Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 17:27

czeher pisze: :idzze:
I dlaczego wczesniej o tym nie pisales :red:
Zagralem to bez glebszej analizy :/ kurs poprostu kusil a od kilku dni nie zagladalem co dzieje sie w NBA bo mialem przerwe :twisted:
W sumie jeszcze nic nie jest rozstrzygniete kilka miesiecy temu NYK tez mialo gladko przegrac z Utah po licznych zawieszeniach i :suicide:
Po pierwsze primo :arrow: nie pytałeś się o moje zdanie, a ja nawet z Jamesem nie stawiałbym na Cavs :P
Po drugie primo :arrow: typy podałeś po tym jak wróciłeś z STSu :roll:
Po trzecie primo :arrow: jak ja wróciłem to twoje kupony były już podane a newsa przeczytałem dopiero trochę później wiec nawet jakbyś się wczoraj pytał czy grać to bym ci nie pomógł bo wczoraj tego nie było :P
Po czwarte primo :arrow: nigdzie nie zostało napisane że James nie wystąpi, to są przypuszczenia :pinokio:
Po piąte primo :arrow: wg Sportingbetu Cavs nadal są faworytem tyle że kurs na nich jest wyższy :P
Po szóste primo :arrow: Golden gra szaloną koszykówkę i sami mogą się wykończyć :wink:
Po siódme primo :arrow: Miami bez Wade'a i SHAQ'a rozniosło NY, z nimi w składzie mają serię kilku porażek, znak od Niebios :?: :think:
Po ósme primo :arrow: egzamin też miałeś oblać a tu taki zonk :brawo:
Po dziewiąte primo :arrow: z Jamesem czy bez trzymam się od tego meczu z daleka :chill:

PS Testy mają to do siebie że czasem nie odzwierciedlają poziomu wiedzy a ich wyniki mocno zaskakują, życie nie :rotfl:
czeher pisze:od kilku dni nie zagladalem co dzieje sie w NBA
:naughty: :red: I jeszcze masz czelność się do tego przyznawać :angry2: :P

Wróć do „Bukmacherka”