Mówi się trudno, bo załugiwaliśmy chociażby na remis, ale to Arsenal zgranął trzy punkty. Niech zdobędą to vice-mistrzostwo. Należy im się
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sty 2007, 13:05
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2007, 13:09
Chyba rzeczywiscie nie wiesz co piszesz.Jarzinho pisze:Masz watpliwosci do do wystepu Barcy w tym meczu.
właśnie, wymaga się - dlatego pytam raz jeszcze - czy Barcelona zawsze grała pięknie [o stylu mówie] w Gran Derby ? W końcu otoczka była inna niż przy meczu z Nastic, a od drużyn z czołówki wiecej sie wymaga.Jarzinho pisze:Barcelona miala grac na najwyzszym poziomie i wygrac 10-0, chyab było by to bezsensu, chco kibicowi by sie podobało, ale nei an tym to polega. Co innego wymaga sie od pojedynkow zespolow z czołowki
dostałeś nobla ?Jarzinho pisze:Bo wyzszosc PD nad reszta juz kiedys udowodniłem.
to ja się pytam po co ? Bo chyba nie ja zacząłem pisac o wielkosci Henry'ego i o finale LM ? To zdaje się ty napisałeś, wiec po co zaczynasz ?Ja swoje zdanie o tym zawodniku juz wyrazilem. Kilkakrotnie, tylko po co rozpoczynac dyskusje nie na temat.
rzeczywiście masakra - nie upilnował Henry'ego w doliczonym czasie i ManU przez to przegrałManumef pisze:Henry robił z nim co chciał, podobnie Adebayor. Masakra w ogóle
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 13:14
fieldy pisze:właśnie, wymaga się - dlatego pytam raz jeszcze - czy Barcelona zawsze grała pięknie [o stylu mówie] w Gran Derby ? W końcu otoczka była inna niż przy meczu z Nastic, a od drużyn z czołówki wiecej sie wymaga.
fieldy pisze:to ja się pytam po co ? Bo chyba nie ja zacząłem pisac o wielkosci Henry'ego i o finale LM ? To zdaje się ty napisałeś, wiec po co zaczynasz ?
fieldy pisze:dostałeś nobla ?
Czy Barca odstawała od Realu... zagrali tragicznie a Real fantastico, no nie wiem.Chyba rzeczywiscie nie wiesz co piszesz.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 sty 2007, 14:02
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 22 sty 2007, 14:51
brawo ManumefManumef pisze:Swietny Carrick w destrukcji, dobrze bite rzuty rożne, niestety niektórzy tutaj nie potrafią docenić jego wkładu w grę, niekiedy pisząc, że defensywny pomocnik jest często niedoceniany, mało widoczny jak na przykładzie Gilbert Silvy.
Tylko jeden blad VIdicia i stracona bramka. To pokazuje, ze Serb zagral naprawde bardzo dobry mecz(bo przeciez jeden blad na caly mecz to kropla w morzu, choc niektorzy powiedza, ze bez kropli nie byloby morza), a rownoczesnie jakim Henry jest wielkim graczem. NIe ma ludzi nieomylnych i wystarczyl jeden moment niewuwagi, zeby Henryk trafil do siatki. W przeciagu calego meczu Titi gral naprawde slabo, ale strzelil zwycieskiego gola i nikt w przyszlosci nie bedzie pamietal, ze Francuz zle gral. Vidic z Rio to czolowa para obroncow w Premiership, nawet calej Europie i chyba nikt nie zaprzeczy.fieldy pisze: rzeczywiście masakra - nie upilnował Henry'ego w doliczonym czasie i ManU przez to przegrał
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 22 sty 2007, 15:34
LaRage
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 sty 2007, 17:34
Racja, kapitalnie wylaczyl Ronaldo z gry.Manumef pisze:Jeśli mogę wyróżnic któregoś z graczy Kanonierów, to pozwoliłbym sobie na wyróżnienie Clichy'ego.
Nie no. Wejcsie Nevilla zajebiscie czystle bylo. Nie dotkanal pilki. a powtorkach widac bylo, ze karny sie nalezal. Przeanalizuj sobie ta sytuacje.Manumef pisze:Świetnie grał. I Henry, ale ten na niekorzyść. Najlepszy napastnik na świecie? Może i tak. Największy symulant i nurek wśród tych najlepszych napastników? Tak.
Jezeli chodzi o mnie to na Carricka nic nie pisalem. Te rzuty rozne byly bardzo grozne. Tutaj MU przewyzsza Arsenal i to znacznie. nasi slabo sie bronial przy stalych fragmentach gry i slabo je wykonuja.Manumef pisze:Swietny Carrick w destrukcji, dobrze bite rzuty rożne, niestety niektórzy tutaj nie potrafią docenić jego wkładu w grę, niekiedy pisząc, że defensywny pomocnik jest często niedoceniany, mało widoczny jak na przykładzie Gilbert Silvy.
mistyk pisze:Przeciez kazdy wie, ze jest swietnym napastnikiem (dla mnie razem z Eto`o najlepszym na swiecie).
Zobaczymy...Manumef pisze:Mówi się trudno, bo załugiwaliśmy chociażby na remis, ale to Arsenal zgranął trzy punkty. Niech zdobędą to vice-mistrzostwo. Należy im się
Racja, bez Gilberto srodek pola Arsenalu traci na wartosci. Flamini to nie Gilbertorkoeman pisze:srodek pola arsenalu chaotycznie
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 17:44
guru pisze:Nie no. Wejcsie Nevilla zajebiscie czystle bylo. Nie dotkanal pilki. a powtorkach widac bylo, ze karny sie nalezal. Przeanalizuj sobie ta sytuacje.
guru pisze: Roo jest wiekszym symulantem.
guru pisze:Nie musi grac pod publike tak jak R10 czy C.Ronaldo.
guru pisze:'Cienki' Senderos jakos sobie radzil z genialnym napadem MU.
guru pisze:Jarzinho, nic nie musisz udowadnic. Wystarczy, ze na meczach Premiership nie zasypiam. Tobie sie podoba PD innym Premiership. Z tego co wiem, to 4 angielskie druzyny wyszly z grupy na pierwszym miejscu.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 sty 2007, 17:57
To trzeba az bylo go polamac?Jarzinho pisze:Jakby takie karne gwizdano, jeszcze do tego w Premiership, to nie mozna by było wogole do przeciwnika podchodzic. To raczej Henry szukał kontaktu.
No. Przerwana passa Arsenalu na OT, niepamietasz?Masz dowody.
Pieprzysz farmazony. Senderos mial ze 2 kiksy na samym poczatku meczu i tyle.Fakt ile popelnil bledow Vidic a ile Senderso, wyliczylem ci w pierwsej polowie, bo pozniej juz skupilem sie na ogladaniu spotkania.
TAKJarzinho pisze:A w finale bedzie gol ze spalonego, bo o finezyjnym upadku wstyd wspominac i nikt tego nie pamieta
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 18:24
guru pisze:Pieprzysz farmazony. Senderos mial ze 2 kiksy na samym poczatku meczu i tyle. Czmu go porownujesz do Vidica? Z tego co pamietam to Arsenal mniej bramek stracil od MU w TYM spotkaniu.
No własnie a to jest roznica. Karnego nigdy w zyciu tam nie było, potrzebowalibyscie sedziego z PD zeby go widział.guru pisze:To trzeba az bylo go polamac? Kazdy intelgentny zawodnik by szukal kontaktu w polu karnym.
Dowodyguru pisze:No. Przerwana passa Arsenalu na OT, niepamietasz?
Napisz, naprawde na kazdym kroku musisz pokazywac swoja range...guru pisze:TAK Po jednym finale oceniasz cala Premiership. Jak zagramy '11' na '11' to pogadamy. Spalonego nie bylo, lepiej Ci? ja pamietam, wiec mam o tym wspominac w kazdym poscie albo umiescic to w podpisie?
Zobaczymy jak w tym roku Premiership wypadnie na tle La Liga.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sty 2007, 18:35
guru pisze: Kazdy intelgentny zawodnik by szukal kontaktu w polu karnym.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 sty 2007, 18:36
Goscu. Mam tewraz obejzec wszystkie mecze MU? Wez, Ty i te twoje dowody.Jarzinho pisze:Dowody
Jescze sie cofnij do XIX wieku.Jarzinho pisze:Kto tu sie chwali, ze 4 zespoly awansowały z pierwszego miejsca, ja brałem pod uwage kilka sezonow 6-7 nie jeden, nawet nei skonczony.
Marna napisnka.Jarzinho pisze:Napisz, naprawde na kazdym krkou musisz pokazywac swoja range...
Nie, czy ja kogos obwiniam. Po prostu chcialbym kiedys zagrac '11' na '11'.Jarzinho pisze:Jak zagramy... Co to miało znaczyc, to moja wina, ze Samuel łatwo zmylił waszych obroncow, ze Jens go faulował... Rolling Eyes
Taa, a jakby to gracz MU byl faulowany w taki sposob to karny ewidenty. Przestan, zawsze cos masz przeciwko Arsenalowi. Chyba wiem dlaczaego.Jarzinho pisze:No własnie a to jest roznica. Karnego nigdy w zyciu tam nie było, potrzebowalibyscie sedziego z PD zeby go widział.
Dokladnie.fieldy pisze:Pewnie jakbyśmy grali ładniej, ale byśmy zremisowali, bądx przegrali to pisałbyś, że Arsenal znów się skupił na wymienie piłek między soba, zamiast na strzelaniu bramek Rolling Eyes
Tak.Cris7 pisze:Inteligentny?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 sty 2007, 18:53
JA ci niczego nie rozkazuje, ale skoro piszesz, ze ktos jest symulant czy cos w tym stylu to trzeba miec na to dowody, nie kiedys cos tam...guru pisze:Goscu. Mam tewraz obejzec wszystkie mecze MU? Wez, Ty i te twoje dowody.
JA cie przepraszam, naprawde nei wiem jak to sie stało, ze Barcelona wysżła w 11 a Arsenal w 10... Brak uwagi przy ustalaniu skladu czy taka taktyka.guru pisze:ie, czy ja kogos obwiniam. Po prostu chcialbym kiedys zagrac '11' na '11'.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sty 2007, 19:06
Piłkarz w polu karnym ma próbować zdobyć bramkę, a nie szukać kontaktu z przeciwnikiem,żeby się przewrócić...To jest jakaś paranoja.guru pisze:Tak.i doswiadczony.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 sty 2007, 19:19
Co Ty nie powiesz.Piłkarz w polu karnym ma próbować zdobyć bramkę, a nie szukać kontaktu z przeciwnikiem,żeby się przewrócić...To jest jakaś paranoja.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio