To ja napisałemfieldy pisze:przeczytałem [już nie pamietam kto napisał] że Arsenal za mało strzelał z dystansu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 21 sty 2007, 19:40
To ja napisałemfieldy pisze:przeczytałem [już nie pamietam kto napisał] że Arsenal za mało strzelał z dystansu
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 sty 2007, 19:43
Tez mi sie podobala jego gra:)fieldy pisze:Jeśli chodzi o graczy ManU, to dobre spotkanie rozegrał dzis Evra, zaliczył asytę, a w dodatku siał trochę zamieszania na naszej połowie.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sty 2007, 19:44
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 sty 2007, 19:51
Racja, mieszal. Gra ostro nie patrzy. Hleb sie pare razy przejechal na nim. Bramka dla Arsenalu na 1-1 podobna do tej dla MU. U nas Clichy zawalil a w MU, Neville. Natomiast przy golu na 2:1 Evra ze Scholesem zawalili, z czego sie ciesze. My gralismy do konca, MU nie.fieldy pisze:Jeśli chodzi o graczy ManU, to dobre spotkanie rozegrał dzis Evra, zaliczył asytę, a w dodatku siał trochę zamieszania na naszej połowie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 sty 2007, 20:07
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 sty 2007, 20:34
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 sty 2007, 20:38
mistyk pisze:cos chyba panowie ze skysports ogladali inny mecz od nas. Carrick byl wedlug nich jednym z lepszych graczy na boisku Shocked
Scholes rowniez rozegral dobry mecz ich zdaniem.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 sty 2007, 20:45
Tylko na skysports to juz takie rzeczy widzialem, ze teraz tam mnie juz nic nie zdziwiguru pisze:mistyk pisze:cos chyba panowie ze skysports ogladali inny mecz od nas. Carrick byl wedlug nich jednym z lepszych graczy na boisku Shocked
Scholes rowniez rozegral dobry mecz ich zdaniem.
W sumie to ja nie wiem. Nie da sie wszystkich na raz ogladac, ja sie skupialem na naszych zawodnikach. Ci panowie ze skysports sa fachowcami, wiec nie ma co sie czepiac. Oni widza rzeczy, ktorych my nie widzimy. Tam jeden czlowiek tego nie ocenia tylko jest ich tam spora grupa.(tak mi sie wydaje
)
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 sty 2007, 20:52
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 21 sty 2007, 21:38
wg mnie tez. Zawsze jak ogladam MU to patrze glownie na Michaela i musze powiedziec, ze odbieral pily przed polem karnym, na swojej polowie, duzo wygranych gornych pilek i niezle podania na skrzydla rozpoczynajace akcje, dosyc grozne wrzutki z roznych. Carrick wyroznial sie. Dobrze gral. Ofensywnie wiele druzynie nie dal, ale mi sie wydaje, ze w ogole jego zadaniem u Alexa jest bardziej pilnowanie tylow niz gra z przodu.mistyk pisze:Carrick byl wedlug nich jednym z lepszych graczy na boisku
a czemu uwazasz, ze slabo zagral?zagral dobrze. Pare strat , ale naprawde zagral dobrze.mistyk pisze:Tym bardziej, ze Carrick jest moim "ulubiencem" Very Happy i sledze jego poczynania na boisku w kazdym meczu.
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 sty 2007, 10:00
chyba nieJuż wcześniej to czytałem. Zaraz po meczu Wenger mówił, że coś tam się stało ze stopa Robina, gdy cieszył się z bramki Nigdy palca u nogi złamanego nie miałem, ale chyba nie za bardzo mozna grać taką kontuzją
Robin van Persie has broken the fifth metatarsal in his right foot.
The Dutchman sustained the injury while scoring the vital equaliser in Sunday’s dramatic 2-1 over Manchester United and underwent an x-ray at Emirates Stadium after the match.
The Club have said that it is too early to determine how long the injury will keep the striker on the sidelines."
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2007, 12:33
ale emocje były, a to najwazniejszerkoeman pisze:a co do meczu - zawiodlem sie lekko. ostatnio ma lamach BO toczyla sie dyskusja na temat wyzszosci swiat bozego narodzenia nad wielkanoca czyli ligi angielskiej nad hiszpanska
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 12:42
fieldy pisze:ale emocje były, a to najwazniejsze Zgadza się, ze mecz nie był porywajacym widowiskiem, jednak skoro już porównanie lig - to Barca i Real też wczoraj nic wielkiego nie pokazali.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2007, 12:50
czy to nie Henry dał wczoraj Arsenalowi 3 pkt ?Jarzinho pisze:Jaki z Henry'ego jest kapitalny zawodnik, najelpszy napastnik na świecie,
chcesz teaz wracać do meczu z 17 maja ? po co ? Pamiętasz jak grał w tym meczu Henry ? Pewnie nie, więc dyskusja na ten temat z toba bedzie jałowa - jest temat osobny - zajrzyj tam i sobie poczytaj. To nie miejsce na to.Jarzinho pisze:a dlaczego nie poprowadzil Arsenalu w finale LM do zwyciestwa i nie potrafil strzelic bramki...
po mnie ? jestem modem, niewiele moge.Jarzinho pisze:Spodziewałem sie czegos wiecej po tobie....
ale na co ? Czy ja cię chciałem przekonać, że Premiership jest lepsza od ligi hiszpańskiej ? Pisze tylko, że nie zawsze mecz się układa tak jakby sobie tego życzyli kibice. Czy to mecz z Manu, czy z beniaminkiem ligi hiszpańskiej. Kazdego meczu nie mozna grać efoktownie, Arsenal wygrał 2 razy w sezonie z ManU, a żę mecz nie był pięknym widowiskiem - mam usiąść i płakać ? nie bądź smieszny.Jarzinho pisze:Czy nie mozna dac lepszych argumentow.
A Gran Derby ... Barca zawsze gra piękną piłkę w tych spotkaniach ?Jarzinho pisze:Pojedynek Barcy z Nastic nie miał takiego znaczenia i otoczki co Arsenal - MU
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 13:01
fieldy pisze:A Gran Derby
Ja swoje zdanie o tym zawodniku juz wyrazilem. Kilkakrotnie, tylko po co rozpoczynac dyskusje nie na temat. Co to za argument, ze jest wielki, skoro w finale trzeba było polegac na finezji upadku Eboue. To tak samo jak porownac wczorajsze spotkanie Barcy i Arsenalu, co Barcelona miala grac na najwyzszym poziomie i wygrac 10-0, chyab było by to bezsensu, chco kibicowi by sie podobało, ale nei an tym to polega. Co innego wymaga sie od pojedynkow zespolow z czołowki.fieldy pisze:Czy twoim zdaniem Henry nie jest jednym z lepszych graczy na swiecie dlatego, że nie zdobył bramki w finale LM ? Beletti zdobył - czy on jest najlepszy ?
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio