NIEMCY-HISZPANIA awans 1
CHELSEA-BLACKBURN 1
BAYERN M.-BOCHUM 1
oraz singla za 20zl
Polska - Rosja (awans) 2 2.55
GOOD LUCK & HAVE FUN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 30 sty 2007, 13:52
mAstA87
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Romeq » 30 sty 2007, 14:41
Romeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 sty 2007, 15:17
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2007, 15:36
a przeważnie ile jesteś na plusie, że narzekasz na 100 zeta ?Rangiz pisze:Bo w tym miesiącu jestem tylko 100 zł na plusie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 15:38
Na wyjeździe tez miało pójsc gładko i przyjemnie a chyba przegrywali juz 0:2 ledwo remisującfieldy pisze:Arsenal - Spurs 1
Yukasz pisze:Denver - Charlotte 1 OMG![]()
![]()
Houston - Philadelphia 76ers 1
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2007, 15:45
no, miało pójśc jak po maślefieldy pisze:A może Spurs - Arsenal na over ?
Te mecze zawsze przynoszą dużo bramek, w tym sezonie w lidze padły 3 gole, młodzi gracze Arsenalu pokazali z Liverpoolem, że jak chcą to potrafia dużo strzelić i tez trochę stracić - może warto zaryzykowac?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 15:59
Widziałemfieldy pisze:Skoro mówisz, że ledwo zremisowaliśmy, to najwidoczniej nie widziałes mecz Wink
Jakbyście przegrali to też lekko bym się zdziwił, ale sama wygrana znowu dla mnie taka oczywista nie jest. No chyba że w pierwszym meczu mieliście zdecydowaną przewagę a dwie stracone bramki to przypadek jak próbujesz mi zasugerować wiec pewnie teraz wygracie. W końcu wiesz lepiejfieldy pisze:Nie wydaje mi sie, abyśmy mieli przegrać z Tottenhamem
Dobry stresik nie jest złyczeher pisze:Cavs - Golden State 1
Inne źródło tego newsa interpretuje że James nie zagra z Golden a nawet z MiamiLeBron planuje odpocząć
Gwiazda zespołu Cleveland Cavaliers, LeBron James, rozważa możliwość opuszczenia paru najbliższych spotkań swojego zespołu aby skutecznie wyleczyć kontuzję palca prawej nogi, jakiej nabawił się w trakcie ostatniej serii spotkań wyjazdowych Cavs.
Z powodu urazu opuścił on piątkowe spotkanie przeciwko Philadelphia 76'ers i powrócił do składu na mecz z Phoenix Suns. Jednak w trakcie czwartej kwarty, kontuzja palca odnowiła się. Pomimo tego, że badania nie wykazały istnienia żadnego poważniejszego urazu, sam zawodnik skłania się ku parodniowemu odpoczynkowi.
To powinno pomóc – powiedział James. Nie lubię jednak takich sytuacji, kiedy muszę siedzieć elegancko ubrany na ławce rezerwowych, nie mogąc w żaden sposób pomóc drużynie na parkiecie.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2007, 16:02
no chyba, że takYukasz pisze:Soccerstand.com - jedyny taki kanał na którym można obejrzeć każdy mecz
Pierwsza stracona bramka z winy obrońców, druga juz przypadkowa, Bo Baptisa został trafiony w nogi przy rzucie wolnym i po rykoszecie piłka wpadła do siatki.Yukasz pisze:No chyba że w pierwszym meczu mieliście zdecydowaną przewagę a dwie stracone bramki to przypadek jak próbujesz mi zasugerować wiec pewnie teraz wygracie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 sty 2007, 16:08
Przeważnie? No tak ok. 500 - 700 zł A jak dobry miech jest to i do 2-3 tys. wyciągnefieldy pisze: a przeważnie ile jesteś na plusie, że narzekasz na 100 zeta ?
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 16:13
Dla mnie bombaRangiz pisze: Przeważnie? No tak ok. 500 - 700 zł A jak dobry miech jest to i do 2-3 tys. wyciągne Cool Jak na dzień dzisiejszy jestem 5 w Polsce w konkursie 'Liga Mistrzów' w wzbMilenium Cool
A co to za twórRangiz pisze:konkursie 'Liga Mistrzów' w wzbMilenium Cool
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 sty 2007, 16:22
A to sie zobaczy jeszcze, jak bedzie jakis fajny kuponik to podamYukasz pisze: Dla mnie bombaW takim razie podajesz wszystkie swoje typy i wszyscy na forum bedziemy happy bo ty wygrasz i dasz wygrać innym
Jeszcze dzięki temu na Górze będziesz miał plusa
Reflektujesz
![]()
![]()
A co to za twór![]()
Rangiz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2007, 16:58
Yukasz pisze:Dobry stresik nie jest zły Wink Arrowczeher pisze:
Cavs - Golden State 1
LeBron planuje odpocząć
Gwiazda zespołu Cleveland Cavaliers, LeBron James, rozważa możliwość opuszczenia paru najbliższych spotkań swojego zespołu aby skutecznie wyleczyć kontuzję palca prawej nogi, jakiej nabawił się w trakcie ostatniej serii spotkań wyjazdowych Cavs.
Z powodu urazu opuścił on piątkowe spotkanie przeciwko Philadelphia 76'ers i powrócił do składu na mecz z Phoenix Suns. Jednak w trakcie czwartej kwarty, kontuzja palca odnowiła się. Pomimo tego, że badania nie wykazały istnienia żadnego poważniejszego urazu, sam zawodnik skłania się ku parodniowemu odpoczynkowi.
To powinno pomóc – powiedział James. Nie lubię jednak takich sytuacji, kiedy muszę siedzieć elegancko ubrany na ławce rezerwowych, nie mogąc w żaden sposób pomóc drużynie na parkiecie.
Inne źródło tego newsa interpretuje że James nie zagra z Golden a nawet z Miami Rolling Eyes Z drugiej strony jak nie zagra lider to reszta nie będzie miała się na kogo oglądać i sami wezmą się do roboty. Jeszcze nic straconego Wink po prostu może byc im ciężej niż zwykle choć jak pokazał mecz Miami - NY to może być zupełnie odwrotnie Pinokio
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 17:27
Po pierwsze primoczeher pisze:![]()
I dlaczego wczesniej o tym nie pisales![]()
Zagralem to bez glebszej analizykurs poprostu kusil a od kilku dni nie zagladalem co dzieje sie w NBA bo mialem przerwe
![]()
W sumie jeszcze nic nie jest rozstrzygniete kilka miesiecy temu NYK tez mialo gladko przegrac z Utah po licznych zawieszeniach i
czeher pisze:od kilku dni nie zagladalem co dzieje sie w NBA
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2007, 17:36
I tu sie kolego myliszPo drugie primotypy podałeś po tym jak wróciłeś z STSu
Po trzecie primo Arrow jak ja wróciłem to twoje kupony były już podane a newsa przeczytałem dopiero trochę później wiec nawet jakbyś się wczoraj pytał czy grać to bym ci nie pomógł bo wczoraj tego nie było
czeher pisze:A ja chyba tak zagram![]()
pffffff, ja zawsze zaskakuje wszytskichYukasz pisze:PS Testy mają to do siebie że czasem nie odzwierciedlają poziomu wiedzy a ich wyniki mocno zaskakują, życie nie
Yukasz pisze:I jeszcze masz czelność się do tego przyznawać

czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 18:17
Więc jesteś testemczeher pisze:ja zawsze zaskakuje wszytskich Fajka w tym nawet siebie Lol pelno we mnie skrajnosci Laughing Laughing Laughing Laughing
Dobra, już dobra, nie czytam twoich postówczeher pisze:A ja chyba tak zagram Arrow
Sam jesteś popierdółkaczeher pisze:![]()
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio