Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 28 gru 2004, 1:35

brazzo pisze:
postawa typowego przeciwnika bayernu :roll: ..hmm gdzies juz tu byla rozmowa o typowych fanach :lol:
byla byla ;]

potwierdzam 8)

hehe

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 28 gru 2004, 11:33

drag pisze:Owomoyela - pomocnik czy obronca?? jzu sam nie wiem , do rep zostal powolany jako obronca a na onecie w squadzie jest jako pomocnik , nie zmienia to faktu ze to dobry pilkarz, 4 bramki na koncie
no to jest to obronca skoro na onecie pisza ze pomocnik :P
na onecie sie myla :P

drag
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drag » 28 gru 2004, 15:55

metzelder podobno wrocil do gry , jak sie dobrze spisze w rundzie wiosenej to moze bayern go kupic i Hinkela ze Stutgartu wtedy obrona od nowego sezonu bylaby taka Lahm - Lucio - Metzelder - Hinkel

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 gru 2004, 2:02

Tomusmc pisze:Moge powiedziec jedynie, że nie lubie tego klubu. To nie jest ten sam Bayern co kiedyś. W LM mysle, że sobie nie poradzą teraz, a w lidze mistrzem zostanie Schalke albo VFB Stuttgardt, ale zobaczymy bo moge sie mylic.
A niby czemu nie mieli by sobie poradzić w LM???Przeciez Arsenal wcale nie jest taki mocny, pokazał w tej edycji LM, że nadal w europejskich puchrach nie grają tak jak w lidze, choćby 2-2 z Panathinaikosem 2-2 z Rosenborgiem i to wcale nie były mecze o tzw. "pietruszke" tylko własnie w tych meczach rozstrzygały sie losy awansu, a co do Bundesligi to Bayern jest zdecydowanym faworytem i na chwile obecną nie widze dla Bayernu godnego przeciwnika

FC Bayern forever number one
You call us the champions of the world
We're much better than the rest

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 9:34

Ja jakos nie przepadam za tym klubem. Nie wiem czemu to chyba przez Kahna :evil: . Zawodnikow ktorych lubie w Monachium moznaby na palcach jednej reki policzyc

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 gru 2004, 12:55

brazzo pisze:hmm ciekawe...a co w arsenalu on o wszystkim zapomni i zacznie grac w pilke tak jak nigdy??..a co do scholla to bys sie zdziwil czlowieku...ostatnio gral tak jak by wiek na niego nie mial zadnego wplywu..szkoda tylko ze kontuzje go nie omijaja :(
Oczywiście że nigdy nie zapomni, ale wiesz nowa atmosfera nowi ludzie, być może bardziej skoncentrował by się na piłce :wink: . Scholl :arrow: przyznaję dobry zawodnik, ale przyznaj mi rację że taki jak kiedyś to on już nie jest

Roy Makaay
Trampkarz
Trampkarz

TYLKO BAYERN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 29 gru 2004, 13:38

Bayern to najlepszy obecnie klub w Rzeszy i jeden z najlepszych na świecie. Mam nadzieję, że wygrają Ligę Mistrzów. Przecież poza Arsenalem, Werderem, AC i Interem zostali sami frajerzy. Poza tym Bayern ma Roya Makaaya, który ma najwięcej trafień w swojej grupie. W tym hat-trick z Ajaxem. Pizarro też ostro katuje. Co racja to racja. Kahna możnaby zmienić. Może wykupic Cudiciniego z Chelsea. Przecież on sie tylko marnuje z tymi frajerami. Podobno najepszy bramkarz w Prepiership. Bayern Munchen, Mein Verein, Meine Sieger!!!

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 16:22

dobry klub nic poza tym...z zawodnikow pochwalil bym makaya a reszty to za bardzo nie znam :D bo juz sie tym klubem nie interesuje...odkad odszedl Elber i Hitzfelt(nie wiem jak sie pisze nazwisko tego trenera) :D

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 29 gru 2004, 16:59

drag pisze:metzelder podobno wrocil do gry , jak sie dobrze spisze w rundzie wiosenej to moze bayern go kupic i Hinkela ze Stutgartu wtedy obrona od nowego sezonu bylaby taka Lahm - Lucio - Metzelder - Hinkel
przepraszam ale o Metzelderze i ewentualnym kupnie przez Bayern gdzie slysales ? Ja naprawde szukalem tej informacji nie nie znalazlem ( na stronach oczywiscie ktore nie sieja plotek ) ... A moze to tylko twoje takie zyczenie z tym metzlederem ? Nie mowie ze BVB by go nie sprzedala .. bo kasy potrzebuje .. ale zeby od razu takie cos ze Bayern go kupi .. hmm ...czekam na twoja odpowiedz i podanie zrodla danej informacji .

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 31 gru 2004, 14:45

rebuzz pisze:
drag pisze:metzelder podobno wrocil do gry , jak sie dobrze spisze w rundzie wiosenej to moze bayern go kupic i Hinkela ze Stutgartu wtedy obrona od nowego sezonu bylaby taka Lahm - Lucio - Metzelder - Hinkel
przepraszam ale o Metzelderze i ewentualnym kupnie przez Bayern gdzie slysales ? Ja naprawde szukalem tej informacji nie nie znalazlem ( na stronach oczywiscie ktore nie sieja plotek ) ... A moze to tylko twoje takie zyczenie z tym metzlederem ? Nie mowie ze BVB by go nie sprzedala .. bo kasy potrzebuje .. ale zeby od razu takie cos ze Bayern go kupi .. hmm ...czekam na twoja odpowiedz i podanie zrodla danej informacji .

pozdrawiam
Wiem, że kiedyś była plotka o Metzelderze, ale wątpie aby Bayern chciał piłkarza ktory dopiero niedawno wrocił po tak ciężkiej kontuzji. Powiem szczerze, że Metzelder to moj ulubiony piłkarz z borusii i ciesz się, że wreszcie wrocił. Co do Scholla to myśle, że pokaże na co go stać (może w meczu z Arsenalem) :wink:

Roy Makaay
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roy Makaay » 02 sty 2005, 12:28

A ja kocham Bayern, ale uwielbiam również Arsenal. Według mnie obie te drużyny powinny spotkać sie dopiero w finale. Będę po prostu oglądał ten mecz i chyba na jednej ręce zawiążę sobie szalik Bayernu, a na drugiej Arsenalu. Szkoda... :cry:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 02 sty 2005, 14:58

ja mysle że bayern zajdzie daleko w lidze jak i w lidze mistrzów :twisted:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 02 sty 2005, 15:41

Nowaczek pisze:ja mysle że bayern zajdzie daleko w lidze jak i w lidze mistrzów :twisted:
Zgadzam sie z tobą w 100% Bayern powinien bez problem u wywalczyć tytuł mistrza Niemiec, a także powinni wygrać Puchar Niemeic. Licze na nich także w Lidze Mistrzów, sądze że są w stanie wygrac dwumecz z Arsenalem a także dużo namieszać w dalszej fazie rozgrywek.

Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 02 sty 2005, 17:05

Roque Santa Cruz ma trafić do Sevilli a Demichelis do kataloni :D :)

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brazzo » 02 sty 2005, 17:30

Rufus pisze:Roque Santa Cruz ma trafić do Sevilli a Demichelis do kataloni :D :)
ciekawe a ja slyszalem tylko o zainteresowaniu ze strony tych klubow i nic wiecej 8) ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”