Prison Break - Strona 11

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 gru 2006, 23:50

Nie mogę się doczekać jaki polski tytuł dostanie serial. Znając szczęśliwą rękę do tłumaczeń (byle dłużej, ewentualnie głupiej niż w oryginale)... może "Skazani" :P?
Ostatnio zmieniony 23 gru 2006, 23:51 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 gru 2006, 23:50

Bonso pisze:wszyscy którzy nie oglądali Prison Break, KONIECZNIE nadrobić zaległości...
Ja nie oglądałem PB na bieżąco. Ba! Po emisji ostatniego odcinka przed tą przerwą nie miałem na koncie nawet pilota, ale nadszedł grudzień i obejrzałem wszystkie odcinki :) . Kurde - świetny serial! Jeśliby wziąć średnią "zajebistości" wszystkich odcinków to pewnie wyszłaby ona lepsza niż w przypadku Losta (co nie oznacza, że Lost jest słabym serialem). Muszę przyznać, że się wciągnąłem maksymalnie i były takie dni, kiedy rozwaliłem się na kanapie i obejrzałem po kolei nawet 5 odcinków bo nie mogłem się oderwać. Najlepsze jest jednak to, że druga seria nie dość że trzyma poziom pierwszej, to nawet być może jest troche lepsza (czego nie dało się powiedzieć o Loście).

Amunt Michael Scofield!

MajorQ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MajorQ » 24 gru 2006, 2:40

Polski tytuł tradycyjnie genialnie przetłumacozny "Skazany na śmierć". Brawo panowie, nie ma co.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 24 gru 2006, 14:52

no swietne tlumaczenie.. ciekawe jaka popularnoscia bedzie sei cieszyc serial. mam nadizejej ze taka jak w necie ;)

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 20 sty 2007, 13:13

Serial zajebisty bez dwoch zdan :!: Osobiscie nie lubie zadnych seriali i w ogole malo ogladam telewizji ale to mnie wkrecilo niezle :wink: od 2 tygodni ogladam PB i wlasnie czekam na sciagniecie sie 6 odcinka 2 sezonu :D
Serial poprostu miazdzy inne :!: :twisted:

PS. Od 2 sezonu serial wedlug mnie troche stracil (przypomina wyscig szczurow :roll: ) ale i tak jest nie do przebicia :P

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 20 sty 2007, 23:23

juz we wtorek premierowy odcinek drugiej czesci drugiego sezonu!! Tydz temu ukazalo sie podsumowanie plus wywiady z aktorami, dziwne ze nikt o tym nie wpsomnial.. jak wam sie podobala zapowiedz? bedzie ciakwie to pewne... Ja wzialem sie za powtroke calego drugiego sezonu zeby do wtorku wiedziec co sie dzialo dokladnie :P podobno akcja filmu zmieni sie o 180 st,.. na pewno bedzie ciekawie :))

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 24 sty 2007, 15:08

nowy odcinek prisona już jest !

http://www.mininova.org/tor/555178

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 24 sty 2007, 16:26

Wielkie dzieki :!: Na torrentach wolno mi sciaga a na bearshare w ogole :roll: wzialem jakas wersje XOR to sie okazalo ze to 12 odcinek...

PS. Sciagales z tego rapidshare :?: bo chcialbym wiedziec czy napewno dziala :twisted:
Ostatnio zmieniony 24 sty 2007, 16:39 przez SpY, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 24 sty 2007, 16:29

Gomez a mozesz wrzucic jeszcze 12 i 13 odcinek?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 24 sty 2007, 17:35

Kurdeee znowu trzeba tydzień czekać :P Jak zwykle urywają w najlepszym momencie ;>

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 29 sty 2007, 8:51

W sumie wczoraj skorzystalem z okazji i obejzalem te dwa pierwsze odcinki "Skazanego na smierc" :lol: na polsacie co puscili noi musze przyznac ze bardzo bardzo interesujacy serial sie zapowiada :P nie mialem okazji jakos obejzenia tego wczesniej bo bylem zajety ogladaniem Lostow ale chyba jednak porzycze sobie od kumpla caly pierwszy sezon bo nie chce mi sie czekac caly tydzien na kolejne dwa odcinki :P ogolnie bardzo spox, fabula extra, motyw z tym tatuazem swietny ;) nooo bede musial chyba ogladac dwa seriale na raz zwlaszcza ze po dlugiej przerwie 7 lutego wreszcie swiatlo dziennie ujzy 7 odcinek 3 serii Lostow ;)

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 29 sty 2007, 12:39

czekac caly tydzien na kolejne dwa odcinki
2 odcinki wczoraj mialy byc 'na dobry poczatek'. Teraz co tydzien ma byc 1 odcinek, a pozniej CSI....

pozdro

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 29 sty 2007, 13:17

Jagiellonczyk pisze:odcinki wczoraj mialy byc 'na dobry poczatek'. Teraz co tydzien ma byc 1 odcinek, a pozniej CSI....

Niestety POLSAT ma to do siebie że puszczają pierwsze 10 odcinków jakiegoś serialu i zmieniają na następny by po roku wrócić do puszczania od początku tych 10 odcinków :roll: Na szczęscie ja już prawie kończe drugi sezon PoB i nie mam zamiaru liczyć na TV. Tak samo będzie z serialem ,,Chirurdzy" oraz CSI. Narobią smaka a potem trzeba samemu ciągnąć 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”