007 - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

pojedynek wygra:

Arsenal
18
51%
Manchester
15
43%
nikt nie wygra - remis będzie
2
6%
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 sty 2007, 21:13

Jarzinho pisze:Dlatego ja stawiam, ze Wenger wystawi Diaby'ego. Widze, ze sporeszanse na wystep ma Larsson, czyli jzu wiem komu bede kibicował w tym spotkaniu...Szwedowi. Mam naidzeje, ze z jak najlepszej strony przypomni ise kibicom Arsenalu :P :P Wg. "11" fieldy'ego wydaje mi sie, ze solidniej wyglada jednak MU, tylko czy Heinze ma jaks kontuzje, jesli nei to typuje go do wyjsciowego składu.
Nie sadze. Ostatnio grywa Evra i to on jest obecnie pierwszym lewym defensorem. Dlatego też dużo mówi się o transferze Heinze.

A mi w 11 fieldy'iego nie pasuje napad. Prawie pewny jest powrót do pierwszego składu Louisa. Wątpliwości są tylko z doborem partnera.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 sty 2007, 21:41

RóżA pisze:Właśnie Flamini często zapomina o swoich obowiązkach. Jeżeli dokładniej przeanalizujesz kilka meczy z Jego udziałem to sam dojdziesz do takich wniosków.
Tu sie zgadza mz RozA. Flamini juz tak ma. Bez Gilberto bedzie ciezko, bo on czyscil wszystko z tylu. Fabregas z Flaminim czuja sie wtedy pewniej.
Natomiast nie obawiam sie o jego wystep. W meczach na szczycie przezentowal sie bardzo dobrze. Nawet strzalal bramki. 8)
Jarzinho pisze:Dlatego ja stawiam, ze Wenger wystawi Diaby'ego.
Dobre to ziolko masz. :P Bez przesady. Zagral tam 15 minut z Liverpoolem i nic ciekawego nie pokazal. Powoli wraca do formy. Poza tym jest mniej doswiadczony od Flaminiego. Po prostu, bardziej ufam Flaminiemu.
A mi w 11 fieldy'iego nie pasuje napad. Prawie pewny jest powrót do pierwszego składu Louisa. Wątpliwości są tylko z doborem partnera.
Ja nie mam zadnych watpliwosci.
Saha-Rooney.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 sty 2007, 21:42

guru pisze: Ja nie mam zadnych watpliwosci.
Saha-Rooney.
A skąd ta pewność? Forma Anglika pozostawia wiele do życzenia...

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 sty 2007, 21:49

Cris7 pisze:A skąd ta pewność? Forma Anglika pozostawia wiele do życzenia...
Roo zawsze gral dobrze przeciwko nam. Ferguson nie bedzie na tyle odwazny by posadzic go na lawe. Racja, forma pozostawia wiele do zyczenia, ale w ostatnich meczach to on mial poprostu pecha. Slupki, poprzeczki itp.
Byc moze w niedziele sie odblokuje, na co zapewne liczy Ferguson. :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 sty 2007, 21:58

guru pisze:Dobre to ziolko masz.
Opdowiedz jak najbardziej na poziomie... Tak Arsene napewno wystawi Flaminiego, zreszta zawsze trafne sa tu typy jak Ade z Portsmouth :P
Zagrał 15 minut z Liverpoolem, no własnie to juz ci powinno wystarczyc, bo po co ta druga czesc :evil:

Larsson to podstawa do zwyciestwa, ale moze lepiej w drugiej połowie, zawsze to wieksza pewnosc, ze rozboja MU...

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 sty 2007, 22:16

guru pisze:
Cris7 pisze:A skąd ta pewność? Forma Anglika pozostawia wiele do życzenia...
Roo zawsze gral dobrze przeciwko nam. Ferguson nie bedzie na tyle odwazny by posadzic go na lawe. Racja, forma pozostawia wiele do zyczenia, ale w ostatnich meczach to on mial poprostu pecha. Slupki, poprzeczki itp.
Byc moze w niedziele sie odblokuje, na co zapewne liczy Ferguson. :P
O odwadze Fergusona mogę cie zapewnić. Jeśli uzna, że Larsson jest lepszym wyjściem to nie będzie miał żadnych skrupułów.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 19 sty 2007, 18:59

Na całe szczęście występ Van Persiego staje się coraz bardziej prawdopodobny. Sam Wenger ocenia szansę na występ młodego Holendra na 80 %. Badania nie wykazały nic poważnego więc można się spodziewać Robina w wyjściowej jedenastce :]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2007, 15:01

ehh, czy ja muszę studia rzucić, aby temat nie umarł ?

Nie wiadomo jeszcze, czy zagra Robin na 100%. Myśle, że Wenegr nie bedzie niepotrzebnie ryzykował i wystawi Adebayora w pierwszym składzie.

Najgorszą wiadomością jest to, że sędzią będzie ten cały Mike Riley.
Ten sam, który nam zabrał 50 mecz bez porazki i kilku goli nam nie uznał.
Sedział słaby i mocno kontrowersyjny.

meczyk za 2 godziny - emocje pomału rosną :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 sty 2007, 15:13

Znów Riley :? To niedobrze. Z tego co wiem to nie tylko zabrał nam 50 mecz bez porażki, ale ogólnie nie przepada za Arsenalem- karne z kapelusza, kartki czy inne błędne decyzje. Trzeba będzie się pilnować na każdym kroku, nie dajmy mu po prostu szans na 'pomyłkę' :]

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 sty 2007, 15:14

fieldy pisze:meczyk za 2 godziny - emocje pomału rosną
Pomalu? :> Chlopie ja noc mialem przerywana, spac nie moglem. :?
Za 4 godziny dowiemy sie kto przez nastepne kilka miesiecy sie bedzie napinal na forum. :lol:
Cris7, czytalem wypowiedz Fergusona, Roo zagra. :glass:
Lipa :/ Najgorzej jak przelami dzisiaj sw niemoc strzelecka. :?

Wenger powienien wyjsc ustawieniem 4-5-1. :o Robin na prawym skrzydle, Adebayor na szpicy a Henry przy lewej stronie. W pomocy Hleb-Fabregas-Rosicky. Defensywa standardowa- Eboue (o ile zagra)- Toure-Senderos( :twisted: )- Clichy.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 sty 2007, 15:27

Dzisiaj powinien zagrać Djourou. Mam nadzieję właśnie taką decyzję podejmie Wenger. Thierry na skrzydle? Odpada. Henry zagra jak zwykle na napadzie, co oczywiście nie wyklucza rozgrywania piłki. Obok niego, według mnie, zobaczymy Van Persiego, Adebayor powinien wejść dopiero w drugiej połowie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 sty 2007, 15:28

guru pisze:
fieldy pisze:meczyk za 2 godziny - emocje pomału rosną
Pomalu? :> Chlopie ja noc mialem przerywana, spac nie moglem. :?
Za 4 godziny dowiemy sie kto przez nastepne kilka miesiecy sie bedzie napinal na forum. :lol:
Cris7, czytalem wypowiedz Fergusona, Roo zagra. :glass:
Lipa :/ Najgorzej jak przelami dzisiaj sw niemoc strzelecka. :?

Wenger powienien wyjsc ustawieniem 4-5-1. :o Robin na prawym skrzydle, Adebayor na szpicy a Henry przy lewej stronie. W pomocy Hleb-Fabregas-Rosicky. Defensywa standardowa- Eboue (o ile zagra)- Toure-Senderos( :twisted: )- Clichy.

ciekawe te Twoje ustawienie :D Tylko kto bedzie odbieral pilki, przerywal akcje? Kto bedzie DM? Raczej nie wydaje mi sie, zeby Arsene wystawil sklad tak ofensywnie usposobiony.

Za 1,5 h meczyk wiec sie przekonamy. Osobiscie licze na dobre widowisko, szkoda, ze Chelsea wczoraj przegrala bo Manchester czul by ich oddech na plecach :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2007, 15:31

guru pisze:Pomalu? Łypiący Chlopie ja noc mialem przerywana, spac nie moglem.
widzisz, niektórzy sesje mają i rózne inne emocje z tym związane,

ogólnie to UPS by się przydał, bo burza nadciąga i znów mogą prąd wyłączyć :o

Henry oczywiscie na atak, nie ma dyskusji, może się wracać i atakować skrzydłem, ale głownie będzie występował w ataku, To Ade powinien czesciej schodzić na prawą strone i grać na obieg z Hlebem, tak mi się zdaje.
W obronie bym sobie życzył Djourou, Eboue zagra prawdopodobnie, no i Flamini w środku pomocy. Oby dał radę.
mistyk pisze:Tylko kto bedzie odbieral pilki, przerywal akcje? Kto bedzie DM? Raczej nie wydaje mi sie, zeby Arsene wystawil sklad tak ofensywnie usposobiony.
Przy tym ustawieniu, oczywiscie boczni pomocnicy graja często atakujących, jednak wtedy 2 srodkowych pomocników - Cesc i Filamini, nie będa się zapędzać pod bramkę rywali.

Zobaczycie dziś - podanie ze środka od Kolo, do Adebayora - jak ze Spoursami i ostatnio z Libepoolem :D Poraz wypróbować stoperów ManU tym zagraniem :P

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 sty 2007, 15:36

fieldy pisze:
guru pisze:Pomalu? Łypiący Chlopie ja noc mialem przerywana, spac nie moglem.
widzisz, niektórzy sesje mają i rózne inne emocje z tym związane,

ogólnie to UPS by się przydał, bo burza nadciąga i znów mogą prąd wyłączyć :o

Henry oczywiscie na atak, nie ma dyskusji, może się wracać i atakować skrzydłem, ale głownie będzie występował w ataku, To Ade powinien czesciej schodzić na prawą strone i grać na obieg z Hlebem, tak mi się zdaje.
W obronie bym sobie życzył Djourou, Eboue zagra prawdopodobnie, no i Flamini w środku pomocy. Oby dał radę.
sesja? a co to takiego? :lol:

Ja mam w przyszlym tygodniu egzamin i uczyc sie powinienem, a tu dzisiaj najpierw Man U - Arsenal, a potem mecz Barcelony. I jak tu mozna znalezc czas na nauke? :x

Szczerze mowiac to najbardziej dzisiaj czekam na pojedynki Henry - Rio/Vidic. Bo moj kolega mowi jacy to swietni obroncy. A ja mu zawsze mowie, ze jeden lepszy technicznie napastnik i Vidic nie wie jak sie nazywa. :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 sty 2007, 15:45

:mike: Wiedzialem, ze zaraz bedziecie negowac. :lol:
Takie cos jest malo realne. Od pierwszych minut na boisku chce widziec Henka z Robinem w ataku. 8) Zobaczymy jak ci swietni obroncy sie spisza przeciwko Robinowi i Herkowi. Mam nadzieje, ze bez kanalu sie nie obedzie. :P Adebayor wejdzie z lawki na podmeczonego rywala. :] Flamini wystapi w tym spotkaniu, Wenger juz zdecydowal. Trzeba dac mu szanse. Przeciwko LFC i CFC zagral bardzo dobrze, nawet strzelil 2 bramki. Tylko jak to dzisiaj bedzie wygladalo bez Gilberto... :? Na Flaminiego spadna wieksze obowiazki i mysle, ze sie z nich wywiaze.
W defensywie Senderos-Toure. Juz nie moge sie doczekac pojedynkow Senderos- Rooney. :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”